Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Φοιτητης? Θα τολμησω να πω οτι θα ερχονται οι γονεις σου (ή μαλλον μονο η μητερα σου) συχνα/1 φορα τον μηνα και θα σου φερνει καθαριστικα, χαρτικα, οσπρια, μακαρονια, κανα φαγητο καταψυξη κτλ, γιατι αλλιως δεν βγαινει.

Ναι ναι ισχύει έρχονται (ο πατέρας μου κυριως όμως 😂), μένω και σχετικά κοντά και πηγαίνω αρκετά συχνά, οπότε με τα φαγητά της μάνας και τη δωρεάν σίτιση από τη λέσχη, βγαίνω σχετικά άνετα. 

Τωρα τα καθαριστικά και τα χαρτικά δεν είναι σοβαρό μηνιαίο κόστος.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δλδ στα 18 σου δεν ηξερες τι λεφτά χαλάς;Δεν πήγαινες ΣΜ να ψωνίσεις;

Οχι.Η πλειοψηφια των νεων,δε παει στα 18 του ΣΜ.Για ποιο λογο να παει κιολας εφοσον κατα 95% μενουν με γονεις.

Και βαζω και τον εαυτο μου μεσα οταν ημουν στην ηλικια.Δε καταλαβαινω απο που περιμενεις να παει καποιος ΣΜ να ψωνισει,εαν δεν υπαρχει η αναγκη για αυτο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dantε είπε

Οχι.Η πλειοψηφια των νεων,δε παει στα 18 του ΣΜ.Για ποιο λογο να παει κιολας εφοσον κατα 95% μενουν με γονεις.

Και βαζω και τον εαυτο μου μεσα οταν ημουν στην ηλικια.Δε καταλαβαινω απο που περιμενεις να παει καποιος ΣΜ να ψωνισει,εαν δεν υπαρχει η αναγκη για αυτο.

Αν τα έχεις όλα έτοιμα οκ.

Γιατι βλέπω άλλους πιτσιρικάδες να ψωνίζουν με τους δικους τους στα ΣΜ.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Αν τα έχεις όλα έτοιμα οκ.

Γιατι βλέπω άλλους πιτσιρικάδες να ψωνίζουν με τους δικους τους στα ΣΜ.

Καλα προφανως στο πλαισιο βολτας πας με τους γονεις στο ΣΜ.Εδω μιλαμε για να αγορασεις οτι εχει πραγματικα αναγκη ενα σπιτι.Τα πιτσιρικια πιο πολυ για να τσιμπησουν καμια σοκολατα πανε :P

Δημοσ.
2 ώρες πριν, panagiotisasl17 είπε

Πόσα λεφτά θα ήταν κατάλληλο να ξοδεύω τον μήνα σε φαγητό εάν οι γονείς μου, μου δίνουν 300 ευρώ το μήνα?

Ζήτησε να σου δίνουν περισσότερα... 

Με 300€ δεν κάνεις φοιτητική ζωή. 

Ζήτησε τουλάχιστον 800€, εκτός από ενοίκια, κοινόχρηστα, νερό, ρεύμα, τηλέφωνο, ίντερνετ και έξοδα αυτοκινήτου... 

• Confused 3
  • Haha 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Ζήτησε τουλάχιστον 800€, εκτός από ενοίκια, κοινόχρηστα, νερό, ρεύμα, τηλέφωνο, ίντερνετ και έξοδα αυτοκινήτου... 

Ναι πώς δεν το σκέφτηκε να ζητήσει περισσότερα. Και αφού θα τα ζητήσεις δε ζητάς και κανένα τριχίλιαρο να κανονίζεις και τις γκόμενες σου? :lol:

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Κάτσε ρε χουβαρντά εσύ... εκτός απο το ενοίκιο (το οποίο φαντάζομαι ότι δε συμπερίλαβε στα 300 ευρώ), τι μηνιαίο κόστος έχει δηλαδή το νερό, το φοιτητικό πρόγραμμα internet και τα κοινόχρηστα (αν μιλάμε για πολυκατοικία) ? Τηλέφωνο φαντάζομαι αναφέρεσαι σε κινητό, για το οποίο επίσης λογικά υπάρχει φοιτητικό πρόγραμμα. Τα έξοδα αυτοκινήτου είναι προαιρετικά εφόσον μπορείς να πας στη σχολή με ΜΜΜ ή με ποδήλατο. 450-500 ευρώ (μαζί με ενοίκιο) είναι ικανοποιητικό ποσό για να βγάλεις τον μήνα, τουλάχιστον στην επαρχία.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...