Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα,

Σκεφτομαι με το νεο ετος, και λογικα προς το καλοκαιρι, να φυγω απο Ελλαδα για δουλεια στο εξωτερικο. Θα ηθελα να ακουσω γνωμες - αποψεις απο ατομα που ειτε εχουν ηδη παει και ζουν καπου εξω, ειτε ηταν εξωτερικο και γυρισαν, για την συνθηκες εργασιες, ωρες - υπερωριες, χρηματα, ποσο "μαστιγιο" πεφτει, αλλα και γενικοτερα οποια χρησιμη πληροφορια μπορουν να μοιραστουν.

Για να δωσω ενα background, ειμαι 27 ετων, απασχολουμαι στο χωρο της Πληροφορικης σε σχετικα για την εποχη υψηλομισθη θεση εδω στην Ελλαδα, αλλα θελω να φυγω για την ποιοτητα της ζωης και ενα πιθανο μεγαλυτερο κομποδεμα. Η κατασταση με τον Covid επισης θα επηρεασει την αποφαση μου, οποτε μοιραστειτε και τι κατασταση επικρατει στην αντιστοιχη χωρα, αν γνωριζετε. Δεν εχω καποιον περιορισμο ως προς τον προορισμο, σκεφτομουν ακομα και Ασιατικες χωρες εκτος απο ΕΕ- ΗΠΑ - Αυστραλια.

Δημοσ.

ΗΠΑ - Αυστραλία πρέπει να κανείς μερικά βήματα, ειδικά ΗΠΑ είναι σχετικά δυσκολάκι να σε κάνουνε sponsored, αλλα ποτέ δεν ξέρεις.

Τώρα από συνθήκες, ώρες, χρήματα και μαστίγιο όλα σχετικά. Όσο πιο σένιορ είσαι, και όσο καλύτερα μπορείς να πουλήσεις τον εαυτό τόσο καλύτερες συνθήκες σε παίρνει να διεκδικήσεις. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...