mp44christos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 21 minutes ago, Incepted said: 16,7% τελικά δεν ειναι και τοσο καλη προσφορά...
SilentVoice Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, mp44christos είπε τελικά δεν ειναι και τοσο καλη προσφορά... αν το πολλαπλασιάσεις * 5 Τετάρτες και αν θές και * 2 λογαριασμούς (2 άτομα σε κάθε νοικοκυριό) , κάτι βγαίνει
safridia Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Στα 80ευρω ειναι 10% προσφορα και στα 160 μολις 5%. Πραγματικα μπηκα και εχει μεσα εξαιρετικα λιγα προιοντα. Καμια προσφορα να στοκαρω
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Πριν κανενα μηνα ειχα φαει μια ωρα να φτιαξω ενα 40+καλαθι επειδη ειχε κατι προσφορες, αλλα δεν καταφερα να ριξω την παραγγελια αφου η εφαρμογη για αγνωστο σε μενα λογο δεν ηθελε με τιποτα να πεσει η παραγγελια. Μου εβγαζε ενα πεδιο για καρτα μασουτη, δεν εχω, ειχε επιλογη να προχωρησω χωρις καρτα αλλα δεν πατιοταν με τιποτα για να προχωρησει. Ετσι δεν δοκιμαζω ξανα. Δεν ξερω αν ελυσαν το θεμα, αλλα δεν το ρισκαρω να χασω αλλη μια ωρα. 1
-WISE- Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, matrixxx είπε Πριν κανενα μηνα ειχα φαει μια ωρα να φτιαξω ενα 40+καλαθι επειδη ειχε κατι προσφορες, αλλα δεν καταφερα να ριξω την παραγγελια αφου η εφαρμογη για αγνωστο σε μενα λογο δεν ηθελε με τιποτα να πεσει η παραγγελια. Μου εβγαζε ενα πεδιο για καρτα μασουτη, δεν εχω, ειχε επιλογη να προχωρησω χωρις καρτα αλλα δεν πατιοταν με τιποτα για να προχωρησει. Ετσι δεν δοκιμαζω ξανα. Δεν ξερω αν ελυσαν το θεμα, αλλα δεν το ρισκαρω να χασω αλλη μια ωρα. Εγώ έριξα παραγγελία κανονικά. Δεν έχω ξαναψωνίσει από μασούτη και δεν είχα ποτέ κάρτα. Μου έφτιαξε εικονική κάρτα μέσω του Box οπότε προχωράει κανονικά χωρίς περιορισμούς. 2 κλικ παραπάνω είναι. Το ερώτημα που θα απαντηθεί αύριο που παραλαμβάνω, είναι τι από αυτά που παρήγγειλα δεν θα υπάρχει διαθέσιμο. 😛 Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2021 από -WISE-
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, -WISE- είπε Εγώ έριξα παραγγελία κανονικά. Δεν έχω ξαναψωνίσει από μασούτη και δεν είχα ποτέ κάρτα. Μου έφτιαξε εικονική κάρτα μέσω του Box οπότε προχωράει κανονικά χωρίς περιορισμούς. 2 κλικ παραπάνω είναι. Ποια 2 κλικ; 543 "κλικ" ειχα κανει εκεινη την ημερα στην εφαρμογη χωρις αποτελεσμα.
safridia Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ισχυει, πλεον κανεις δυο κλικ επιπλεον δυο κλικ βαζεις κινητο και εισαγεις το πιν που σου στελνουν στο κινητο Περα απο απορυπαντικα ρουχων που ξερω οτι μπορω να στοκαρω 50 ευρω πραγματα, τι βρηκατε να αξιζει; Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2021 από safridia
barman_ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 51 minutes ago, matrixxx said: Πριν κανενα μηνα ειχα φαει μια ωρα να φτιαξω ενα 40+καλαθι επειδη ειχε κατι προσφορες, αλλα δεν καταφερα να ριξω την παραγγελια αφου η εφαρμογη για αγνωστο σε μενα λογο δεν ηθελε με τιποτα να πεσει η παραγγελια. Μου εβγαζε ενα πεδιο για καρτα μασουτη, δεν εχω, ειχε επιλογη να προχωρησω χωρις καρτα αλλα δεν πατιοταν με τιποτα για να προχωρησει. Ετσι δεν δοκιμαζω ξανα. Δεν ξερω αν ελυσαν το θεμα, αλλα δεν το ρισκαρω να χασω αλλη μια ωρα. Έτσι την είχα πατήσει με άλλο σουπερμάρκετ.. Ήθελα να πάρω κάτι μου πήρε μια ώρα με αυτά που έβρισκα και στο τέλος δεν ολοκληρώνοταν επειδή δεν είχε αυτό που ήθελα αρχικά 😜 1
AristidisZ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, matrixxx είπε Πριν κανενα μηνα ειχα φαει μια ωρα να φτιαξω ενα 40+καλαθι επειδη ειχε κατι προσφορες, αλλα δεν καταφερα να ριξω την παραγγελια αφου η εφαρμογη για αγνωστο σε μενα λογο δεν ηθελε με τιποτα να πεσει η παραγγελια. Μου εβγαζε ενα πεδιο για καρτα μασουτη, δεν εχω, ειχε επιλογη να προχωρησω χωρις καρτα αλλα δεν πατιοταν με τιποτα για να προχωρησει. Ετσι δεν δοκιμαζω ξανα. Δεν ξερω αν ελυσαν το θεμα, αλλα δεν το ρισκαρω να χασω αλλη μια ωρα. Αν έχει οποιαδήποτε αξιοπρεπή μπύρα σε τιμή κάτω από 2 € το λίτρο problem solved
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 16 λεπτά πριν, barman_ είπε Έτσι την είχα πατήσει με άλλο σουπερμάρκετ.. Ήθελα να πάρω κάτι μου πήρε μια ώρα με αυτά που έβρισκα και στο τέλος δεν ολοκληρώνοταν επειδή δεν είχε αυτό που ήθελα αρχικά 😜 Δεν μου εβγαζε κατι σχετικο. Πώς καταλαβες οτι ειχε εξαντληθει κατι; Ολα διαθεσιμα ηταν. 2 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Αν έχει οποιαδήποτε αξιοπρεπή μπύρα σε τιμή κάτω από 2 € το λίτρο problem solved ??? Πινεις, μεθας και δεν καταλαβαινεις οτι δεν επεσε παραγγελια; Δεν καταλαβα τι εννοεις.
AristidisZ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, matrixxx είπε Δεν μου εβγαζε κατι σχετικο. Πώς καταλαβες οτι ειχε εξαντληθει κατι; Ολα διαθεσιμα ηταν. ??? Πινεις, μεθας και δεν καταλαβαινεις οτι δεν επεσε παραγγελια; Δεν καταλαβα τι εννοεις. Βάζεις 40 ευρώ παραγγελία μπυρες και δε πονοκεφαλιάζεις τι θα ψωνίσεις Γιορτές έρχονται, σιγά μη πάνε χαμένες 😋 Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2021 από AristidisZ 1 1
Incepted Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, matrixxx είπε Ποια 2 κλικ; 543 "κλικ" ειχα κανει εκεινη την ημερα στην εφαρμογη χωρις αποτελεσμα. Το επαθα και εγω με ενα ανοιξε κλεισε το app εφτιαξε , τα πραγματα απ το καλαθι δεν τα χανεις 2 ώρες πριν, safridia είπε Στα 80ευρω ειναι 10% προσφορα και στα 160 μολις 5%. Πραγματικα μπηκα και εχει μεσα εξαιρετικα λιγα προιοντα. Καμια προσφορα να στοκαρω Δεν τη γλυτωσαν τα μαθηματικα της 1ης γυμνασιου αυτοκτόνησαν
fazer 1000 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Μπορούμε να εξαργυρωθούμε και πόντους box αν έχουμε (εξαργύρωσα 4€) 1
HERTHAN Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, matrixxx είπε Ποια 2 κλικ; 543 "κλικ" ειχα κανει εκεινη την ημερα στην εφαρμογη χωρις αποτελεσμα. Οσα εκανα κι εγω τωρα και τελικα πηγα στον Μασουτη να ψωνισω.
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Incepted είπε Το επαθα και εγω με ενα ανοιξε κλεισε το app εφτιαξε , τα πραγματα απ το καλαθι δεν τα χανεις Ειχα βγει 5 φορες οχι μια μονο. Μεχρι επανεκκινηση ειχα κανει γιατι μπορει να ειχα 3 μηνες να κανω και ειπα μπας και.
Προτεινόμενες αναρτήσεις