stelios85 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Καλησπερας σας. Από αρχες Νοεμβριου ειχα παρατηρησει στο γραφειο μου στο κεντρο Αθηνων με wind double play adsl 24,οτι το ιντερνετ σερνοταν.Ωστοσο απο τις 10 Νοεμβρη κ μετα οποιος με καλουσε στο τηλ,επεφτε η γραμμη μετα απο 10 sec.Μετα απο αρκετα τηλ στη wind,μου εστειλαν τεχνικο απο ιντρακομ ο οποιος αρχικα θεωρησε πως το προβλημα ηταν το μοντεμ που ηταν 10ετιας.Συγχρονιζα στα 2 mbps. Εβαλα καινουργιο μοντεμ που μ στειλανε κ το προβλημα παρεμενε με συγχρονισμο στο 2 mbps και η γραμμη να πεφτει οταν καλω ή με καλουν. Ο τεχνικος ηρθε αλλες δυο φορες,μου αφησε ενα μοντεμ hybrid 4G οπως μ το ειπε.Με αυτο υποτιθεται θα εχω ιντερνετ κ σταθερο μεσω δικτυου 4G.Δυστυχως το τηλ δε δουλευει. Σημερα ηρθε τεχνικος Οτε και απο ιντρακομ.Ο Οτετζης απεφανθη οτι το προβλημα αφορα στο χαλκο στο δικτυο του ΟΤΕ και καποια στιγμη στο μελλον θα σκαψουν στο πεζοδρομιο να το αλλαξουν.Αγνωστο αν θα ειναι σε 3,6 μηνες ή ποτε. Η wind που με καλεσε ανεφερε "ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ".Σε οποιο παροχο κ να παω δε μπορω να εχω adsl ουτε vdsl. Τι εχετε υποψιν εσεις παιδια?Πως μπορω να βοηθηθω?Δεν θα ξαναεχω σταθερο δλδ?(πιθανον να ζητησω προωθηση στο κιν μου)Θα πληρωνω αδικα ?!Να κανω καταγγελια στο συνηγορο?Εχω απογοητευτει
bill2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Καλημέρα Για εσενα 2 λύσεις βλέπω Είτε voip είτε σε άλλη εταιρια μεσω 4g 1
stelios85 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, bill2015 είπε Καλημέρα Για εσενα 2 λύσεις βλέπω Είτε voip είτε σε άλλη εταιρια μεσω 4g Ακριβως.Και αυτο ειναι η λυση.Κανω ενα update και στο insomnia να δειτε τις τελευταιες εξελιξεις. Σε συνεχεια επικοινωνιας με τη wind,επεσα σε παρα πολλους ασχετους κ ασχετες. Δε γνωριζαν οτι ενα hybrid modem μπορει να δουλεψει με σταθερο τηλεφωνο μεσω εκτροπης απο την καρτα σιμ που διαθετει. Αυτη τη στιγμη στο γραφειο μου εχω ιντερνετ,μπορω να καλεσω μεσω του μοντεμ αλλα δε μπορω να δεχτω κλησεις.Χτες μεσα στην αγνοια τους οι απειροι υπαλληλοι που δεν πιστευαν οτι εχω σταθερο μεσω hybrid,την ωρα που τους καλουσα απο το κινητο μου,μεχρι κ παραλληλη κληση μου ζητησαν να κανω μεσω ανοιχτης ακροασης απο το σταθερο για να ακουσουν οτι οντως δουλευει. Κοροιδευουν οσοι υπαλληλοι εχω μιλησει οτι θα καλεσουν πισω.Δεν καλουν ποτε.Δε σκεφτηκε κανεις στη χειροτερη να μ κανουν εκτροπη της γραμμης στο κινητο μου.Μονος μου μεσω του σταθερου προσπαθησα αλλα δε γινεται. Εν κατακλειδι η wind εχει δηλωσει αδυναμια εμπορικου πακετου κ υπαρχει ζητημα καλωδιακης στον ΟΤΕ.Στην ουσια η wind δε με θελει αυτη τη στιγμη και αναγκαστικα θα κανω φορητοτητα στον ΟΤΕ μηπως επισπευσω τη διορθωση της βλαβης. Ελπιζω καποιοι απο τους υπαλληλους των τηλεφωνικων υπηρεσιων να μπαινουν κ διαβαζουν εδω μεσα,μπας κ μορφωθουν λιγο γιατι τα ολιγοωρα σεμιναρια που σας κανουν δεν αρκουν.Αγενια,ασχετοσυνη κ να παρακαλας να πεσεις σε καποιον εμπειρο της υποστηριξης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα