Προς το περιεχόμενο

You - Laptop Lenovo 14'' ThinkPad T14 Gen 1 (i5/8GB/256GB) 999€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν το συζητάμε καν ,για την ποιότητα των Thinkpad . 

Όσοι λένε για τα χαρακτηριστικά εν έτη 2021 και το συγκρίνουν με άλλα consumer grade , απλά δεν έχουν ιδέα. Το ότι με 1000€ μπορείς να πάρεις i7 , Ryzen 7 / 5 / 9 δεν έχει να λέει τίποτα . 

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.cpubenchmark.net/compare/Intel-i5-10210U-vs-Intel-i3-1115G4/3542vs3877

Laptop με επεξεργαστή επιπέδου Intel Core i3-1115G4 δεν αξίζει για κανένα απολύτως λόγο 1000άρικο!

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Sad 1
Δημοσ.

Zacharis συνηθως εχεις δικιο οταν αφορα λαπτοπ,αλλα εδω οχι.

Συγκρινεις ξεκαθαρα τα spec sheets ομως η συγκεκριμενη σειρα δινει πραγματα που δεν αναγραφονται σε spec sheets!

Μη συγκρινουμε τωρα το επαγγελματικο λαπτοπ με τα yoga της πλακας (που εχω και εγω ενα,τιμια για τα λεφτα τους αλλα μεχρι εκει).

Ενδεικτικα το yoga εχει ips με χρονους αποκρισης της πλακας.Λιγο συνηθισμενο να ειναι το ματι σου,βλεπεις smearing σε scrolling.

• Like 5
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dantε είπε

Zacharis συνηθως εχεις δικιο οταν αφορα λαπτοπ,αλλα εδω οχι.

Συγκρινεις ξεκαθαρα τα spec sheets ομως η συγκεκριμενη σειρα δινει πραγματα που δεν αναγραφονται σε spec sheets!

Μη συγκρινουμε τωρα το επαγγελματικο λαπτοπ με τα yoga της πλακας (που εχω και εγω ενα,τιμια για τα λεφτα τους αλλα μεχρι εκει).

Ενδεικτικα το yoga εχει ips με χρονους αποκρισης της πλακας.Λιγο συνηθισμενο να ειναι το ματι σου,βλεπεις smearing σε scrolling.

Bέβαια έχουμε ζήσει και εποχές Dummy iPhones, οπότε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...