emulus Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα σας, γνωριζει καποιος αν μετα το πέρας των ημερών της υποχρεωτικής καραντίνας για την επιστροφή στην εργασία είναι υποχρεωτική η διενέργεια PCR test ή αρκεί και το RAPID TEST;
LLLEFTERIS Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Επειδη και εμεις ειμαστε σε καραντινα τωρα στην γυναικα μου που θα επιστρεψει δουλεια της ειπαν απλα με ενα rapid στο φαρμακειο. Απλα κατι για τον εφκα της ειπαν να το δηλωσει και δεν εχουμε καταλαβει που και πως; Σε αντιθεση ο γιος μου σημερα γυρισε σχολειο με ενα απλο self test Ο γιος μου βγηκε την Τριτη εμεις την Πεμπτη και το κουφο ειναι πως ο γιος μου βγηκε θετικος μονο στο φαρμακειο απο τοτε οσα τεστ και να του καναμε ολα αρνητικα.
esertas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Επειδη και εμεις ειμαστε σε καραντινα τωρα στην γυναικα μου που θα επιστρεψει δουλεια της ειπαν απλα με ενα rapid στο φαρμακειο. Απλα κατι για τον εφκα της ειπαν να το δηλωσει και δεν εχουμε καταλαβει που και πως; Σε αντιθεση ο γιος μου σημερα γυρισε σχολειο με ενα απλο self test Ο γιος μου βγηκε την Τριτη εμεις την Πεμπτη και το κουφο ειναι πως ο γιος μου βγηκε θετικος μονο στο φαρμακειο απο τοτε οσα τεστ και να του καναμε ολα αρνητικα. Στα σπίτια εμείς δεν την χώνουμε καλά μέσα την βατονετα. Έτσι μου είπε ο φαρμακοποιός.
LLLEFTERIS Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, esertas είπε Στα σπίτια εμείς δεν την χώνουμε καλά μέσα την βατονετα. Έτσι μου είπε ο φαρμακοποιός. Και πως εγω βγαινω θετικος η γυναικα μου η κορη μου και δεν βγαινει ο γιος δηλαδη φοβαμαι για τον γιο και οχι για την κορη και να μην πω για το μωρο που ειναι 3.5 ετων. Ασε που σε φαρμακεια που εχω παει σου παιρνουν απο το στομα στην βαζουν σχεδον εξω εξω.
sstratos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Στις 1/12/2021 στις 3:44 ΜΜ, emulus είπε Καλησπέρα σας, γνωριζει καποιος αν μετα το πέρας των ημερών της υποχρεωτικής καραντίνας για την επιστροφή στην εργασία είναι υποχρεωτική η διενέργεια PCR test ή αρκεί και το RAPID TEST; Μετά τις 5 ημέρες η υποχρεωτική καραντίνα τελειώνει. Εαν τα συμπτώματα (και ιδιαίτερα ο πυρετός) επιμένουν πρέπει να κάτσεις και άλλο... Εαν δεν έχεις συμπτώματα (ακόμη και θετικός ομως να βγαίνεις σε σελφ) μπορείς να πάς , φορώντας μάσκα υψηλής προστασίας ΚΝ95 για τις επόμενες 5 ημέρες. Ετσι λέει ο νόμος. Τώρα εαν εσύ δεν μπορείς να πάρεις τα πόδια σου ή νιώθεις ακόμη χάλια την 6η ημέρα , θα μιλήσεις με τον εργοδότη σου να παραμείνεις άλλες 2-3 ημέρες μέσα. Απο προσωπική εμπειρία (φαρμακείο) , όσοι ερχονται την 6η ημέρα για ραπιντ ειναι ΟΛΟΙ θετικοί ακόμη... 15 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Και πως εγω βγαινω θετικος η γυναικα μου η κορη μου και δεν βγαινει ο γιος δηλαδη φοβαμαι για τον γιο και οχι για την κορη και να μην πω για το μωρο που ειναι 3.5 ετων. Ασε που σε φαρμακεια που εχω παει σου παιρνουν απο το στομα στην βαζουν σχεδον εξω εξω. Αυτό που χρησιμοποιούν τις ρινικές μπατονέτες στο στόμα με ξεπερνάει..... Η αξιοπιστία του τέστ πέφτει δραματικά και γιαυτό νομίζω οτι εχει δοθεί οδηγία εδώ και 2-3 εβδομάδες να μην γίνεται. Καλύτερα αλλαξε φαρμακείο.
LLLEFTERIS Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 52 λεπτά πριν, sstratos είπε Μετά τις 5 ημέρες η υποχρεωτική καραντίνα τελειώνει. Εαν τα συμπτώματα (και ιδιαίτερα ο πυρετός) επιμένουν πρέπει να κάτσεις και άλλο... Εαν δεν έχεις συμπτώματα (ακόμη και θετικός ομως να βγαίνεις σε σελφ) μπορείς να πάς , φορώντας μάσκα υψηλής προστασίας ΚΝ95 για τις επόμενες 5 ημέρες. Ετσι λέει ο νόμος. Τώρα εαν εσύ δεν μπορείς να πάρεις τα πόδια σου ή νιώθεις ακόμη χάλια την 6η ημέρα , θα μιλήσεις με τον εργοδότη σου να παραμείνεις άλλες 2-3 ημέρες μέσα. Απο προσωπική εμπειρία (φαρμακείο) , όσοι ερχονται την 6η ημέρα για ραπιντ ειναι ΟΛΟΙ θετικοί ακόμη... Αυτό που χρησιμοποιούν τις ρινικές μπατονέτες στο στόμα με ξεπερνάει..... Η αξιοπιστία του τέστ πέφτει δραματικά και γιαυτό νομίζω οτι εχει δοθεί οδηγία εδώ και 2-3 εβδομάδες να μην γίνεται. Καλύτερα αλλαξε φαρμακείο. Μιας και εισαι της δουλειας να σε ρωτησω, η γυναικα μου βγηκε την Πεμπτη και αφου η Πεμπτη ειναι η μερα μηδεν λογικα μεχρι σημερα δεν ειναι η καραντινα και πρεπει αυριο την εκτη μερα να παει να κανει rapid σε φαρμακειο; Γιατι μιλησε με κεντρο υγειας Περιστεριου και της ειπαν οτι σημερα πρεπει να κανει τεστ και αν βγει θετικη πρεπει να κατσει ακομα 5 μερες. Τα βλεπω αντιθετα με αυτα που γραφεις γιατι γραφεις οτι την εκτη μερα ερχονται στο φαρμακειο (και οχι την πεμπτη μερα οπως της ειπαν) και πως σε περιπτωση που εισαι θετικος αν νοιωθεις καλα πας για δουλεια με καλη μασκα (και οχι καθεσαι ακομα πεντε μερες οπως της ειπαν).
sstratos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Τα βλεπω αντιθετα με αυτα που γραφεις γιατι γραφεις οτι την εκτη μερα ερχονται στο φαρμακειο (και οχι την πεμπτη μερα οπως της ειπαν) την 5η ημέρα , είσαι ακόμη σε καραντίνα. Δεν βγαίνεις απο το σπίτι .... την 6η ημέρα βγαίνεις Εαν θές , πας και κανεις ραπιντ (για προσωπική ενημέρωση και προστασία των δικών σου ατόμων και των συναδέρφων σου) αλλα δεν ειναι υποχρεωτικό. Εννοείται οτι θες-δεν θες θα πρεπει να φορας κν95 μάσκα. 6 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε αφου η Πεμπτη ειναι η μερα μηδεν Εαν το θετικό δηλώθηκε μετά τις 14.00 το μεσημέρι , το κρούσμα μετράει την επόμενη (παρασκευή)... αρα η παρασκευή ειναι η μερα 0 και βγαίνει απο τη καραντίνα τετάρτη (την τριτη 22-2 πρεπει να ειναι ακόμη σπιτι)
LLLEFTERIS Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, sstratos είπε την 5η ημέρα , είσαι ακόμη σε καραντίνα. Δεν βγαίνεις απο το σπίτι .... την 6η ημέρα βγαίνεις Εαν θές , πας και κανεις ραπιντ (για προσωπική ενημέρωση και προστασία των δικών σου ατόμων και των συναδέρφων σου) αλλα δεν ειναι υποχρεωτικό. Εννοείται οτι θες-δεν θες θα πρεπει να φορας κν95 μάσκα. Εαν το θετικό δηλώθηκε μετά τις 14.00 το μεσημέρι , το κρούσμα μετράει την επόμενη (παρασκευή)... αρα η παρασκευή ειναι η μερα 0 και βγαίνει απο τη καραντίνα τετάρτη (την τριτη 22-2 πρεπει να ειναι ακόμη σπιτι) Καπου εχεις κανει λαθος με μερα μηδεν την Πεμπτη βγαινει την Τεταρτη απο το σπιτι με μερα μηδεν την Παρασκευη βγαινει την Πεμπτη απο το σπιτι. Να σε ρωτησω ποιο θετικο πιανεται στην δηλωση το Rapid που εκανε πρωτα στο φαρμακειο το πρωι η το μοριακο που εκανε το απογευμα στο κεντρο υγειας; Ρωταω για να δω αν τελικα ειναι η Πεμπτη η μερα μηδεν η η Παρασκευη αν και τωρα ειδα το χαρτι απο το φαρμακειο που κατεβασα απο το Gov και δεν γραφει ωρα μονο την ημερομηνια.
sstratos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Καπου εχεις κανει λαθος με μερα μηδεν την Πεμπτη βγαινει την Τεταρτη απο το σπιτι με μερα μηδεν την Παρασκευη βγαινει την Πεμπτη απο το σπιτι. 5 ημέρες ειναι η υποχρεωτική καραντίνα. Την 6η μέρα βγαίνεις ελευθερα απο το σπιτι. Εαν δηλωθηκε θετική την Πέμπτη πριν τις 14.00 , βγαίνει απο την καραντίνα την Τριτη 22-2 ... (Τριτη 22-2 κυκλοφορεί εκτος σπιτιου) Εαν δηλώθηκε θετική την Πέμπτη μετά τις 14.00 , βγαίνει απο την καραντίνα την Τετάρτη 23-2 (τεταρτη 23-2 κυκλοφορει ελεύθερα εκτος σπιτιου) 8 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Να σε ρωτησω ποιο θετικο πιανεται στην δηλωση το Rapid που εκανε πρωτα στο φαρμακειο το πρωι η το μοριακο που εκανε το απογευμα στο κεντρο υγειας; Πάντα το πρωτο-πρωτο θετικό αποτέλεσμα αναγνωριζεται απο το σύστημα. Εαν ειναι εμβολιασμένη , το ραπιντ αρκεί. Εαν ειναι ανεμβολιαστη ομως θα πιαστεί το μοριακο αναλυτικά πληροφορίες εδω https://eody.gov.gr/odigies-apomonosis-karantinas-kroysmaton-covid-19-kai-epafon-toys/?print=print
LLLEFTERIS Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, sstratos είπε 5 ημέρες ειναι η υποχρεωτική καραντίνα. Την 6η μέρα βγαίνεις ελευθερα απο το σπιτι. Εαν δηλωθηκε θετική την Πέμπτη πριν τις 14.00 , βγαίνει απο την καραντίνα την Τριτη 22-2 ... (Τριτη 22-2 κυκλοφορεί εκτος σπιτιου) Εαν δηλώθηκε θετική την Πέμπτη μετά τις 14.00 , βγαίνει απο την καραντίνα την Τετάρτη 23-2 (τεταρτη 23-2 κυκλοφορει ελεύθερα εκτος σπιτιου) Πάντα το πρωτο-πρωτο θετικό αποτέλεσμα αναγνωριζεται απο το σύστημα. Εαν ειναι εμβολιασμένη , το ραπιντ αρκεί. Εαν ειναι ανεμβολιαστη ομως θα πιαστεί το μοριακο αναλυτικά πληροφορίες εδω https://eody.gov.gr/odigies-apomonosis-karantinas-kroysmaton-covid-19-kai-epafon-toys/?print=print Μπερδευτηκα δεν ειναι 0-1-2-3-4-5 οπου 0 η Πεμπτη και 5 η Τριτη αρα αυριο Τεταρτη μπορει να βγει εξω; Δεν ειναι εμβολιασμενη αρα ειναι ακυρο το rapid που εκανε το πρωι και πιανεται το μοριακο που εκανε το απογευμα αρα η μερα 0 δεν ειναι η Πεμτη αλλα η Παρασκευη οποτε λαθοε μετρουσαμε εμεις την πεμπτη για μερα μηδεν,
sstratos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Δεν ειναι εμβολιασμενη αρα ειναι ακυρο το rapid που εκανε το πρωι και πιανεται το μοριακο που εκανε το απογευμα αρα η μερα 0 δεν ειναι η Πεμτη αλλα η Παρασκευη οποτε λαθοε μετρουσαμε εμεις την πεμπτη για μερα μηδεν, κατα 99% έτσι ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα