Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε

Αν αγαπάς τον εαυτό σου δεν θα μιλούσες έτσι για εσένα τον ίδιο.

Το αν έφαγες 10-20 χυλόπιτες και έβγαλες συμπέρασμα πως δεν αρέσεις στις γυναίκες είναι δικό σου θεματάκι.

Ξέρεις κανέναν που να μην έχει φάει χυλόπιτα ενώ προσπαθεί να κάνεις γνωριμίες? Εγώ όχι πάντως.

Ίσως δεν ξέρεις να φλερτάρεις, αν όταν πας να μιλήσεις σε μια γυναίκα δεν έχεις αυτοπεποίθηση και έχεις το βλέμμα του χαμένου έτσι θα σε αντιμετωπίσει.

26 είσαι όχι 35, μπορείς άνετα να βρεις μια κοπέλα και να κάνεις οικογένεια, ποιος σου είπε πως αν παντρευτείς μικρός και κάνεις οικογένεια θα είσαι σίγουρα ευτυχισμένος ? 

Για τα επαγγελματικά μάλλον στην ίδια φάση είσαι , θεωρείς πως δεν θα σε δεχτεί κανένας και έχεις πάψει να πολεμάς.

Μπερδεμένος δείχνεις γενικά , ανοίγεις ένα θέμα "επαγγελματική σταδιοδρομία " και ξεκινάς και λες δεν έχω γυναίκα δεν αρέσω στις γυναίκες , άσχετο το ένα με το άλλο.

Τι θέλεις περισσότερο , γκόμενα ή δουλειά ? 

Το 1,65 μια χαρά είναι , τα κιλά σου είναι λίγα , αλλά το γυμναστήριο που θα σε βελτιώσει σε αυτό το κομμάτι , δεν σου αρέσει, χωρίς να κάνεις αλλαγές στον εαυτό σου μη περιμένεις θαύματα.

Δεν έχω φάει χυλοπίτες διότι όταν κοιτούσα γυναίκες είτε δεν με κοιτούσαν είτε είχαν έκφραση προσώπου άσχημη δηλαδή ότι δεν τους αρέσω . Όταν κάποια την κοιτάς και δεν σε κοιτάω ε προφανώς δεν ενδιαφέρεται

Μόλις τώρα, petros-1234 είπε

Δεν έχω φάει χυλοπίτες διότι όταν κοιτούσα γυναίκες είτε δεν με κοιτούσαν είτε είχαν έκφραση προσώπου άσχημη δηλαδή ότι δεν τους αρέσω . Όταν κάποια την κοιτάς και δεν σε κοιτάω ε προφανώς δεν ενδιαφέρεται

Δεν είπα τίποτα αρνητικό για μένα λέω τι λένε οι γυναίκες για μένα 

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, petros-1234 είπε

Αυτό που λες ότι πιτσιρικάς αφού δεν έκανα σχέση μέχρι τα 26 πως θα κανω μετά και μάλιστα να κάνω οικογένεια.  Για εξωτερικό δεν το σκέφτομαι γιατί θα είναι το ίδιο θα με απορριπτουνε . Ενώ έχεις όρεξη να δημιουργήσεις πολλα πράγματα ιδίως όταν τελειώνεις τις σπουδές σου σου κόβουν τα φτερά και οδήγησε σε μία απόλυτη αδράνεια δηλαδή να μην κάνεις τίποτα.

Προφανως εισαι μικρος ρε φιλε στα 26, τι εισαι; Πανε οι εποχες που επρεπε να τελειωνεις αμεσως το Πανεπιστημιο και να βρεις μια κοπελα να φτιαξεις οικογενεια το πολυ μεχρι τα 25. Ακου εκει δεν εισαι μικρος 26 ετων.

Ασε την οικογενεια ακομα, μη το θετεις σαν αυτοσκοπο και μαλιστα να γινει αμεσα για να φευγει μια-μια "υποχρεωση" , γιατι δε θα εχει καλη καταληξη. Μπορει να ειναι γραφτο να βρεις τη γυναικα της ζωης σου, πλαι στην οποια θα εισαι χαρουμενος, στα 33.

Εστειλες στο εξωτερικο και σε απερριψαν; Οχι, το υποθετεις οτι θα γινει. Αρα καθαρα εσυ εχεις το θεμα, μιας και μιλας με υποθεσεις.

Συνεχισε με την ορεξη που λες οτι εχεις παντως (αν και δε φαινεται), ειναι σημαντικο.

5 λεπτά πριν, petros-1234 είπε

Απο ενα κοιταγμα καθοριζεις τα παντα; Μου εχει τυχει με το πρωτο κοιταγμα να μη μου αρεσει καθολου η κοπελα και οταν αρχισαμε να εχουμε επαφες (αυτη αρχισε να μου στελνει μηνυματα), αρρωστησα με το μυαλο της και κατεληξα να την κυνηγαω εγω στο τελος.

Ρωτησες ολες τις γυναικες τι λενε για σενα και πηρες απαντηση;

Βασει των οσων διαβαζω φιλε, ισως θα βοηθουσε να ζητησεις τη βοηθεια καποιου ειδικου και οχι του ινσομνια.

Επεξ/σία από yanis13
  • Like 2
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, petros-1234 είπε

Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά που αναφέρεις.

Από την στιγμή που δεν έχεις φάει χυλόπιτες πως ξέρεις τι λένε για εσένα οι γυναίκες?

Το κοίταγμα δεν λέει τίποτα ορισμένες φορές απλώς να ξέρεις και σε ποια κατηγορία παίζεις έτσι :)  Το όλο παιχνίδι είναι όταν πλησιάσεις/προσεγγίσεις μια γυναίκα τι θα πεις και τι θέματα μπορείς να συζητήσεις.

Έχεις κάνει πότε αλλαγές στον εαυτό σου ? Προσέχεις πως ντύνεσαι ? Και το κούρεμα παίζει ρόλο, τα παπούτσια , το ρολόι , όλα τα κοιτάνε οι γυναίκες.

Αν έχεις φίλους που το κατέχουν το επάγγελμα και το στυλιστικό και το γκομενικό πρέπει άμεσα να σου ξεκινήσουν εκπαίδευση, δεν είναι ντροπή.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, dionisis1925 είπε

Έχεις κάνει πότε αλλαγές στον εαυτό σου ? Προσέχεις πως ντύνεσαι ? Και το κούρεμα παίζει ρόλο, τα παπούτσια , το ρολόι , όλα τα κοιτάνε οι γυναίκες.

Αν έχεις φίλους που το κατέχουν το επάγγελμα και το στυλιστικό και το γκομενικό πρέπει άμεσα να σου ξεκινήσουν εκπαίδευση, δεν είναι ντροπή.

Κακη συμβουλη δινεις στον φιλο. Να βρει μια γυναικα που δεν θα δινει σημασια στο πως θα ντυνεται, το ντυσιμο καθενος ειναι προσωπικη επιλογη και πρεπει να γινεται σεβαστο. Ευτυχως "οι γυναικες" δεν ειναι κατι το ενιαιο, υπαρχουν πολλες που κοιτανε περα απο τα παπουτσια.

Δημοσ.

σαν ανθρωπος που ημουν στο παρελθον πολυ λιγα κιλα, και οχι πολυ ψηλοτερος, θα σου πω την εμπειρια μου και το πως πηρα κιλα χωρις γυμναστικη. Καλο θα ηταν αν θες να παρεις κιλα να το συνδυασεις με ασκηση αλλα εφοσον δεν θες δεν θα γινει. Αυξησε την ποσοτητα φαγητου που τρως και απαραιτητως να τρως 3-5 φορες τη μερα. Αν πιστευεις οτι οντως τρως πολυ και δεν παιρνεις, δεν τρως πολυ, αυτο λεει η προσωπικη μου εμπειρια. Νιωθω οτι ισως πρεπει να ξεψαρωσεις λιγο με την δουλεια. Αν θες να βρεις μια δουλεια, ακομα και του ποδαριου, κανε την. Θα σε κοινωνικοποιησει και θα σε βαλει σε διαδικασια να εχεις την αυτοπεποιθηση να μιλας σε κοσμο, ειτε κοστουματο ειτε της ηλικιας σου με ευκολια. Οι μεγαλες αλυσιδες ηλεκτρονικων αν το εχεις, ειναι μια καλη αφετηρια και ενα καλο σχολειο να μαθεις πραγματα για τους εργασιακους χωρους, χωρις εννοειται να ειναι οι ιδανικες συνθηκες εργασιας.
Ενεργοποιησου, παρε τη ζωη στα χερια σου, θετε μικρους στοχους, για παραδειγμα δες αν σε εναν μηνα μπορεις να παρεις 2 κιλα, η αν μπορεις να πας σε 4 συνεντευξεις, ανεξαρτητως κλαδου. Οταν σιγα σιγα ξεκινησεις να πετυχαινεις αυτους τους μικρους στοχους και προχωρας, τοτε ξεκινας να θετεις στανταρ.
Επισης προσεχε τον εαυτο σου, βρες ενα κουρεμα που να αρεσει σε σενα, ενα ρουχο που να σαρεσει και να γουσταρεις( ασχετα αν νομιζεις οτι δεν σου παει) αρκει να σαρεσει πανω σου και να μπορεις να το στηριξεις, απεφυγε τις αλυσιδες με ρουχα, χτισε ενα δικο σου στυλ και η ερωτικη σου ζωη, αν εισαι κοινωνικος θα ερθει σιγα σιγα.

Καλη αρχη στην καινουρια σου ζωη θα πω εγω

Δημοσ.

προφανώς δεν πολύ-λειτουργεί σωστά η  κρίση σου, ειναι πασιφανές και μόνο ότι κάθεσαι και θέτεις τετοια ερωτήματα σε δημόσιο φόρουμ, συμβουλές για φλερτ για όνομα του θεού... ίσως η αστρολογία ειναι η επόμενη επιλογή σου για να ¨λυσεις" τα προβλήματα σου...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/12/2021 στις 9:12 ΜΜ, petros-1234 είπε

Καλησπέρα σας, 

Θα ήθελα να με συμβούλεψε τε πάνω στα προβλήματα μου. Καταρχήν είμαι 26 χρονών 1,65 50 κιλά. Πρώτο πρόβλημα δεν έχω κοπέλα γιατί είμαι μικρόσωμος και μικροδειχνω και δεν αρέσω στις γυναίκες. Ενώ θέλω να κάνω οικογένεια. Δεύτερο πρόβλημα απουσία επαγγελματικής σταδιοδρομίας δηλαδή όπου και να στείλω βιογραφικό με απορρίπτουν. Βρίσκομαι σε μία αδράνεια , σε μια στασιμότητα χωρίς να υπάρχει διέξοδο και χωρίς να έχω κάποιον να με στηρίζει . Τι να κάνω;

Εφόσον έχεις θέσει σαν προτεραιότητα την ελλειψη συντρόφου θα πω 1 πράγμα μόνο για αυτό.
Αν έχεις κομπλεξ που είσαι μικρόσωμος αυτό θα είναι έκδηλο στην συναναστροφή σου με γυναίκες.
Όσο για την απουσία επαγγελματικής σταδιοδρομίας, είναι θέμα αριθμών δηλαδή στείλε όσες περισσοτερες αιτήσεις μπορείς. Βασικά βήματα
Κάνε το βιογραφικό σου να ξεχωριζει με τον α ή β τρόπο, συμβιβάσου με την αλλαγή κατοικίας ή τον πρώτο σου μισθό και πρεπει να αντιληφθείς ότι είσαι ακόμα μικρός.
Εδώ για παράδειγμα βλέπω ότι έχει 3 θέσεις για μηχανικούς περιβάλλοντος. https://jobs.certh.gr/submit.php Έχεις κάνει αίτηση?

Επεξ/σία από censOred
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, censOred είπε

Εφόσον έχεις θέσει σαν προτεραιότητα την ελλειψη συντρόφου θα πω 1 πράγμα μόνο για αυτό.
Αν έχεις κομπλεξ που είσαι μικρόσωμος αυτό θα είναι έκδηλο στην συναναστροφή σου με γυναίκες.
Όσο για την απουσία επαγγελματικής σταδιοδρομίας, είναι θέμα αριθμών δηλαδή στείλε όσες περισσοτερες αιτήσεις μπορείς. Βασικά βήματα
Κάνε το βιογραφικό σου να ξεχωριζει με τον α ή β τρόπο, συμβιβάσου με την αλλαγή κατοικίας ή τον πρώτο σου μισθό και πρεπει να αντιληφθείς ότι είσαι ακόμα μικρός.
Εδώ για παράδειγμα βλέπω ότι έχει 3 θέσεις για μηχανικούς περιβάλλοντος. https://jobs.certh.gr/submit.php Έχεις κάνει αίτηση?

Ευγε. Το πιο εύστοχο σχόλιο. 

Το έχω παρατηρήσει πολλές φορές πως μικρόσωμοι άντρες που δε προσεγγίζουν σωστά γυναίκες ρίχνουν όλο το φταίξιμο στο μπόι. Αν ξέρει να προσεγγίσει σωστά μια κοπέλα ο φίλος και παρ' όλα αυτά δε βρει καμία, απολύτως καμία, να τον θέλει, τότε να μας πει για το ύψος. Προς το παρόν κρίνει απο τα βλέμματα οπότε έχει πολύ δρομο ακόμα...

11 ώρες πριν, OxiGiannisGiannakis είπε

Κακη συμβουλη δινεις στον φιλο. Να βρει μια γυναικα που δεν θα δινει σημασια στο πως θα ντυνεται, το ντυσιμο καθενος ειναι προσωπικη επιλογη και πρεπει να γινεται σεβαστο. Ευτυχως "οι γυναικες" δεν ειναι κατι το ενιαιο, υπαρχουν πολλες που κοιτανε περα απο τα παπουτσια.

Και σεβαστή είναι κι η άποψη της κοπέλας πως δε της αρέσει ο τρόπος που κυκλοφορείς έξω (όχι εσύ συγκεκριμένα, μη παρεξηγηθούμε). Καλές όλες οι θεωρητικούρες για τα εσωτερικά χαρίσματα που πρέπει να έχει ο άνθρωπος που θα κάνεις χωριό, αλλά παίζει ρόλο και η εξωτερική εμφάνιση γιατί σε ένα σημαντικό βαθμό απο αυτήν πηγάζει η έλξη. Ευτυχώς θα έλεγα εγώ πως είναι πολύ εύκολο να δείχνεις φροντισμένος. 

• Like 2
Δημοσ.
13 ώρες πριν, OxiGiannisGiannakis είπε

Καλά έγινε , ίσως την δεκαετία του '90 , όχι το 2021 , αν είσαι σαν λετσος , όχι περιποιημένος κτλπ καμία δεν θα σε προσέξει επειδή είσαι καλό παιδί 🤣

Δημοσ.

Αυτό δεν είναι θέμα που περιμένα να βρω στο forum, αλλά θέλω να πω τι γνώμη μου και εγώ.

Το ήθελες ή άθελα σου, αναφέρεις το θέμα της σχέσης και το επαγγελματικό στο ίδιο post και πολύ καλά κάνεις. Όλες οι γυναίκες κοιτάνε την εμφάνιση, παίζει μεγάλο ρόλο για με τον ποιόν θέλουν να πάνε, αλλά στο τέλος μικρό ρόλο για τον ποιόν θα διαλέξουν για οικογένεια. Οι γυναίκες αυτό που ψάχνουν είναι ασφάλεια ή/και κοινωνικό status. Αυτά έρχονται σχεδόν πάντα στους άνδρες μέσο της εργασίας τους ή της επιτυχίας τους. Όταν κάποιος είναι νεότερος και τους αρέσει, μπορεί να ξεγελαστούν  από φιλοδοξίες και το μπλα μπλα γιατί αγοράζουν ελπίδα για το μέλλον, αλλά όσο φτάνεις η περνάς τα 30 το μέλλον έχει έρθει και έχει περάσει και τότε κοιτάνε τι έχεις κάνει. Δεν παίζει να γνωρίσεις κάποια τα χρόνια μετά το φοιτητιλίκι, να σε ρωτήσει τι κάνεις, να απαντήσεις «τίποτα, ο κόσμος είναι σκληρός και με απορρίπτει» και να αποκριθεί, «ωραία ας φτιάξουμε οικογένεια μαζί». Και δεν μιλάμε να γίνεις CEO, απλά να ξέρουν ότι μπορείς να προσφέρεις σταθερά ότι και να γίνει, ακόμα και αν αυτά είναι λίγα και τα βασικά. Οπότε αυτό που θέλουν είναι πλάνο και αποφασιστικότητα για να προσφέρεις.

Εχεις 2 δρόμους να διαλέξεις. Ο ένας είναι να αλλάξεις την εμφάνιση σου σε τέτοιον βαθμό που θα σε εγκρίνουν και δεν θα μπορούν να αντισταθούν ακόμα και αν δεν έχεις να δείξεις τίποτα στα επαγγελματικά. Αυτό όμως δεν είναι εύκολο γιατί δεν μπορείς να αλλάξεις το ύψος σου και δηλώνεις απρόθυμος να πας γυμναστήριο. Ο άλλος είναι να δώσεις βάση στην καριέρα σου και στην επαγγελματική επιτυχία ή απλά την αποκατάσταση και οι γυναίκες ή τουλάχιστον μια γυναίκα (αυτό που λες ότι θέλεις) θα έρθουν από μόνες τους.

Όταν σε συμβουλεύουν για αυτοπεποίθηση, μην το παίρνεις κατά γράμμα για την περίπτωση σου. Η αυτοπεποίθηση είναι σημαντική όταν είσαι κοντά στα 20, γιατί οι γυναίκες την μεταφράζουν ως status και θέλουν να διαλέγουν τον καλύτερο του κύκλου και σχεδόν κανείς σε εκείνη την ηλικία δεν έχει πετύχει τίποτα. Αν όμως φτάσεις κοντά στα 30 και το μόνο που έχεις να δείξεις είναι αδικαιολόγητη αυτοπεποίθηση που η εμφάνιση ή η επιτυχία σου δεν την δικαιολογούν, τις εκνευρίζει αφάνταστα και απλά σε θεωρούν χαμένο. Θέλει όμως να έχεις έστω και λίγη, για να πλησιάσεις γυναίκα, γιατί ελάχιστες θα το κάνουν για εσένα.

Τώρα τι θέλει για να το πετύχεις; Προσπάθεια, υπομονή και επιμονή. Δεν μπορείς να πεις έστειλα 2,3,10 βιογραφικά και τίποτα. Ξανά και ξανά. Δεν μπορείς να πεις πλησίασα 2,3,10 γυναίκες και τίποτα. Όταν σου λένε όχι, δεν σημαίνει ότι εσύ έχεις κάποιο πρόβλημα. Μπορεί να μην είσαι του γούστου τους, μπορεί να μην είναι η κατάλληλη εποχή ή μπορεί να είναι σε σχέση.
Πρέπει να κάνεις τον εαυτό σου επιθυμητό, ως συντροφιά ή ως χρήσιμο μέλος στην σχέση/οικογένεια, διαφορετικά αν δεν έχεις να προσφέρεις τίποτα, θα πάρεις πολύ λίγες προσφορές.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, merphi είπε

Αυτό δεν είναι θέμα που περιμένα να βρω στο forum, αλλά θέλω να πω τι γνώμη μου και εγώ.

Το ήθελες ή άθελα σου, αναφέρεις το θέμα της σχέσης και το επαγγελματικό στο ίδιο post και πολύ καλά κάνεις. Όλες οι γυναίκες κοιτάνε την εμφάνιση, παίζει μεγάλο ρόλο για με τον ποιόν θέλουν να πάνε, αλλά στο τέλος μικρό ρόλο για τον ποιόν θα διαλέξουν για οικογένεια. Οι γυναίκες αυτό που ψάχνουν είναι ασφάλεια ή/και κοινωνικό status. Αυτά έρχονται σχεδόν πάντα στους άνδρες μέσο της εργασίας τους ή της επιτυχίας τους. Όταν κάποιος είναι νεότερος και τους αρέσει, μπορεί να ξεγελαστούν  από φιλοδοξίες και το μπλα μπλα γιατί αγοράζουν ελπίδα για το μέλλον, αλλά όσο φτάνεις η περνάς τα 30 το μέλλον έχει έρθει και έχει περάσει και τότε κοιτάνε τι έχεις κάνει. Δεν παίζει να γνωρίσεις κάποια τα χρόνια μετά το φοιτητιλίκι, να σε ρωτήσει τι κάνεις, να απαντήσεις «τίποτα, ο κόσμος είναι σκληρός και με απορρίπτει» και να αποκριθεί, «ωραία ας φτιάξουμε οικογένεια μαζί». Και δεν μιλάμε να γίνεις CEO, απλά να ξέρουν ότι μπορείς να προσφέρεις σταθερά ότι και να γίνει, ακόμα και αν αυτά είναι λίγα και τα βασικά. Οπότε αυτό που θέλουν είναι πλάνο και αποφασιστικότητα για να προσφέρεις.

Εχεις 2 δρόμους να διαλέξεις. Ο ένας είναι να αλλάξεις την εμφάνιση σου σε τέτοιον βαθμό που θα σε εγκρίνουν και δεν θα μπορούν να αντισταθούν ακόμα και αν δεν έχεις να δείξεις τίποτα στα επαγγελματικά. Αυτό όμως δεν είναι εύκολο γιατί δεν μπορείς να αλλάξεις το ύψος σου και δηλώνεις απρόθυμος να πας γυμναστήριο. Ο άλλος είναι να δώσεις βάση στην καριέρα σου και στην επαγγελματική επιτυχία ή απλά την αποκατάσταση και οι γυναίκες ή τουλάχιστον μια γυναίκα (αυτό που λες ότι θέλεις) θα έρθουν από μόνες τους.

Όταν σε συμβουλεύουν για αυτοπεποίθηση, μην το παίρνεις κατά γράμμα για την περίπτωση σου. Η αυτοπεποίθηση είναι σημαντική όταν είσαι κοντά στα 20, γιατί οι γυναίκες την μεταφράζουν ως status και θέλουν να διαλέγουν τον καλύτερο του κύκλου και σχεδόν κανείς σε εκείνη την ηλικία δεν έχει πετύχει τίποτα. Αν όμως φτάσεις κοντά στα 30 και το μόνο που έχεις να δείξεις είναι αδικαιολόγητη αυτοπεποίθηση που η εμφάνιση ή η επιτυχία σου δεν την δικαιολογούν, τις εκνευρίζει αφάνταστα και απλά σε θεωρούν χαμένο. Θέλει όμως να έχεις έστω και λίγη, για να πλησιάσεις γυναίκα, γιατί ελάχιστες θα το κάνουν για εσένα.

Τώρα τι θέλει για να το πετύχεις; Προσπάθεια, υπομονή και επιμονή. Δεν μπορείς να πεις έστειλα 2,3,10 βιογραφικά και τίποτα. Ξανά και ξανά. Δεν μπορείς να πεις πλησίασα 2,3,10 γυναίκες και τίποτα. Όταν σου λένε όχι, δεν σημαίνει ότι εσύ έχεις κάποιο πρόβλημα. Μπορεί να μην είσαι του γούστου τους, μπορεί να μην είναι η κατάλληλη εποχή ή μπορεί να είναι σε σχέση.
Πρέπει να κάνεις τον εαυτό σου επιθυμητό, ως συντροφιά ή ως χρήσιμο μέλος στην σχέση/οικογένεια, διαφορετικά αν δεν έχεις να προσφέρεις τίποτα, θα πάρεις πολύ λίγες προσφορές.

Κανοντας ενα απο τα επαγγελματα που θεωρητικα εχουν κυρος και λεφτα, σα μια χωρα μαλιστα πολυ πανω απο τον μεσο ευρωπαικο όρο σε οτι αφορα τα λεφτα και εχοντας ζησει και δουλεψει και στην Ελλαδα, με κυκλο αντιστοιχων ανθρωπων σε οτι αφορα το επαγγελμα, δε μπορω παρα να ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ με οσα γραφεις για τις γυναικες. 

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, xgol said:

Κανοντας ενα απο τα επαγγελματα που θεωρητικα εχουν κυρος και λεφτα, σα μια χωρα μαλιστα πολυ πανω απο τον μεσο ευρωπαικο όρο σε οτι αφορα τα λεφτα και εχοντας ζησει και δουλεψει και στην Ελλαδα, με κυκλο αντιστοιχων ανθρωπων σε οτι αφορα το επαγγελμα, δε μπορω παρα να ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ με οσα γραφεις για τις γυναικες. 

Οπότε ποια είναι η δικιά σου θεωρία;

Επεξ/σία από James Bon
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, James Bon είπε

Οπότε ποια είναι η δικιά σου θεωρία;

Οτι δεν υπαρχει καμια θεωρια που να ισχυει για οποιαδηποτε κοινωνικη ομαδα, προσδιδοντας της ενα συγκεκριμενο χαρακτηριστικο (αρνητικο ή θετικο) χωρις να λαμβανει υποψιν της το ατομο. 

Ο καθε ενας ειναι μοναδικος και εχει τα δικα του κριτηρια. 

Οποτε ας μην γενικευουμε. 

• Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, xgol είπε

Δεν μπορώ να φανταστώ εναλλακτική. Στην χώρα που δουλεύεις οι νύφες κάνουν ουρά για άνεργους, χωρίς εμπειρίες, χωρίς λεφτά, μη εμφανίσημους γαμπρούς; Γιατί και εγω έχω εμπειρία απο βορειοευρωπαίες και όλες, ακόμα και όσες δεν μπορούν να το δικαιολογήσουν, θέλουν ψηλούς, πετυχημένους με λεφτά.

Δεν λέω πιάσε καλή δουλειά και θα έχεις γυναίκες, δεν δουλεύει έτσι, αλλά ότι χωρίς δουλειά αν έχεις περάσει τα 25 δεν έχει γυναίκες. ΠΟΤΕ δεν μίλησα με γυναίκα που να θεωρεί αποδεκτό να συντηρεί έστω και προσωρινά τον άνδρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...