thelos257 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Καλημερα σας σημερα το πρωι προσεξα οτι το ποντικι μου δεν μετακινειται σωστα απο την μια ακρια στην αλλη ακρια της οθονης. Ειναι το ποντικι kaito ms 2600G. Το λειτουργικο συστημα ειναι τα windows 10 professional η τελευταια εκδοση. Τι μπορω να κανω ; Δοκιμασα και αλλαξα την θυρα USB αλλα παλι το ιδιο γινεται.
Noreak Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Για αρχη να καθαρισεις το mousepad και την κατω επιφανεια του ποντικιου, να δοκιμασεις αν λειτουργει καλυτερα σε καποια αλλη επιφανεια, να τσεκαρεις αν το καλωδιο ειναι κομμενο και να δοκιμασεις αν δουλευει σωστα σε καποιο αλλο μηχανημα. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2021 από Noreak 1
mp44christos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Πρωτα δεν μας λες ακριβως το προβλημα. Τρεμοπαιζει κολλαει? Δευτερον καθαρισε το, φυσα το μπας και φτιαξει. Αν δεν γινει τπτ πετα το και παρε ενα που να μην ειναι zeroground.
thelos257 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Στις 1/12/2021 στις 11:25 ΠΜ, Noreak είπε Για αρχη να καθαρισεις το mousepad και την κατω επιφανεια του ποντικιου, να δοκιμασεις αν λειτουργει καλυτερα σε καποια αλλη επιφανεια, να τσεκαρεις αν το καλωδιο ειναι κομμενο και να δοκιμασεις αν δουλευει σωστα σε καποιο αλλο μηχανημα. Καλησπερα φιλε μου περασε πολυς καιρος που εχω να χρεισιμοποιησω mousepad. 11 λεπτά πριν, mp44christos είπε Πρωτα δεν μας λες ακριβως το προβλημα. Τρεμοπαιζει κολλαει? Δευτερον καθαρισε το, φυσα το μπας και φτιαξει. Αν δεν γινει τπτ πετα το και παρε ενα που να μην ειναι zeroground. Καλησπερα το προβλημα ειναι οτι τρεμοπαιξει και κολλα στην μια ακρη της οθονης και δεν μετακινειται.
SabotazNic Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δοκιμασε να βαλεις ενα Mousepad απο κατω, ή χαρτια Α4. Αν κανεις restart, διορθωνει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα