Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Βάζεις 40 ευρώ παραγγελία μπυρες και δε πονοκεφαλιάζεις τι θα ψωνίσεις  

Γιορτές έρχονται, σιγά μη πάνε χαμένες  😋

ρε μην παραγγελνετε πράγματα που δεν χρειάζεστε :P 

Αυτός ειναι ο στόχος του μαρκετινγκ team πισω από ολα αυτά τα 5ευρα. 

και οπως φωνάζανε και κάποιοι χίπηδες " Δεν ειναι προσφορά αν δεν το χρειάζεσαι"¨

thanks TS

• Like 3
  • Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, georgeps21 είπε

ρε μην παραγγελνετε πράγματα που δεν χρειάζεστε :P 

Αυτός ειναι ο στόχος του μαρκετινγκ team πισω από ολα αυτά τα 5ευρα. 

και οπως φωνάζανε και κάποιοι χίπηδες " Δεν ειναι προσφορά αν δεν το χρειάζεσαι"¨

thanks TS

Κοίταξε... σκοπός είναι να αγοράσεις πράγματα που θα χρειαστείς τους επόμενους 1-2 μήνες που πιθανότατα να μη παιχτεί και κάποια καλύτερη προσφορά σε αυτά τα προιόντα... οι μπύρες που λέει ο φίλος αργούν να λήξουν οπότε είναι μια καλή επιλογή. Τα απορρυπαντικά και τα χαρτικά είναι άλλη μια καλή επιλογή, όπως και τα λάδια αν είναι προσφορά. Το σημαντικό είναι ότι έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι πηγαίνουμε ΣΜ μια φορά την εβδομάδα και... συνήθως το κόστος είναι μεγαλύτερο των 40 ευρώ έτσι κι αλλιώς οπότε δεν είναι δύσκολο για μια οικογένεια να εκμεταλλευτεί κι αυτήν την έκπτωση.

Απο την άλλη, σίγουρα υπάρχουν άτομα που όταν τα έχουν στο σπίτι τους δεν είναι εύκολο να συγκρατηθούν και καταλήγουν στην υπερκατανάλωση/σπατάλη, αλλά συνήθως αυτοί που κυνηγάνε τις προσφορές δε πέφτουν σε αυτή τη παγίδα.

12 λεπτά πριν, marios02 είπε

να ρωτήσω αν μπει παραγγελία σήμερα πχ το βράδυ, ισχύει η έκπτωση και να το φέρουν αυριο;

Έτσι κι αλλιώς αν παραγγείλεις σήμερα θα εκτελεστεί αύριο (ή όποτε επιλέξεις εσύ)... αλλά η πληρωμή γίνεται σήμερα με κάρτα, οπότε ναι, ισχύει η έκπτωση.

Επεξ/σία από nikos032
  • Like 3
Δημοσ.
3 hours ago, matrixxx said:

Δεν μου εβγαζε κατι σχετικο. Πώς καταλαβες οτι ειχε εξαντληθει κατι; Ολα διαθεσιμα ηταν.

??? Πινεις, μεθας και δεν καταλαβαινεις οτι δεν επεσε παραγγελια; Δεν καταλαβα τι εννοεις. :) 

μεχρι να ολοκληρωσω την παραγγελια μου εβγαλε οτι εξανλτηθηκε..κατι αντισηπτικα ηταν τοτε🤷‍♀️

Ε και την ψωνισα που δεν θα επαιρνα αυτο που ηθελα και δεν ψωνισα 😛

Δημοσ.

Εμένα η απορία μου είναι άλλη... αναρωτιέμαι αν οι τιμές στο box ανανεώνονται ταυτόχρονα με αυτές του eshop.masoutis

Δημοσ.

Εμένα η παραγγελία μπήκε για την άλλη Τρίτη. Αυτή είναι η κοντινότερη ημερομηνία. Μέχρι τότε μπορεί και να μη το θέλω αλλά το μάρκετινγκ είπε ότι τα θελω

Δημοσ.
8 ώρες πριν, matrixxx είπε

Πριν κανενα μηνα ειχα φαει μια ωρα να φτιαξω ενα 40+καλαθι επειδη ειχε κατι προσφορες, αλλα δεν καταφερα να ριξω την παραγγελια αφου η εφαρμογη για αγνωστο σε μενα λογο δεν ηθελε με τιποτα να πεσει η παραγγελια. Μου εβγαζε ενα πεδιο για καρτα μασουτη, δεν εχω, ειχε επιλογη να προχωρησω χωρις καρτα αλλα δεν πατιοταν με τιποτα για να προχωρησει

Τα ίδια έκανε και σε μένα. Τελικά έκλεισα το app, έκανα την παραγγελία μέσω web browser και την δέχθηκε.

7 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Βάζεις 40 ευρώ παραγγελία μπυρες και δε πονοκεφαλιάζεις τι θα ψωνίσεις  

Γιορτές έρχονται, σιγά μη πάνε χαμένες

Ένα μπουκάλι τεκίλα και ένα ουίσκι, μείνανε και λίγα ψιλά για στραγάλια και πιάσαμε το σαραντάρι. Όπως σοφά ανέφερες, γιορτές έρχονται.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, james_ είπε

Εμένα η παραγγελία μπήκε για την άλλη Τρίτη. Αυτή είναι η κοντινότερη ημερομηνία. Μέχρι τότε μπορεί και να μη το θέλω αλλά το μάρκετινγκ είπε ότι τα θελω

Όντως, τώρα έριξα και εγώ την παραγγελία και θα εκτελεστεί την Τρίτη 7/12 . Τι φάση; προπαράγγειλα μια βδομάδα νωρίτερα;

Ετσι φαίνεται.

Μάλλον το μάρκετινγκ λέει να τα φέρνει την Τρίτη για να ξαναριξεις την επόμενη παραγγελία την Τετάρτη για να στα φέρουν την άλλη Τρίτη.

Μου φαίνεται πρέπει να αλλάξω τον τίτλο και να προσθέσω τις λέξεις 'σε προπαραγγελίες'

Επεξ/σία από SilentVoice
  • Sad 1
Δημοσ.

Στην δικια μου παραγγελια με απορυπαντικα και για την περιοχη της Αθηνας μου στειλαν οτι θα κανουν παραδωση Παρασκευη 03 Δεκεμβριου.

• Like 1
Δημοσ.

Παρασκευή κι εγώ.

Έχω την εντύπωση πως κάποια κρίσιμα (λόγω τιμής) είδη δεν υπήρχαν καθόλου σαν επιλογές. Π.χ. καφέδες.

Μπορεί και να κάνω λάθος βέβαια, παράγγειλα βιαστικά αργά το βράδυ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Doubt είπε

Παρασκευή κι εγώ.

Έχω την εντύπωση πως κάποια κρίσιμα (λόγω τιμής) είδη δεν υπήρχαν καθόλου σαν επιλογές. Π.χ. καφέδες.

Μπορεί και να κάνω λάθος βέβαια, παράγγειλα βιαστικά αργά το βράδυ.

Όντως δεν υπάρχουν πολλά προϊόντα σε σχέση τόσο με το φυσικό κατάστημα, όσο και με το e-shop του Μασούτη. Πράγματα που ήδη ψωνίζω, οπότε τελικά δεν έβαλα παραγγελία χτες.

Δημοσ.

Πρωί - πρωί τηλεφωνάκι από μασούτη. Δεν έχουμε το Ντετόλ, το βιακάλ, την καπνιστή γαλοπούλα και τα γάλατα που ζητήσατε. 😅

Εκτός από τα γάλατα, τα άλλα τα αντικατέστησα με κάτι άλλο. Το αναφέρω κυρίως επειδή έπιασα ακριβώς το 40άρι μαζί με τα γάλατα αλλά αφού τα έβγαλα δεν μου είπαν κάτι για την ελάχιστη παραγγελία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, -WISE- είπε

Πρωί - πρωί τηλεφωνάκι από μασούτη.

Ναι ρε φίλε... 7μιση η ώρα...

Επεξ/σία από 8an0s
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα τα έχουν δει όλα οι υπάλληλοι με την ξαφνική αύξηση των on line παραγγελιών.

Που να ξέρουν με τι θερια τζαμπατζηδες  έχουν μπλέξει. 🙀

25% έκπτωση σε σουπερμάρκετ παίζει να είναι η καλύτερη προσφορά ever.

Επεξ/σία από eleftherios1970
Δημοσ.

7:50 τηλέφωνο απο eshop μασούτη για να αναφέρουν ότι 1 προιόν δεν είναι διαθέσιμο και αν δέχομαι να αντικατασταθεί με ένα άλλο (άλλης μάρκας), το οποίο ήθελα εξαρχής αλλά δε το εμφάνιζε χθές στο box όταν έκανα τη λίστα. 😅

Συμφώνησα και παρέλαβα στις 10:30.

Μου είπαν ότι η διαφορά θα επιστραφεί μέσω box αλλά μεχρι στιγμής τίποτα. Κατα τ' άλλα ευχαριστημένος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...