Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα σύγχρονα στεγνωτήρια με αντλία θερμότητας είναι πολύ οικονομικά στο ρεύμα. Τα πλυντήρια στεγνωτήρια χρησιμοποιούν αντιστάσεις και καίνε πολύ περισσότερο. Σε ευρώ περίπου 0.25 ως 0.4 ευρώ παραπάνω ανά στέγνωμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

... αφού την πάτησα με ένα 2 σε 1 μηχάνημα της Bosch (το οποίο άντεξε με το ζόρι 2 χρόνια) κ επειδή δεν θέλω να πάρω ξανά Bosch γιατί είχα την χειρότερη δυνατή εμπειρία απο το εξουσιοδοτημένο service της εταιρίας...

Κατέληξα σε LG συσκευές (η μία πάνω στην άλλη με χρήση της σχετικής βάσης-συρτάρι/ράφι..το οποίο είναι προαιρετικό εφόσον παρέχονται οι σχετικοί σύνδεσμοι στην αρχική συσκευασία)... τρία χρόνια τώρα λειτουργούν απροβλημάτιστα.

Οι συσκευές πλένουν κ στεγνώνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ (υπάρχουν μερικές 10αδες επιλογές - modes , ειδικά στο στέγνωμα).

Διαθέτουν πολλές περισσότερες λειτουργίες κ δυνατότητες απο αυτές που περιγράφονται στα κεντρικά πανελ τους, με την χρήση του LG ThinQ κ άμεση πληροφόρηση, επιλογές κ ειδοποιήσεις, μέσα απο το smartphone.

Η κατανάλωση τους είναι χαμηλή αφενός γιατί έγινε επιλογή A+++ συσκευών (σύνδεση με buffer απο ηλιακά βεβιασμένης κυκλοφ. με το πλυντήριο... υπάρχει η σχετική αναμονή στο συγκεκριμένο μοντέλο) κ αφετέρου , αποκλειστικά με αντλία θερμότητας (αναφορικά για το στεγνωτήριο).

Ειδικά τώρα, τους χειμερινούς μήνες(κ όχι μόνο) κ ενώ δεν μπορείς να απλώσεις ρούχα έξω (μυρίζουν άσχημα απο τζάκια, ρύπους, αιθάλη κλπ) κ επειδή έχουμε μωρά στο σπίτι δουλεύουν υπερωρίες κ δουλεύουν σωστά.

Επεξ/σία από TechnoState
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 1/12/2021 στις 9:54 ΜΜ, zio10 είπε

Έχω εγώ σχεδόν τέσσερα χρόνια. Κανένα πρόβλημα, ίσα ίσα  μας έχει λύσει τα χέρια και δεν είναι και τα από τα ακριβά.

Συνεχίζουμε με το ίδιο, φουλ χρήση και για πλύσιμο και για στέγνωμα με δύο μικρά.

Αν χαλάσει θα πάρω πάλι αντίστοιχο.

Δημοσ.

Όχι. Ήρθε τεχνικός γιατι νομίζαμε πως έχει βλάβη και μας είπε πως είναι φυσιολογικό. 

Του είπα να τον βγάλει και είπε δε βγαίνει. 

Ψυγείο, τηλεοράσεις, ηχομπαρα και κλιματιστικό της lg κανένα πρόβλημα. 

Το πλυντηριο στεγνωτηριο μας βγήκε μουφα. 

Αν έπαιρνα τώρα θα πήγαινα σε bosch. 

Δημοσ.

Εγώ αυτό που έχω ακούσει να λένε αρκετοί, είναι ότι το στεγνωτήριο καταναλώνει πολύ ενέργεια, θα σου έρχεται ο κούκος αηδόνι στο λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος. Εκτός φυσικά αν έχω ακούσει λάθος.

• Super Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, gokuthelegend said:

Εγώ αυτό που έχω ακούσει να λένε αρκετοί, είναι ότι το στεγνωτήριο καταναλώνει πολύ ενέργεια, θα σου έρχεται ο κούκος αηδόνι στο λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος. Εκτός φυσικά αν έχω ακούσει λάθος.

Αν είναι με αντλία θερμότητας όχι, δεν είναι φτηνά όμως.

Δημοσ.

@osalonikios1977 .... είχα το ίδιο πρόβλημα όταν έβαλα να πλύνω τα πατάκια των αυτοκινήτων (ναι τόσο σκληρή χρήση του κάνω..... αφού υπάρχει κ σχετικό πρόγραμμα απο το app) στο στυψιμο εμφάνισε το ίδιο σφάλμα, προφανώς επειδή ο κάδος δεν είχε αρκετό φορτίο το οποίο δεν ήταν κ σωστά κατανεμημένο... έγινε επαναφορά βάσει του manual κ κανένα πρόβλημα στην συνέχεια κ απο τότε. 

Ίσως παίζει ρόλο ότι η συσκευή έχει επιπλέον βάρος να στηρίζεται πάνω της (από πάνω βρίσκεται το στεγνωτήριο) γι'αυτό κ δεν ενεργοποιείται εύκολα ο σχετικός αισθητήρας.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ήμουν έτοιμος να πάω σε LG και το μόνο που με προβλημάτισε ήταν πως μάλλον δεν παίρνει σκόνη...

Διαβάζοντας καταλαβαίνω πως μάλλον θα έχω θέμα και με την κατανομή του βάρους των ρούχων;!

Κάποια εντύπωση για το συγκεκριμένο μοντέλο - https://www.skroutz.gr/s/46774522/D4R7511TSBB-Plyntirio-Stegnotirio-Rouchon-11kg-6kg-Atmou-1400-Strofes.html

Δημοσ.

Το πλυντηριο στεγνωτηριο ειναι μια λυση αναγκης,συνηθως δεν αντεχουν πολλα χρονια και ειναι μετρια στεγνωτηρια χωρις πολλες επιλογες προγραμματος.

Αν ομως ο χωρος δεν επιτρεπει κατι αλλο,ειναι μια λυση που θα δουλεψει,αρκει να ειναι συνειδητοποιημενη αγορα.

Εγω εχω σε νησι ενα τετοιο και το χρησιμοποιω σχεδον αποκλειστικα για πετσετες μπανιου

Δημοσ.

Πριν πολλα χρονια οταν ημουν Αγγλια, ειχα αγορασει πλυντηριο/στεγνωτηριο για προφανεις λογους.

Επειδη με ειχε βολεψει, οταν επεστρεψα Ελλαδα αγορασα παλι 2σε1 συσκευη. Ομως καθε φορα που εβαζα στις αρχες στεγνωτηριο τα ρουχα μου μυριζαν καπως, ενα παρατηρησα οτι εβγαιναν πολυ τσαλακωμενα. Γενικα δεν ειχα μεινει ποτε ευχαριστημενος, οποτε σταδιακα το στενγωτηριο το παρατησα εντελως. Indesit μαρκα

Ειδικα απο την στιγμη που εχεις τοσες πολλες ημερες ηλιοφανειας, το θεωρω ανευ ουσιας. Οκ θα εχεις και ενα 2μηνο-3μηνο βροχων υγρασιας, αλλα ειναι ελαχιστο και στην τελικη τα απλωνεις και μεσα. Για λεκανοπεδιο παντα, στον Βορρα τα πραγματα διαφοροποιουνται

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...