apollo10 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω όπως λέει και ο τίτλος αν είναι δυνατόν να αγοράσω κάτι άνω του πιστωτικού μου ορίου εφόσον βέβαια μεταφέρω το χρηματικό ποσό στην πιστωτική μου. Πχ η πιστωτική μου έχει όριο 300€ και θέλω να αγοράσω κάτι που κάνει 400€ μεταφέροντας 100€ σε αυτην έτσι ώστε τα 300€ να τα πληρώσω τον επόμενο μήνα. Είναι κάτι τέτοιο εφικτό; Ευχαριστώ έκ των προτέρων. (Μιλάω για την φοιτητική πιστωτική της Eurobank. Στο σαϊτ τους δεν βρήκα κάτι σχετικό).
rofl Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 αυτο που μπορεις να κανεις σιγουρα, ειναι να ζητησεις να πληρωσεις 100 ευρω μετρητα, και τα υπολοιπα με καρτα. τουλαχιστον στα περισσοτερα καταστηματα, γιατι καποιοι δεν ξερουν/μπορουν να το κανουν 1
NikosKallithea Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Καποιες φορές πέρασα το οριο των 1000 ευρω που εχω και με χρεωσαν με 5€ και αλλες φορες με 4€, τωρα πως γίνεται να περνάς το οριο δεν το κατάλαβα, αλλα ουτε απο την εθνικη ειχα μια ξεκάθαρη απάντηση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα