Ace Of Spades Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα θα ήθελα να μου λύσει μια απορία κάποιος αν μπορεί. Είχα βάλει προσφορά για ένα αυτοκίνητο (μέσω email που έγραφα το ΑΦΜ μου και το ονοματεπώνυμο μου) χωρίς να έχω αποδεχθεί κάποιους όρους ή κάτι . Βρήκα μια ευκαιρία όμως και αγόρασα ένα άλλο όμως σήμερα έληξε ο πλειστηριασμός και «κέρδισα». Μου δίνουν προθεσμία μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία να καταθέσω το ποσό για το αυτοκίνητο όμως εγώ δεν το θέλω πλέον εφόσον πήρα άλλο. Σε περίπτωση που δεν τα καταθέσω μέχρι τότε έχω κάποιο πρόβλημα ή απλώς χάνω το δικαίωμα αγορά στην τιμή που έθεσα;
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Ace Of Spades είπε Καλησπέρα θα ήθελα να μου λύσει μια απορία κάποιος αν μπορεί. Είχα βάλει προσφορά για ένα αυτοκίνητο (μέσω email που έγραφα το ΑΦΜ μου και το ονοματεπώνυμο μου) χωρίς να έχω αποδεχθεί κάποιους όρους ή κάτι . Βρήκα μια ευκαιρία όμως και αγόρασα ένα άλλο όμως σήμερα έληξε ο πλειστηριασμός και «κέρδισα». Μου δίνουν προθεσμία μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία να καταθέσω το ποσό για το αυτοκίνητο όμως εγώ δεν το θέλω πλέον εφόσον πήρα άλλο. Σε περίπτωση που δεν τα καταθέσω μέχρι τότε έχω κάποιο πρόβλημα ή απλώς χάνω το δικαίωμα αγορά στην τιμή που έθεσα; Οι όροι τι γράφουν;
Ace Of Spades Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Οι όροι τι γράφουν; Κατά εφαρμογή του Κανονισμού Εκποιήσεων βάσει του οποίου επιτρέπεται η εκποίηση εξοπλισμού αξίας < 20.000 ευρώ εφόσον έχει προηγηθεί η δημοσίευση της σχετικής ανακοίνωσης για τουλάχιστον 15 ημέρες στην ιστοσελίδα του Ειδικού Εκκαθαριστή, σας ενημερώνουμε ότι ο παρακάτω πάγιος εξοπλισμός της Χ ΕΤΑΙΡΙΑ δύναται να κατακυρωθεί σε εσάς, στις τιμές που αναφέρονται παρακάτω. Δεδομένου ότι έχετε επιβεβαιώσει ό,τι χρειάζεται αναφορικά με την κατάσταση του παγίου , Παρακαλούμε όπως καταθέσετε στον λογαριασμό της Χ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ Ψ αναφέροντας, στην αιτιολογία κατάθεσης, το ονοματεπώνυμο/ την επωνυμία σας και τη φράση «αγορά παγίων», και να μας αποστείλετε το σχετικό αποδεικτικό. Η καταβολή θα πρέπει να γίνει μέχρι την 9-12-2021. Αφού επιβεβαιωθεί η κατάθεση και εκδοθεί το σχετικό παραστατικό, για την έκδοση του οποίου θα χρειαστούμε και πλήρη στοιχεία τιμολόγησης (Ονοματεπώνυμο/ επωνυμία, ΑΦΜ – Δ.Ο.Υ., δ/νση κατοικίας/ έδρας), θα έρθουμε σε επικοινωνία για την διαδικασία μεταβίβασης -παραλαβής- . Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2021 από Ace Of Spades
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δεν λεει τι γινεται αν δεν πληρώσεις;
Ace Of Spades Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Δεν λεει τι γινεται αν δεν πληρώσεις; Όχι δεν αναφέρει κάτι . Για αυτό υποθέτω ότι απλά αφαιρείται το δικαίωμα αγοράς εκ μέρους μου σε αυτό το ποσό. Αποφεύγω προς το παρών να απαντήσω ρωτώντας διευκρινίσεις για να είναι στοχευμένα όσα γράψω, το ψάχνω λίγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα