bill999r Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 3 ώρες πριν, @pnea1973 είπε Επαναφέρω το θέμα γιατί δεν χωράει το σπίτι που νοικιάζω 2η συσκευή. Οπότε αναγκαστικά θα αγοραστεί μια 2 σε 1. Οποτε θα ήθελα εντυπώσεις από χρήστες και μοντέλα. Θα ήθελα όσο περισσότερο γίνεται μεγαλύτερο.. Εδώ και 8 χρόνια έχω πλυντήριο στεγνωτηριο χωρίς το παραμικρό θέμα. Το πλυντήριο δουλεύει καθημερινά λόγω οικογένειας, και η λειτουργία του στεγνωτηριου κυρίως κατά τους χειμερινούς μήνες. Το δικό μου είναι Hotpoint ariston και έχει βγει σκυλί. 1
@pnea1973 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Σε ευχαριστώ. Τα ρούχα από το στέγνωμα πως είναι;
m3ltd0wn Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Εκτός αν μένεις σε βορινη περιοχή ποια η χρησιμότητα του στεγνωτηριου στην Ελλάδα; Είχαμε στεγνωτηριο στην Νορβηγία λόγω καιρού και έλλειψης χώρου απλωματος. Ωστόσο τα περισσότερα ρούχα δεν κάνουν για στεγνωτηριο και όσα κανουν βγαίνουν με τις ίνες πιο αδύναμες. Επίσης στην Νορβηγία όταν είχαμε εκαιγε έναν σκασμό ρεύμα. Πείτε όσοι έχετε ποια είναι τα οφέλη;
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, @pnea1973 είπε Επαναφέρω το θέμα γιατί δεν χωράει το σπίτι που νοικιάζω 2η συσκευή. Οπότε αναγκαστικά θα αγοραστεί μια 2 σε 1. Οποτε θα ήθελα εντυπώσεις από χρήστες και μοντέλα. Θα ήθελα όσο περισσότερο γίνεται μεγαλύτερο.. Εχουμε πολλα χρονια ενα θηριο moris .Ο ηρωας του σπιτιου Θελει ομως μεγαλο μπανιο λογω διαστασεων 12 κλα πλυσιμο και 8 στεγνωμα Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2024 από Γιάννης Platano
@pnea1973 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, m3ltd0wn είπε Εκτός αν μένεις σε βορινη περιοχή ποια η χρησιμότητα του στεγνωτηριου στην Ελλάδα; Είχαμε στεγνωτηριο στην Νορβηγία λόγω καιρού και έλλειψης χώρου απλωματος. Ωστόσο τα περισσότερα ρούχα δεν κάνουν για στεγνωτηριο και όσα κανουν βγαίνουν με τις ίνες πιο αδύναμες. Επίσης στην Νορβηγία όταν είχαμε εκαιγε έναν σκασμό ρεύμα. Πείτε όσοι έχετε ποια είναι τα οφέλη; Γιάννενα εδώ. Εαν το χειμώνα βγάλεις ρούχα έξω 1ον θα στεγνώσουν μετά απο 3 ημέρες 2ον θα χρειαστεί να τα ξαναπλύνεις γιατί θα έχουν μία ωραία μυρωδιά απο οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς που καίνε στα τζάκια. 55 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Εχουμε πολλα χρονια ενα θηριο moris .Ο ηρωας του σπιτιου Θελει ομως μεγαλο μπανιο λογω διαστασεων 12 κλα πλυσιμο και 8 στεγνωμα Ποιο μοντέλο είναι; Ξέρεις εαν υπάρχει κάτι αντίστοιχο τώρα; Είδα αυτό: https://www.apothema.gr/hoover-hdp-4149ambc-1-s-142894p https://www.apothema.gr/whirlpool-fwdd-1071682-wsv-eu-n-142029p https://www.apothema.gr/candy-row41494dwmce-s-plynthrio-stegnothrio-royxon-14kg-9kg-atmoy-1400-strofes-me-wi-fi-207281p Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2024 από @pnea1973
bill999r Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, @pnea1973 είπε Σε ευχαριστώ. Τα ρούχα από το στέγνωμα πως είναι; Κοίτα δεν μπαίνουν όλα τα ρούχα στεγνωτηριο, καθε ρούχο το αναφέρει στην ετικέτα του αν μπορείς να το βάλεις στεγνωτηριο. Το δικό μου έχει αρκετά προγράμματα στεγνωματος και ανάλογα το χρησιμοποιούμε. Αν θέλουμε να μην τσακωθούν πολύ τα ρούχα, τότε επιλέγουμε ένα πρόγραμμα που ναι μεν τα στεγνώνει αλλά τα αφήνει ελάχιστα νωπά ώστε να το υπόλοιπο στέγνωμα να γίνει στον αέρα, σε μια κρεμαστρα για παράδειγμα και να είναι πιο εύκολα στο σιδέρωμα. Όμως τα σεντόνια, πετσέτες και βρεφικά ρουχακια, που αυτός ήταν κ ο λόγος που το πήραμε αρχικά, τα βάζαμε πάντα σε πρόγραμμα που τα έβγαζε απόλυτα στεγνα. Επίσης λόγω των θερμοκρασιών έχει και μικροβιοκτόνο δράση. Τέλος πολύ βασικό είναι ότι το ρυθμίζεις εξαρχής από την πλύση και για το στέγνωμα και δεν έχεις βάλε βγάλε από συσκευή σε συσκευή. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2024 από bill999r 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, @pnea1973 είπε Ποιο μοντέλο είναι; Ξέρεις εαν υπάρχει κάτι αντίστοιχο τώρα; Νομιζω δεν υπαρχει τωρα τοσο μεγαλο .Πριν καπου 13 χρονια το ειχαμε παρει καπου στα 1300 ευρω .Αλλαχτηκε μοτερ εντος εγγυησης στα 10 παρα κατι χρονια Βλεπω οτι ειχε πεσει η τιμη του τελευταια https://www.elektrostore24.gr/product/5623/morris-cdr12812-πλυντηριο-στεγνωτηριο-ρουχων-12kg Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2024 από Γιάννης Platano 1
mariosnik_ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, @pnea1973 είπε Γιάννενα εδώ. Εαν το χειμώνα βγάλεις ρούχα έξω 1ον θα στεγνώσουν μετά απο 3 ημέρες 2ον θα χρειαστεί να τα ξαναπλύνεις γιατί θα έχουν μία ωραία μυρωδιά απο οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς που καίνε στα τζάκια. Το ιδιο ακριβώς πρόβλημα έχουμε στην Αθήνα. Δεν βάζουμε πολλά πλυντήρια οπότε δεν μας είναι πρόβλημα να αφήνουμε τα ρούχα μέσα για στέγνωμα 2-3 ημέρες.. Αν υπήρχε όμως οικογένεια με παιδιά, το στεγνωτηριο επιβάλλεται. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2024 από mariosnik_ 1
@pnea1973 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 4 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε Το ιδιο ακριβώς πρόβλημα έχουμε στην Αθήνα. Δεν βάζουμε πολλά πλυντήρια οπότε δεν μας είναι πρόβλημα να αφήνουμε τα ρούχα μέσα για στέγνωμα 2-3 ημέρες.. Αν υπήρχε όμως οικογένεια με παιδιά, το στεγνωτηριο επιβάλλεται. Δεν θέλω να τα έχω μέσα. Γιατί επιβαρύνω το σπίτι με υγρασία, αν και εχω αφυγραντήρα. Πάντως νομίζω οτι με ενα στεγνωτήριο έχεις άλλη διαχείριση χρόνου.
mariosnik_ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, @pnea1973 είπε Δεν θέλω να τα έχω μέσα. Γιατί επιβαρύνω το σπίτι με υγρασία, αν και εχω αφυγραντήρα. Πάντως νομίζω οτι με ενα στεγνωτήριο έχεις άλλη διαχείριση χρόνου. Εμείς έχουμε πλυσταριό πάνω στην ταράτσα και τα απλώνουμε εκεί. Έξω αντε να τα βγάλεις μόνο αν υπάρχει ήλιος το μεσημέρι και μετά τα βάζεις μέσα πάλι. Καυσαέριο από τα αμάξια, καπνιλα από τα τζάκια, μυρωδιές από τον ακάλυπτο από απορροφητηρες στις κουζίνες, μπαλκονι και παράθυρα που καπνίζουν και τα ανοίγουν κοκ. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2024 από mariosnik_ 1
Vagosman Δημοσ. 31 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2024 Υπέρ χωριστής συσκευής Δυνατότητα για Αντλια θερμότητας με 30% της κατανάλωσης του συμβατικού. Προγράμματα κ δυνατότητες που δεν βρίσκεις στα dual. Μεγάλη χωρητικότητα στεγνωματος σε αντίθεση με τα dual που στεγνώνουν τα μισά σχεδόν αποσο μπορούν να πλυνουν. Βελτιωμένη συμπεριφορά στα ρουχα, πιο ντελικάτη προσέγγιση Κατά Καθάρισμα φίλτρων 2πλος χώρος Ακριβότερο συνολικα
@pnea1973 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2024 Τα ξέρω αυτά. Χώρος δεν υπάρχει. Στο μπάνιο πάνω από το πλυντηριο υπάρχει θερμοσίφωνας..
osalonikios1977 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2024 Εγώ πήρα το 2018 ένα LG. Μας έχει σπάσει τα νεύρα όμως ένας αισθητήρας που ζυγίζει τα ρούχα στον κάδο κι αν δεν είναι ομοιόμορφα μοιρασμένα κολλάει, οπότε πρέπει να το ανοίξεις να βγαλεις έξω τα ρούχα και να τα ξαναβάλεις. Αν δεν έκανε 800€ θα το είχα πετάξει από το παράθυρο. Πάντως όταν δεν κολλάει πλένει και στεγνώνει μια χαρά.
Nabuko Δημοσ. 31 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2024 4 λεπτά πριν, osalonikios1977 είπε Μας έχει σπάσει τα νεύρα όμως ένας αισθητήρας που ζυγίζει τα ρούχα στον κάδο κι αν δεν είναι ομοιόμορφα μοιρασμένα κολλάει, οπότε πρέπει να το ανοίξεις να βγαλεις έξω τα ρούχα και να τα ξαναβάλεις. Δεν απενεργοποιείται αυτός?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα