Dionisakos4 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 δεν το συζητάμε καν ,για την ποιότητα των Thinkpad . Όσοι λένε για τα χαρακτηριστικά εν έτη 2021 και το συγκρίνουν με άλλα consumer grade , απλά δεν έχουν ιδέα. Το ότι με 1000€ μπορείς να πάρεις i7 , Ryzen 7 / 5 / 9 δεν έχει να λέει τίποτα . 6
zacharis1955 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) https://www.cpubenchmark.net/compare/Intel-i5-10210U-vs-Intel-i3-1115G4/3542vs3877 Laptop με επεξεργαστή επιπέδου Intel Core i3-1115G4 δεν αξίζει για κανένα απολύτως λόγο 1000άρικο! Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2021 από zacharis1955 1
Dantε Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Zacharis συνηθως εχεις δικιο οταν αφορα λαπτοπ,αλλα εδω οχι. Συγκρινεις ξεκαθαρα τα spec sheets ομως η συγκεκριμενη σειρα δινει πραγματα που δεν αναγραφονται σε spec sheets! Μη συγκρινουμε τωρα το επαγγελματικο λαπτοπ με τα yoga της πλακας (που εχω και εγω ενα,τιμια για τα λεφτα τους αλλα μεχρι εκει). Ενδεικτικα το yoga εχει ips με χρονους αποκρισης της πλακας.Λιγο συνηθισμενο να ειναι το ματι σου,βλεπεις smearing σε scrolling. 5
zacharis1955 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Dantε είπε Zacharis συνηθως εχεις δικιο οταν αφορα λαπτοπ,αλλα εδω οχι. Συγκρινεις ξεκαθαρα τα spec sheets ομως η συγκεκριμενη σειρα δινει πραγματα που δεν αναγραφονται σε spec sheets! Μη συγκρινουμε τωρα το επαγγελματικο λαπτοπ με τα yoga της πλακας (που εχω και εγω ενα,τιμια για τα λεφτα τους αλλα μεχρι εκει). Ενδεικτικα το yoga εχει ips με χρονους αποκρισης της πλακας.Λιγο συνηθισμενο να ειναι το ματι σου,βλεπεις smearing σε scrolling. Bέβαια έχουμε ζήσει και εποχές Dummy iPhones, οπότε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα