Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

τότε στην περίπτωση σου δεν υφίσταται εσωτερική αλληλογραφία μια και δεν υπήρξε γραπτή επικοινωνία με επίσημη μορφή μεταξύ των διευθύνσεων μεταφορών.

Το γνωρίζεις αυτό? Γνωρίζεις αν έχω αριθμό πρωτοκόλλου? ή απλά λέμε?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, plasTOST είπε

Το γνωρίζεις αυτό? Γνωρίζεις αν έχω αριθμό πρωτοκόλλου? ή απλά λέμε?

Τα μόνα που γνωρίζω είναι αυτά που έχεις γράψει εσύ, και μέχρι τώρα δεν έχεις γράψει κάτι τέτοιο, γενικότερα όσα έχεις γράψει δεν πολυβγάζουν νόημα.

Πριν 5 ώρες που έκανες το πρώτο post πάντως δεν ήξερες καν τι σημαίνει "εσωτερική αλληλογραφία"...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Τα μόνα που γνωρίζω είναι αυτά που έχεις γράψει εσύ, και μέχρι τώρα δεν έχεις γράψει κάτι τέτοιο, γενικότερα όσα έχεις γράψει δεν πολυβγάζουν νόημα.

Πριν 5 ώρες που έκανες το πρώτο post πάντως δεν ήξερες καν τι σημαίνει "εσωτερική αλληλογραφία"...

Για ποιο λόγο να σου αναφέρω αν έχω αριθμό πρωτοκόλλου? Τι βοηθάει παραπάνω στην ερώτηση του ανθρώπου που έχει την απορία.

Από την στιγμή που γνωρίζεις τι σημαίνει εσωτερική αλληλογραφία δεν θα έγραφες: "δεν υπήρξε γραπτή επικοινωνία με επίσημη μορφή μεταξύ των διευθύνσεων μεταφορών."

Επειδή δεν πολυβγάζεις νόημα λοιπόν και μπερδεύεσαι βγάζοντας δικές σου θεωρίες, το (?) μετά τις λέξεις "εσωτερική αλληλογραφία" ερμηνεύει την απορία μου, που χρειάστηκε εσωτερική αλληλογραφία αντί για ένα απλό τηλέφωνο. Ελπίζω να μην έχεις ακόμα "γκρίζες ζώνες" .

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, plasTOST είπε

Για ποιο λόγο να σου αναφέρω αν έχω αριθμό πρωτοκόλλου? Τι βοηθάει παραπάνω στην ερώτηση του ανθρώπου που έχει την απορία.

Από την στιγμή που γνωρίζεις τι σημαίνει εσωτερική αλληλογραφία δεν θα έγραφες: "δεν υπήρξε γραπτή επικοινωνία με επίσημη μορφή μεταξύ των διευθύνσεων μεταφορών."

Επειδή δεν πολυβγάζεις νόημα λοιπόν και μπερδεύεσαι βγάζοντας δικές σου θεωρίες, το (?) μετά τις λέξεις "εσωτερική αλληλογραφία" ερμηνεύει την απορία μου, που χρειάστηκε εσωτερική αλληλογραφία αντί για ένα απλό τηλέφωνο. Ελπίζω να μην έχεις ακόμα "γκρίζες ζώνες" .

Και εγώ έχω την ίδια απορία, δεν βλέπω πως η δήλωση "έχω αριθμό πρωτοκόλλου" - ότι και να εννοείς με αυτό - βοηθάει τον ts. Το μόνο ασφαλές συμπέρασμα είναι πως δεν πρέπει να το κάνει μέσω ΚΕΠ, εκτός και αν δεν τον πειράζει που θα φάει τουλάχιστον ένα μήνα.

Κατά τα άλλα γενικότερα όσο συνεχίζεις να απαντάς τόσο πιο δύσκολο γίνεται να βγάλει κάποιος νόημα, εγώ τουλάχιστον σταματάω την προσπάθεια.

Δημοσ.

Εσωτερική ξε-εσωτερική επικοινωνία, για να εκδοθεί νέα άδεια το αίτημα πρεπει να καταλήξει στην περιφέρεια που έκδωσε την πρωτη άδεια.

Πάρε λοιπον στη αρμόδια υποδιεύθυνση του υπουργείου αν θελετε άμεση εξυπηρέτηση, αν δεν μπορείτε αναθέστε το σε μια σχολή οδηγών με 20€ και καθαρίσατε

Δημοσ.

Αν ο TS είναι Αττική το κάνει πλέον ηλεκτρονικά από εδώ: https://drivers-vehicles.services.gov.gr/login?returnUrl=%2F

Για την υπόλοιπη Ελλάδα όπου δεν έχει υλοποιηθεί ακόμα η ψηφιακή αίτηση ισχύει ότι λέει το site της Αστυνομίας, όπου μπορεί να το κάνει είτε από Αστυνομικό Τμήμα είτε από ΚΕΠ: http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=1174&Itemid=131&lang=

Στην Θεσσαλία πχ που δεν έχει γίνει ακόμα η ψηφιακή υλοποίηση, http://www.thessaly.gov.gr/exipiretisipoliton/90 κατεβάζεις την σχετική ΥΔ και την καταθέτεις είτε σε ΚΕΠ είτε στην τοπική Δ/νση Μεταφορών όπου πλέον (τα τελευταία 2 χρόνια - από Μάρτιο 2019) κάνει και την σχετική επανέκδοση ανεξάρτητα αν έχει εκδοθεί η πρώτη άδεια πχ στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη κλπ, αρκεί ο αιτών να δηλώνει μόνιμη κατοικία περιοχή της περιφέρειας που κάνει την αίτηση.

18 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Το μόνο ασφαλές συμπέρασμα είναι πως δεν πρέπει να το κάνει μέσω ΚΕΠ, εκτός και αν δεν τον πειράζει που θα φάει τουλάχιστον ένα μήνα.

Έτσι από περιέργεια πήρα την Δ/νση Μεταφορών και μου είπε: Πλέον είτε την κάνετε στο ΚΕΠ, είτε σε εμάς, χρειάζονται 10-15. Αν είστε Αττική - Κρήτη ηλεκτρονικά.

16 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Εσωτερική ξε-εσωτερική επικοινωνία, για να εκδοθεί νέα άδεια το αίτημα πρεπει να καταλήξει στην περιφέρεια που έκδωσε την πρωτη άδεια.

Το αίτημα δεν χρειάζεται να καταλήξει στην περιφέρεια που έκδωσε την πρώτη άδεια. Υλοποιεί το αίτημα η οικεία Δ/νση Μεταφορών της Περιφέρειας που έχει δηλώνει μόνιμη κατοικία ο κάτοχος.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, unforgiven είπε

Έχει για επανέκδοση διπλώματος, όχι όμως για άδεια κυκλοφορίας. Μόλις το τσέκαρα και είμαι Αθήνα.

Άρα άκυρο! Προς το παρόν μόνο δίπλωμα ηλεκτρονικά!

Δημοσ.
4 ώρες πριν, plasTOST είπε

Το αίτημα δεν χρειάζεται να καταλήξει στην περιφέρεια που έκδωσε την πρώτη άδεια. Υλοποιεί το αίτημα η οικεία Δ/νση Μεταφορών της Περιφέρειας που έχει δηλώνει μόνιμη κατοικία ο κάτοχος.

Μην επιμένεις το εκανα πριν ενα μήνα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Μην επιμένεις το εκανα πριν ενα μήνα

Τι δεν καταλαβαίνεις από ότι γράφω?

Και εγώ το έκανα πριν 2 χρόνια με πρώτη έκδοση αδείας στην Αθήνα, αλλά η επανέκδοση έγινε στην οικεία Δ/νση Μεταφορών που ζω, αφού έπεσα πάνω στην αλλαγή της διαδικασίας.

Αν ζεις Αθήνα πας είτε εσύ και κάνεις το αίτημα επανέκδοσης εκεί, είτε αν πας στα ΚΕΠ το στέλνουν στην Δ/νση Αττικής. Αν πάλι πρώτη άδεια είναι Αθήνα αλλά ζεις πχ Λαμία, θα το στείλουν στην αντίστοιχη Δ/νση Μεταφορών Φθιώτιδος κλπ

Και το ξαναγράφω: Αν θες πας στην περιφέρεια της πρώτης αδείας και την βγάζεις. Αν όμως ζεις μακρυά πας είτε ο ίδιος στην αντίστοιχη της περιοχής σου χωρίς να χρειάζεται να την στείλουν στην περιφέρεια της πρώτης, είτε κάνεις το αίτημα στο ΚΕΠ και το στέλνουν αυτοί στην οικία Δ/νση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...