MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους, Λογω χώρου σκέφτομαι να πάρω πλυντήριο στεγνωτήριο. (Όχι δεν χωράνε το ένα πάνω στο άλλο) Έχω διαβασει αρκετά reviews στο Σκρουτζ και βλέπω ανάμεικτες εντυπώσεις. Επίσης σε όποιον το αναφέρω μου λέει μακριά από πλυντήριο στεγνωτήριο, αλλά ούτε έναν δεν ξέρω που να έχει δοκιμάσει στην πράξη. Υπαρχει κανείς που να έχει αγοράσει να μας πει εάν και τι είδους προβλήματα αντιμετώπισε; Να διευκρινίσω ότι με τα όρια στα κιλά δεν έχω θέμα. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχω εγώ σχεδόν τέσσερα χρόνια. Κανένα πρόβλημα, ίσα ίσα μας έχει λύσει τα χέρια και δεν είναι και τα από τα ακριβά. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2021 από zio10 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorge18 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εχω ενα λιγο καιρο τωρα. Λενε οτι χαλαει γρηγορα το ενα απο τα 2 και σου μενει μετα η αλλη λειτουργια. (τουλαχιστον αυτα λεγανε σε μενα) Εμενα με βολεψε λογο χωρου πιο πολυ αλλα και το καλο ειναι οτι βαζω τα ρουχα και σε λιγες ωρες ειναι ετοιμα δεν χρειαζεται να τα μεταφερω. Σε αλλο σπιτι εχω ξεχωριστές συσκευες και διαφορρα δεν ειδα. Περα του οτι οι 2 ξεχωριστές εκαναν 1000 και η 2 σε 1 400. Βεβαια αλλες μαρκες και ποιότητες αλλα το αποτελεσμα το ιδιο ειναι. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2021 από gorge18 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Και εγώ αυτό έχω ακούσει, πως αν πάρεις και τα 2 μαζί, χαλάσει συντομότερα το ένα από τα δύο και κοστίζει παραπάνω η επισκευή οπότε μετά αναγκαστικά έχεις θέμα. Τώρα ας εκφέρει γνώμη καλύτερα οποίος έχει τέτοιο σύστημα για πολλά χρόνια και δεν του χάλασε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vs_skg Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε Καλησπέρα σε όλους, Λογω χώρου σκέφτομαι να πάρω πλυντήριο στεγνωτήριο. (Όχι δεν χωράνε το ένα πάνω στο άλλο) Έχω διαβασει αρκετά reviews στο Σκρουτζ και βλέπω ανάμεικτες εντυπώσεις. Επίσης σε όποιον το αναφέρω μου λέει μακριά από πλυντήριο στεγνωτήριο, αλλά ούτε έναν δεν ξέρω που να έχει δοκιμάσει στην πράξη. Υπαρχει κανείς που να έχει αγοράσει να μας πει εάν και τι είδους προβλήματα αντιμετώπισε; Να διευκρινίσω ότι με τα όρια στα κιλά δεν έχω θέμα. Ευχαριστω Αναλογα την γκαρνταρόμπα σου, ακριβα/καλα ρουχα τα καταστρεφει το στεγνωμα σε μηχανημα οποτε ενα dedicated στεγνωτηριο ισως εχει πιο πολλές ρυθμισεις για ευαισθητα. Συνηθως στεγνωνεις μαξ λιγοτερο απ οτι πλενεις μαξ, εκ κατασκευης. Οποτε αν πλενεις συνηθως τα μαξ κιλα οπως πχ εγω μετα οι αυτοματοι χρονοι στεγνωματος δεν αρκουν και καταπονεις και τη μηχανη. Τα combo δουλευουν με σχηματισμο υγρασιας οποτε δεν κανουν το ιδιο καλο στεγνωμα με τα vented, ειδικα αν δεν βγαλεις τα ρουχα με το που τελειωσει. Ξοδεύουν και πολυ νερο/ενέργεια αν δεν ειναι με heat pump (ακριβα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εχουμε το morris 11 χρονια !!! Μια χαρα ειναι !!! 12 κιλα πλυσιμο 10 στεγνωμα . Αλλαχτηκε το μοτερ εντος εγγυησης (10 χρονια) Μια πλακετα καπου 50 ευρω μονο πληρωσαμε . Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2021 από Γιάννης Platano 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Αν δεν έχεις χώρο μην το συζητάς, το στεγνωτήριο είναι απαραίτητο με τους ρυθμούς της ζωής μας. Τώρα αν χαλάσει πιο θα χαλάει... Ρίσκο είναι είτε έχεις μια είτε έχεις δύο συσκευές. Γιατί αν χαλάσει το πλυντήριο δεν είναι άχρηστο μετά το στεγνωτήριο; Έχεις χρόνο να τα πλύνεις όλα στο χέρι και το δύσκολο μετά είναι να τα απλώσεις; Σαν συσκευές είναι αρκετά απλές το θέμα είναι τα ηλεκτρονικά τους όπου εκεί λόγω ελλιπούς ποιοτικού ελέγχου και γενικότερα απρόσεχτης παραγωγής (κόστος και λοιπά...) χαλάνε... Εννοείτε στεγνωτήριο με αντλία, κάνει πιο γρήγορη δουλειά... Τώρα για κατανάλωση λογικά είναι πιο αποδοτική, λόγω τεχνολογίας αντλία με ηλεκτρική αντίσταση, αλλά πρακτικά δεν έχω μέτρο σύγκρισης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 17 ώρες πριν, filarhos είπε το στεγνωτήριο είναι απαραίτητο με τους ρυθμούς της ζωής μας. Ηρεμησε,τοσα χρονια πως ζουσαμε; Εγω εχω θεμα μονο τωρα που μενω σε μονοκατοικια και δεν εχει τιποτα να προφυλαξει τα ρουχα,οποτε αν βρεξει θα τα βαλω μεσα με τον αφυγραντηρα. Στα προηγουμενα σπιτια μια χαρα στεγνωναν και το χειμωνα,και μενω Καλαματα με φουλ υγρασια. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Να βάλουμε μέσα και το κόστος παιδιά γιατί το στεγνωτήριο δουλεύει με αντιστάσεις οπότε έχουμε και μεγάλη κατανάλωση ρεύματος στη λειτουργία. Από κει και πέρα ναι είναι ευκολία ειδικά και για κάποιον που δεν έχει χώρο για άπλωμα. Είχε η κόρη μου το bosch , πλυντήριο - στεγνωτήριο το οποίο για στέγνωμα ελάχιστα χρησιμοποιούσε γιατί έχει άπλα στη βεράντα και τα άπλωνε. Πάντως άντεξε 12 χρόνια τώρα πήρε ένα απλό φτηνό χωρίς στεγνωτήριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amaretos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Καλά για το ρεύμα δεν ισχύει αυτό η διαφορά είναι μηδαμινή έως τίποτα. Εμείς έχουμε εδώ και 2-3 χρόνια βάζει η γυναίκα τουλάχιστον 3-4 φορές την.εβδομαδα.Πραγματικα η διαφορά στον λογαριασμό δεν φαίνεται καθόλου άντε μερικές φορές 5 πάνω 5 κάτω ευρώ. Κάτι πολύ βασικό είναι ότι το ρεύμα που υποτίθεται ότι θα καις παραπάνω το γλιτώνεις από το σίδερο που ΔΕΝ θα χρειαστείς για τα ρούχα. Εκτός από πουκάμισα και ευαίσθητα ρούχα όλα τα άλλα φόρμες πετσέτες κλπ κλπ τα βγάζεις μόλις έχει.τελειωσει τα διπλώνεις και τα βάζεις ντουλάπα. Άρα γλιτώνεις χρόνο από άπλωμα/μάζεμα ρούχων και 70% τουλάχιστον σίδερο. Αξίζει τα λεφτά του σίγουρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lews Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Επίσης υπάρχουν στεγνωτήρια που δουλεύουν με αντλια θερμοτητας και είναι πολύ οικονομικά στην κατανάλωση,βέβαια το κόστος αγοράς είναι μεγαλύτερο αλλα συμφέρουν κάνεις γρηγορα απόσβεση την διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, StamTheMan είπε Ηρεμησε,τοσα χρονια πως ζουσαμε; Εγω εχω θεμα μονο τωρα που μενω σε μονοκατοικια και δεν εχει τιποτα να προφυλαξει τα ρουχα,οποτε αν βρεξει θα τα βαλω μεσα με τον αφυγραντηρα. Στα προηγουμενα σπιτια μια χαρα στεγνωναν και το χειμωνα,και μενω Καλαματα με φουλ υγρασια. Με λιγότερους αυτοματισμούς και περισσότερη σπατάλη χρόνου. Βλέποντας πως είναι ο ρυθμός ζωής της οικογένειας μου όπου και οι δύο εργάζοντας ναι είναι απαραίτητο. Ρυθμίζω το πλυντήριο να τελειώσει το απόγευμα που γυρνάω, όταν επιστρέψω βάζω στεγνωτήριο και σε 2 με 4 ώρες είναι έτοιμα και τα περισσότερα θέλουν ένα δίπλωμα. Ενασχόληση λιγότερο από 20 λεπτά για τα ρούχα όλης της εβδομάδας, εκτός υποκαμίσων που δεν συμφέρει το στέγνωμα και απλώς τα σιδερώνω την επόμενη αφού τα αφήνω κρεμασμένα. Αν χρειαζόταν να τα απλώσω, άσε τον επιπλέον χρόνο και το αν έχεις χώρο να απλώσεις, θα ήταν στεγνά την επόμενη μέρα. Η κατανάλωση ρεύματος είναι μικρή επιβάρυνση σε σχέση με το όφελος σε χρόνο και ταλαιπωρία. Υ.Γ. Προσπαθώ να πείσω την μάνα μου να πάρει ένα αλλά αντιστέκεται σθεναρά... Δεν εργαζόταν οπότε έχει μάθει να απλώνει χειμώνα καλοκαίρι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zNikosz Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 10 χρόνια έχουμε ένα μοντέλο της Siemens, έχει λύσει τα χέρια της γυναίκας μου. Πολύ βολικό, αξίζει η αγορά του!! Μέχρι στιγμής δεν έχει πάθει τίποτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@pnea1973 Δημοσ. 30 Μαρτίου Share Δημοσ. 30 Μαρτίου Επαναφέρω το θέμα γιατί δεν χωράει το σπίτι που νοικιάζω 2η συσκευή. Οπότε αναγκαστικά θα αγοραστεί μια 2 σε 1. Οποτε θα ήθελα εντυπώσεις από χρήστες και μοντέλα. Θα ήθελα όσο περισσότερο γίνεται μεγαλύτερο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 30 Μαρτίου Share Δημοσ. 30 Μαρτίου Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα