Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον...... η μπαταρια ηταν πισω απο την καρτα γραφικων και ετσι αναγκαστικα και την εβγαλα και δουλεψε το Pc.κανω κανονικα install windows και ξαναβαζω την καρτα γραφικων....no signal!!!! βαζω την καρτα στον παλιο Pc....δουλευει κανονικα....τι σκατα;;; και οταν εβαλα την καρτα γραφικων σταματησε να δινει σημα και η Onboard!

δεν υπαρχει καποιος ηχος για προβλημα απο την Motherboard και τα καλωδια δουλευουν κανονικα...εχω ενα display port και ενα hdmi γιατι εχω 2 οθονες

• Thanks 1
  • Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, koutsoupias4 είπε

λοιπον...... η μπαταρια ηταν πισω απο την καρτα γραφικων και ετσι αναγκαστικα και την εβγαλα και δουλεψε το Pc.κανω κανονικα install windows και ξαναβαζω την καρτα γραφικων....no signal!!!! βαζω την καρτα στον παλιο Pc....δουλευει κανονικα....τι σκατα;;; και οταν εβαλα την καρτα γραφικων σταματησε να δινει σημα και η Onboard!

δεν υπαρχει καποιος ηχος για προβλημα απο την Motherboard και τα καλωδια δουλευουν κανονικα...εχω ενα display port και ενα hdmi γιατι εχω 2 οθονες

δοκιμασε και τις 2 οθονες σε ιδια αναλυση , αν και απ'οτι ακουω μαλλον η μητρικη σου φταιει

Δημοσ.

Η μητρική φαίνεται να πέρνει ρεύμα ανάβει κανενα λαμπάκι ? , για δες και το διακοπτάκι( power button) στον πύργο μηπως εχει πάθει τιποτα γιατι καμια φορά απο το πιο απλό μπορει να σπας το κεφάλι σου

Επίσης όταν ανοίγεις τον υπολογιστή ακούγεται κανένα Beep?

Δημοσ.

Ξεκινα πρωτα με τα on-board γραφικα,με μια οθονη.Κανε εγκατασταση και τους drivers και μετα κουμπωσε την καρτα.

Πηγαινε ομως πρωτα στο bios και δωσε την pcie να ειναι στο auto.

Δημοσ.

ωραια... ενα ενα.... η μητρικη δεν δουλευει για καποιο λογω καθολου η display port της onboard.... Η μητρικη προφανως παιρνει ρευμα αφου χωρις την καρτα δουλευει κανονικα....εγκατασταση drivers τα εχω κανει ολα και το μονο που μενει ειναι να βαλω την καρτα και τελειωσα. καμια ιδεα γιατι να συμβαινει αυτο; αν ειναι η μητρικη να την γυρισω πισω.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, koutsoupias4 είπε

γραφει auto....κατι αλλο απο bios?

Ασυμβατοτητα μητρικης και καρτας  , μια στις χιλιες και σου 'τυχε

Δημοσ.

ναι ενω στο παλιο δουλευει κανονικα... εν τελη δηλαδη εχω 2 θεματα. δεν δουλευει στην onboard η θυρα Display port και δευτερο οποτε βαλω την καρτα γραφικων δεν δινει σημα καθολου και απο καμια θυρα ο υπολογιστης

παντως στο σαιτ της μητρικης την εχει συμβατη την καρτα γραφικων

Δημοσ.

Αρα εχει θεμα η μητρικη.Οποτε επιστροφη.

Αν και μου φαινεται παραξενο τετοι λαχειο να σου τυχει.....

Ειμαστε σιγουροι για τα καλωδια σου; (dp & hdmi)

Μηπως να τσεκαρεις να κανεις κι ενα bios update;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, koutsoupias4 είπε

ναι ενω στο παλιο δουλευει κανονικα... εν τελη δηλαδη εχω 2 θεματα. δεν δουλευει στην onboard η θυρα Display port και δευτερο οποτε βαλω την καρτα γραφικων δεν δινει σημα καθολου και απο καμια θυρα ο υπολογιστης

παντως στο σαιτ της μητρικης την εχει συμβατη την καρτα γραφικων

ποια υλοποιηση ειναι η καρτα σου (εταιρεια) και το παλιο που τη βαζεις τι μητρικη εχει?

Δημοσ.

αυτο θα κανω σαν τελευταια λυση....δεν βρισκω τι αλλο μπορει να φταιει....τα καλωδια ειναι παντως σιγουρα ενταξει γιατι δουλευουν στο αλλο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, koutsoupias4 είπε

αυτο θα κανω σαν τελευταια λυση....δεν βρισκω τι αλλο μπορει να φταιει....τα καλωδια ειναι παντως σιγουρα ενταξει γιατι δουλευουν στο αλλο.

να σε κανω αλλη μια ερωτηση , σε ποιο σλοτ τη βαζεις?

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...