ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Λόγω του ότι η παλιά (επειδή ηταν ενα Α4 χαρτί) έχει φθαρεί..και ειμαι με φωτοτυπία, ειπα να την αλλάξω. Ξέρει κανεις ποσες μέρες κάνει για επανέκδοση είτε σε ΚΕΠ είτε να πάω εκει που την έβγαλα? Ειχα πάει στο παράρτημα του υπουργειου στην Κλεισθένους - Γερακας Η μπορώ να πάω οπουδήποτε?
NikosKallithea Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Περιπου μια εβδομάδα με την διαδικασία στο υπουργείο. Για κεπ κλπ δεν ξέρω
Joshua21 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε Λόγω του ότι η παλιά (επειδή ηταν ενα Α4 χαρτί) έχει φθαρεί..και ειμαι με φωτοτυπία, ειπα να την αλλάξω. Ξέρει κανεις ποσες μέρες κάνει για επανέκδοση είτε σε ΚΕΠ είτε να πάω εκει που την έβγαλα? Ειχα πάει στο παράρτημα του υπουργειου στην Κλεισθένους - Γερακας Η μπορώ να πάω οπουδήποτε? Βασικά η δική σου περίπτωση έτσι όπως τα περιγράφεις δεν είναι επανέκδοση, είναι η αρχική έκδοση. Τώρα για το πόσο είναι ανάλογα τον φόρτο εργασίας που θα έχει η συγκεκριμένη διεύθυνση μεταφορών τη συγκεκριμένη στιγμή που θα πας, συνήθως στην ετοιμάζουν την ίδια ή την επόμενη ημέρα. Αν το κάνεις μέσω ΚΕΠ, το ελάχιστο θα είναι 30 ημέρες. Και όχι, δεν μπορεί να γίνει οπουδήποτε, μόνο εκεί που έχει εκδοθεί το υπηρεσιακό αντίγραφο (το Α4 χαρτί που έχεις).
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Θα καλέσω στην διεύθυνση της Αγίας Παρασκευής να μου πουν μήπως πεταχτω το πρωί. Ευχαριστώ . Θα ενημερώσω εδώ μήπως ενδιαφέρεται και κάποιος αλλος
plasTOST Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Το είχα κάνει πριν 2 χρόνια λόγω απώλειας σε ΚΕΠ. Δεν ισχύει πλέον ότι πρέπει να πας εκεί που εκδόθηκε. Έχει βγει σχετική οδηγία ότι μπορεί να γίνει επανέκδοση από οποιαδήποτε Δ/νση μεταφορών της περιοχής της μόνιμης κατοικίας του κατόχου. Αναλαμβάνουν αυτοί με εσωτερική αλληλογραφία(?) την όλη διαδικασία. Θέλεις 30 μέρες περίπου. Την αίτηση την είχα κάνει σε ΚΕΠ. Η πλάκα είναι ότι πριν κάνω την αίτηση προνόησα και πήρα την Δ/νση μεταφοράς έκδοσης της αρχικής άδειας και με ενημέρωσαν αυτοί το τι ισχύει σε περίπτωση που με πάρουν τηλέφωνο από την οικεία Δ/νση (όπως και έγινε- και με ύφος μάλιστα), αλλά όταν τους είπα ότι πλέον έχει αλλάξει σύμφωνα με την τάδε οδηγία είπαν ότι θα την υλοποιήσουν.
Joshua21 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, plasTOST είπε Το είχα κάνει πριν 2 χρόνια λόγω απώλειας σε ΚΕΠ. Δεν ισχύει πλέον ότι πρέπει να πας εκεί που εκδόθηκε. Έχει βγει σχετική οδηγία ότι μπορεί να γίνει επανέκδοση από οποιαδήποτε Δ/νση μεταφορών της περιοχής της μόνιμης κατοικίας του κατόχου. Αναλαμβάνουν αυτοί με εσωτερική αλληλογραφία(?) την όλη διαδικασία. Θέλεις 30 μέρες περίπου. Την αίτηση την είχα κάνει σε ΚΕΠ. Η πλάκα είναι ότι πριν κάνω την αίτηση προνόησα και πήρα την Δ/νση μεταφοράς έκδοσης της αρχικής άδειας και με ενημέρωσαν αυτοί το τι ισχύει σε περίπτωση που με πάρουν τηλέφωνο από την οικεία Δ/νση (όπως και έγινε- και με ύφος μάλιστα), αλλά όταν τους είπα ότι πλέον έχει αλλάξει σύμφωνα με την τάδε οδηγία είπαν ότι θα την υλοποιήσουν. Στη δική σου περίπτωση "εσωτερική" αλληλογραφία ήταν η αλληλογραφία μεταξύ του ΚΕΠ και της συγκεκριμένης διεύθυνσης μεταφορών που είχε εκδώσει την αρχική άδεια.
plasTOST Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Στη δική σου περίπτωση "εσωτερική" αλληλογραφία ήταν η αλληλογραφία μεταξύ του ΚΕΠ και της συγκεκριμένης διεύθυνσης μεταφορών που είχε εκδώσει την αρχική άδεια. Μεταξύ των Δ/σεων Μεταφορών. Η αίτηση από τα ΚΕΠ στάλθηκε με FAX.
Joshua21 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, plasTOST είπε Μεταξύ των Δ/σεων Μεταφορών. Η αίτηση από τα ΚΕΠ στάλθηκε με FAX. Λίγο κουλό μου φαίνεται όλο αυτό, εφόσον η αίτηση μπορεί να σταλθεί με FAX τότε γιατί τα ΚΕΠ δεν την έστειλαν απευθείας στη διεύθυνση μεταφορών που είχε εκδοθεί η αρχική άδεια και την έστειλαν σε άλλη άσχετη? Πολύ φασαρία για το τίποτα έτσι όπως τα περιγράφεις.
plasTOST Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 38 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Λίγο κουλό μου φαίνεται όλο αυτό, εφόσον η αίτηση μπορεί να σταλθεί με FAX τότε γιατί τα ΚΕΠ δεν την έστειλαν απευθείας στη διεύθυνση μεταφορών που είχε εκδοθεί η αρχική άδεια και την έστειλαν σε άλλη άσχετη? Πολύ φασαρία για το τίποτα έτσι όπως τα περιγράφεις. To ΚΕΠ την στέλνει στην οικεία Δ/νση Μεταφορών. Και αυτοί (κανονικά) κάνουν την επανέκδοση. Στην δική μου περίπτωση η οικεία Δ/νση την έστειλε στην Αθήνα όπου έστειλαν απάντηση να την βγάλουν στην οικεία/ τοπική Δ/νση του αιτούνται καθώς έχει βγει σχετική νομοθεσία. Τρέχα γύρευε Δεν λες πάλι καλά που τους πήρα και τηλέφωνο? Αλλιώς ακόμα θα περίμενα!
Nabuko Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, plasTOST είπε Η αίτηση από τα ΚΕΠ στάλθηκε με FAX. Υπάρχουν υπηρεσίες που χρησιμοποιούν ακόμα fax? 😅 Κατά τα άλλα σε λίγο μπαίνουμε στο 2022
plasTOST Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, Nabuko είπε Υπάρχουν υπηρεσίες που χρησιμοποιούν ακόμα fax? 😅 Κατά τα άλλα σε λίγο μπαίνουμε στο 2022 Είπαμε είναι 2 χρόνια πριν.
Joshua21 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, plasTOST είπε To ΚΕΠ την στέλνει στην οικεία Δ/νση Μεταφορών. Και αυτοί (κανονικά) κάνουν την επανέκδοση. Στην δική μου περίπτωση η οικεία Δ/νση την έστειλε στην Αθήνα όπου έστειλαν απάντηση να την βγάλουν στην οικεία/ τοπική Δ/νση του αιτούνται καθώς έχει βγει σχετική νομοθεσία. Τρέχα γύρευε Δεν λες πάλι καλά που τους πήρα και τηλέφωνο? Αλλιώς ακόμα θα περίμενα! Τι να σου πω, έτσι όπως περιγράφεις τη διαδικασία δεν υφίσταται "εσωτερική αλληλογραφία", είμαι σίγουρος πως κάτι δεν έχεις καταλάβει - ή έστω δεν στο εξήγησαν - σωστά.
plasTOST Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Τι να σου πω, έτσι όπως περιγράφεις τη διαδικασία δεν υφίσταται "εσωτερική αλληλογραφία", είμαι σίγουρος πως κάτι δεν έχεις καταλάβει - ή έστω δεν στο εξήγησαν - σωστά. Εσωτερική αλληλογραφία υφίσταται μεταξύ των Δ/σεων Μεταφορών Αθήνας και Λαμίας πχ. Το ΚΕΠ σωστά την έστειλε στην Δ/νση της Λαμίας όπου έπρεπε να την εκδώσει και όχι να προωθήσει το αίτημα στην Αθήνα και να επιστραφεί εν τέλη πίσω. Οπότε η αρχική δήλωση που έγινε στα ΚΕΠ είναι αίτημα πολίτη και δεν χαρακτηρίζεται "εσωτερική αλληλογραφία".
Joshua21 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, plasTOST είπε Εσωτερική αλληλογραφία υφίσταται μεταξύ των Δ/σεων Μεταφορών Αθήνας και Λαμίας πχ. Το ΚΕΠ σωστά την έστειλε στην Δ/νση της Λαμίας όπου έπρεπε να την εκδώσει και όχι να προωθήσει το αίτημα στην Αθήνα και να επιστραφεί εν τέλη πίσω. Οπότε η αρχική δήλωση που έγινε στα ΚΕΠ είναι αίτημα πολίτη και δεν χαρακτηρίζεται "εσωτερική αλληλογραφία". Συνεχίζουν να μην βγάζουν νόημα αυτά που γράφεις, αν πράγματι ισχύει το "Εσωτερική αλληλογραφία υφίσταται μεταξύ των Δ/σεων Μεταφορών Αθήνας και Λαμίας πχ" που έγραψες, τότε στην περίπτωση σου δεν υφίσταται εσωτερική αλληλογραφία μια και δεν υπήρξε γραπτή επικοινωνία με επίσημη μορφή μεταξύ των διευθύνσεων μεταφορών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα