Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, NoiSy MaN είπε

Aφού εκείνη τη στιγμή πληρώνεις online, πως να μη στη δώσουν δηλαδή;

Γιατι όταν πήρα τηλ να ρωτήσω για το πώς θα γίνει η πίστωση των χρημάτων, μου απάντησαν ότι πρέπει να δώσει εντολή ο Μασούτης και μετά πιστώνει το box τα χρήματα. Οπότε αν φανεί οτι ο λογαριασμός είναι κάτω από το όριο μήπως δεν δίνεται η έκπτωση...λέω εγώ...δεν ξέρω.

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έτυχε σε κανέναν να μην ολοκληρώνεται η πληρωμή του; Δηλαδή, έχω περασμένη κάρτα της Πειραιώς στο app, πάω να πληρώσω, μου ζητάει να συνδεθώ στο e-banking της Πειραιώς, συνδέομαι και μετά κολλάει

Δημοσ.

Παρήγγειλα μπουκαλάκια ουίσκι 45€ και με κατι πόντους +κάρτα μασούτη μου βγήκε τελική τιμή 27€!!!! Όλος ο μισθός πάει στο BOX!!!! Άσε που τωρα θα γίνουμε και αλκοολικοί !!!

Έχουμε άλλες 3 Τετάρτες για να ετοιμάσουμε την κάβα των γιορτών!!!!!! 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εχω εμπειρια απο Μασουτη, δεν εχω ψωνισει ποτε. Εχετε δει ομως τις τιμες του στο Box σε σχεση με αλλα σουπερ μαρκετ? Σε καποια ειδη που κοιταζα χτες για να βαλω παραγγελια (κυριως απορρυπαντικα, σαμπουαν κλπ) οι τιμες του ηταν απο 20-30% πανω απο αλλα SM. Μηπως η εκπτωση αυτη των 10Ε (25% στα 40Ε) ειναι ενα ωραιο διαφημιστικο τρικ και ο Μασουτης βγαζει κερδος κι απο πανω???🤔

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, stcp είπε

Δεν εχω εμπειρια απο Μασουτη, δεν εχω ψωνισει ποτε. Εχετε δει ομως τις τιμες του στο Box σε σχεση με αλλα σουπερ μαρκετ? Σε καποια ειδη που κοιταζα χτες για να βαλω παραγγελια (κυριως απορρυπαντικα, σαμπουαν κλπ) οι τιμες του ηταν απο 20-30% πανω απο αλλα SM. Μηπως η εκπτωση αυτη των 10Ε (25% στα 40Ε) ειναι ενα ωραιο διαφημιστικο τρικ και ο Μασουτης βγαζει κερδος κι απο πανω???🤔

Ιδιες τιμές με Σκλαβενίτη έχει σε ότι έχω επιλέξει εγώ. Και με κάρτα Μασούτη, πεφτει ακόμα. Το μόνο αρνητικό που έχει, είναι πως πρέπει να έχεις κάρτα Μασούτη για να πάρεις τιμές προσφοράς.

Βέβαια στην βγάζει και την αποθηκευει αυτοματα το box, οπότε μικρό το κακο.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, eleftherios1970 είπε

Αυτή την εβδομάδα προσφορές μηδέν ο Μασούτης ,να τα λέμε και αυτά.

Να 2 καλές που συμπληρώνουν σχεδόν το ελάχιστο ποσό

image.png.d2677b9ec2bf95ede86f57591e98709c.pngimage.png.a5c5708fa50968a3d408443cd2929fbf.png

Δημοσ.

καθε τεταρτη με εχουν μαθει πλεον..και εγω εχω μαθει και ποια προιοντα δεν εχουν ποτε..
παλια ηταν 5ευρω τωρα αντι να το σταματησουν το πηγαν 10! χαριζουν 40 ευρω το μηνα..λιγο ακομα και θα ειναι σαν μισθος :D

ελπίζω να συνεχιστει και το 22

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνωρίζει κανείς για θέματα έλλειψης προϊόντων όταν σε παίρνουν, επιστροφή χρημάτων κλπ. σε ποιο τηλέφωνο επικοινωνούμε; Μασούτη ή Box;

Είχα παραγγείλει κάτι βρεφικές πάνες εγώ και με πήρανε να μου πούνε ότι θα της φέρει "εξωτερικός τους συνεργάτης" αυτές. Δηλαδή ότι υπήρχαν μεν αλλά θα έρθουν με επόμενη παράδοση από άλλον(;), που έκτοτε ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

Επεξ/σία από tryfos
Δημοσ.
3 ώρες πριν, mrfan είπε

Έτυχε σε κανέναν να μην ολοκληρώνεται η πληρωμή του; Δηλαδή, έχω περασμένη κάρτα της Πειραιώς στο app, πάω να πληρώσω, μου ζητάει να συνδεθώ στο e-banking της Πειραιώς, συνδέομαι και μετά κολλάει

Ακριβώς το ίδιο. Η παραγγελία δεν εμφανίζεται στο ιστορικό, είναι σα να μην έγινε. Εν τω μεταξύ στην τράπεζα το ποσό εμφανίστηκε κανονικά και είναι σε επεξεργασία. Email δεν απάντησαν και μετά από αναμονή στο τηλέφωνο η εκπρόσωπος του box είπε απλά να περιμένω 2-15 εργάσιμες για επιστροφή χρημάτων.

Δημοσ.

επειδη απο υπολογιστη, σερνεται αρκετα η αγορα απο μασουτη δοκιμαστε απο το app

λειτουργει αρκετα καλυτερα, κολλαει εμφανως λιγοτερο στην αναζητηση προιοντων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια με την ιδια διευθυνση δεν μπορουμε να κανουμε δευτερη παραγγελια απο αλλο λογαργιασμο;

Επεξ/σία από GeG
Δημοσ.
Στις 8/12/2021 στις 11:50 ΠΜ, sphinxgr είπε

Να 2 καλές που συμπληρώνουν σχεδόν το ελάχιστο ποσό

image.png.d2677b9ec2bf95ede86f57591e98709c.pngimage.png.a5c5708fa50968a3d408443cd2929fbf.png

Σαπίλα. Τίποτα δεν είχαν από αυτά που παρήγγειλα και μου το είπαν μια ώρα πριν τα φέρουν. 

Αντε τώρα τηλεφωνικά να βρείς τι να πάρεις και αν αξίζει. 

Γενικά σάπια η κατάσταση του eshop Μασουτη. 

Έχει ουσία μόνο για τα 10€ έκπτωση που δίνει το box και για παραγγελία 40€. Αλλιώς ούτε καν αξίζει να ασχοληθείς ούτε ένα λεπτό γιατί ούτως ή άλλως δεν θα πάρεις αυτά που θες. 

Τα λεφτά υποτίθεται θα επιστραφούν σε 10 ημέρες και υποτίθεται τα 10€ έκπτωσης ότι τα έχεις κερδίσει ήδη ~ προφανώς αν η παραγγελία σου τελικά έχει κόστος πάνω από 10€

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...