panagiotisasl17 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Πόσα λεφτά θα ήταν κατάλληλο να ξοδεύω τον μήνα σε φαγητό εάν οι γονείς μου, μου δίνουν 300 ευρώ το μήνα?
nikos032 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, panagiotisasl17 είπε Πόσα λεφτά θα ήταν κατάλληλο να ξοδεύω τον μήνα σε φαγητό εάν οι γονείς μου, μου δίνουν 300 ευρώ το μήνα? Αυτό μόνο εσύ μπορείς να το υπολογίσεις ανάλογα με τις ανάγκες σου... αλλά, δεν υπάρχει δωρεάν σίτιση για τους φοιτητές ? 2
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Τα αλλα έξοδα πόσα θα είναι;Μονο αυτό το εισόδημα θα έχεις;
Fiter Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 23 λεπτά πριν, panagiotisasl17 είπε Πόσα λεφτά θα ήταν κατάλληλο να ξοδεύω τον μήνα σε φαγητό εάν οι γονείς μου, μου δίνουν 300 ευρώ το μήνα? Θα μένεις μόνος σου και θα πηγαίνεις για ψώνια στο σούπερ μάρκετ κτλ; Καλό θα ήταν να ξοδεύεις 40-50€ στο σούπερ μάρκετ τη εβδομάδα δηλαδή 160-200€ το μήνα ώστε με τα υπόλοιπα χρήματα να πληρώνεις για μικροεξοδα πχ κάρτα ΜΜΜ,κάρτα ομιλίας και για ντελιβερυ απέξω. Εκτός αν έχεις σκοπό να τρως κάθε μέρα απέξω τότε υπολόγισε 10€ ευρώ τη μέρα. Και εμένα μου δίνουν 300€ ευρώ το μήνα για φαγητό και ο πατέρας μου καλυπτει το ενοίκιο, ρεύμα, νερό, ίντερνετ και κοινόχρηστα.
Kostasspil Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Και 200 για σουπερ, πολλα ειναι. Αν παρακολουθεις προσφορες κλπ σου βγαινει φθηνοτερα. 1 ατομο εισαι. Αλλα μπατζετ δε μπορουμε εμεις να σου ορισουμε. Τι αλλα εξοδα θα εχεις; Το ιντερνετ και οι αλλοι λογαριασμοι θα καλυπτονται απ τα 300; 1
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Μου κάνουν εντύπωση τέτοιες ερωτήσεις γιατί δείχνουν πόσο άγνοια υπάρχει απο την πραγματική ζωή. 6 1
Vassilis_24 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Μου κάνουν εντύπωση τέτοιες ερωτήσεις γιατί δείχνουν πόσο άγνοια υπάρχει απο την πραγματική ζωή. Γιατί, οι απαντήσεις; 200 ευρώ για σούπερ μάρκετ είναι πολλά λένε... Ναι, αν θες να χάσεις κιλά, χωρίς να σε νοιάζει και το τι τρως, πολλά είναι. Και αν δε κιόλας, δεν ψωνίζεις και τίποτα για την καθαριότητα του σπιτιού ή και τη δική σου, θα σου περισσεύουν κιόλας. 2 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 29 λεπτά πριν, Fiter είπε Θα μένεις μόνος σου και θα πηγαίνεις για ψώνια στο σούπερ μάρκετ κτλ; Καλό θα ήταν να ξοδεύεις 40-50€ στο σούπερ μάρκετ τη εβδομάδα δηλαδή 160-200€ το μήνα ώστε με τα υπόλοιπα χρήματα να πληρώνεις για μικροεξοδα πχ κάρτα ΜΜΜ,κάρτα ομιλίας και για ντελιβερυ απέξω. Εκτός αν έχεις σκοπό να τρως κάθε μέρα απέξω τότε υπολόγισε 10€ ευρώ τη μέρα. Και εμένα μου δίνουν 300€ ευρώ το μήνα για φαγητό και ο πατέρας μου καλυπτει το ενοίκιο, ρεύμα, νερό, ίντερνετ και κοινόχρηστα. Εγώ 40€ τον μήνα χαλάω στο μάρκετ τον μήνα 😂😂
SabotazNic Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 39 λεπτά πριν, Utopia13 είπε Εγώ 40€ τον μήνα χαλάω στο μάρκετ τον μήνα 😂😂 Φοιτητης? Θα τολμησω να πω οτι θα ερχονται οι γονεις σου (ή μαλλον μονο η μητερα σου) συχνα/1 φορα τον μηνα και θα σου φερνει καθαριστικα, χαρτικα, οσπρια, μακαρονια, κανα φαγητο καταψυξη κτλ, γιατι αλλιως δεν βγαινει. 1
Charismo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Καλά χαλαρώστε όλοι όσοι έχετε φάει τη ζωή με το κουτάλι. Πιτσιρικάς είναι για να φεύγει τώρα φοιτητής. Λες και είχαμε όλοι χαρτογραφήσει τη ζωή μας ολόκληρη στα 18 μας. Όσον αφορά τα έξοδα, ο καθένας έχει διαφορετικά standards, οπότε είναι σχετικό το πόσα σου αρκούν. 2 1
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Φοιτητης? Θα τολμησω να πω οτι θα ερχονται οι γονεις σου (ή μαλλον μονο η μητερα σου) συχνα/1 φορα τον μηνα και θα σου φερνει καθαριστικα, χαρτικα, οσπρια, μακαρονια, κανα φαγητο καταψυξη κτλ, γιατι αλλιως δεν βγαινει. ταπερ με το ΚΤΕΛ. 2 λεπτά πριν, Charismo είπε Καλά χαλαρώστε όλοι όσοι έχετε φάει τη ζωή με το κουτάλι. Πιτσιρικάς είναι για να φεύγει τώρα φοιτητής. Λες και είχαμε όλοι χαρτογραφήσει τη ζωή μας ολόκληρη στα 18 μας. Όσον αφορά τα έξοδα, ο καθένας έχει διαφορετικά standards, οπότε είναι σχετικό το πόσα σου αρκούν. Δλδ στα 18 σου δεν ηξερες τι λεφτά χαλάς;Δεν πήγαινες ΣΜ να ψωνίσεις;
Charismo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε ταπερ με το ΚΤΕΛ. Δλδ στα 18 σου δεν ηξερες τι λεφτά χαλάς;Δεν πήγαινες ΣΜ να ψωνίσεις; Ήξερα, αλλά το να φύγεις φοιτητής σημαίνει πως μπαίνεις σε σκέψεις και για επιπλέον έξοδα. Κι εγώ προβληματιζόμουν πριν το επιχειρήσω. Δεν είναι το ίδιο να ζεις στο πατρικό σου, με το να νοικιάζεις ξαφνικά π.χ. και να κάνεις δικά σου έξοδα.
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Charismo είπε Ήξερα, αλλά το να φύγεις φοιτητής σημαίνει πως μπαίνεις σε σκέψεις και για επιπλέον έξοδα. Κι εγώ προβληματιζόμουν πριν το επιχειρήσω. Δεν είναι το ίδιο να ζεις στο πατρικό σου, με το να νοικιάζεις ξαφνικά π.χ. και να κάνεις δικά σου έξοδα. Για το φαγητό του ρωτάει.
Charismo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Για το φαγητό του ρωτάει. Όντως τώρα είδα πως ζητάει μόνο για το φαγητό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις