M A T R I X Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, nikos032 είπε Sorry αλλά δεν έχει να κάνει με το αν χρειάζεσαι μια 3070 ή 3080 GPU, και το πρόβλημα είναι παγκόσμιο όχι ελληνικό. Δε γίνεται να λες μια 3070, που είναι απο το κάτω ράφι, ότι έχει μια "καλή -για τα ελληνικά δεδομένα- τιμή" απο τη στιγμή που μόλις ένα χρόνο πριν είχε κυκλοφορήσει με MSRP 499$ και πλέον κοστίζει περισσότερο ακόμη κι απο μια 3080 που κάποιοι απο εμάς αγοράσαμε, αυτό είπα. Στο κάνω όσο πιο κατανοητό γίνεται, μια "καλή τιμή" (λιγότερο απο το πραγματικό κόστος δηλαδή) θα ήταν κάτι λιγότερο απο περίπου 600-650 ευρώ για την 3070 και 900-950 ευρώ για την 3080. Θα το καταλάβεις σε 1-2 χρόνια όταν θα επανέλθουν οι κανονικές τιμές. Γελάω με την απάντηση σου αλλά δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίσουμε. Αλλά για να σου απαντήσω και να το κλείσουμε, δεν μπορείς να φέρνεις ως παράγοντα τον κατώτατο μισθό και μετά να μου λες ότι δεν έχει να κάνει με το αν χρειάζεται κάποιος την κάρτα ή όχι. Με τι έχει να κάνει δηλαδή; Προφανώς και έχει να κάνει με την κάρτα και αν την χρειάζεσαι, αλλιώς δεν βρίσκω λόγο να το συζητάμε. Να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους και όχι όπως μας βολεύει σε κάθε εναλλακτική. Επίσης η κάρτα δεν είχε ποτέ τιμή 499€ στη χώρα μας και το πρόβλημα δεν είναι παγκόσμιο. Και για να το φέρω στα μέτρα σου, είναι σα να μου λες ότι μία καλή τιμή για το iphone 13 pro θα ήταν γύρω στα 700€ βάση κόστους (που και πάλι ούτε καν το πλησιάζει). Με αυτό το σκεπτικό οι μισές εταιρίες αν όχι όλες, θα είχαν βάλει λουκέτο βάση ανάγκης. Τέλος, δεν θα επανέλθουν οι τιμές που βλέπεις πχ evga.com 3080 750€, οπότε ας μην το γράφουμε και το ξαναγράφουμε αυτό. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2021 από M A T R I X
Fulgore Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Η τιμή της κάρτας του τίτλου είναι η χαμηλότερη σε όλη την Ευρώπη εδώ και πολύ καιρό,άρα καθόλου περίεργα τα άκυρα που έπεσαν.
nikos032 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 16 λεπτά πριν, M A T R I X είπε δεν μπορείς να φέρνεις ως παράγοντα τον κατώτατο μισθό και μετά να μου λες ότι δεν έχει να κάνει με το αν χρειάζεται κάποιος την κάρτα ή όχι. Με τι έχει να κάνει δηλαδή; Προφανώς και έχει να κάνει με την κάρτα και αν την χρειάζεσαι, αλλιώς δεν βρίσκω λόγο να το συζητάμε. Να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους και όχι όπως μας βολεύει σε κάθε εναλλακτική. Στο εξήγησα όσο πιο απλά γίνεται αλλά πάλι δεν καταλαβαίνεις ότι: σε μια χώρα μη-τριτοκοσμική η οποία στη θεωρία έχει βγεί απο 10ετή οικονομική κρίση, παρόλο που είναι ακόμη στα μνημόνια, το να αποκαλείς την τιμή -η οποία είναι και σε προσφορά στα 885,57 ευρώ- ως μια καλή για ελληνικά δεδομένα τιμή... ενώ μιλάμε για την 3070, μια GPU απο το κάτω ράφι... τοτε τι να σου πώ, μάλλον δεν πρόλαβες τις αντίστοιχες GTX 9XX, GTX 7XX ή ακόμη πιο παλιές σειρές. Μιλάμε για μια budget GPU, διαφορετικά αν μιλάμε για επαγγελματικούς σκοπούς τότε πάμε για 3080, 3080 Ti, 3090 κτλπ που είναι λογικό οι τιμές να παίζουν κόντα στο χιλιάρικο και παραπάνω. 35 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Επίσης η κάρτα δεν είχε ποτέ τιμή 499€ στη χώρα μας και το πρόβλημα δεν είναι παγκόσμιο. Φυσικά, το MSRP ποτέ δεν περιέχει φόρους, γι' αυτό είπα ότι η κανονική τιμή για τη συγκεκριμένη κάρτα είναι 600-650 ευρώ στην Ελλάδα και όχι 1000, ούτε 885,57 το οποίο πλέον αποκαλούν ως *προσφορά*. 38 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Και για να το φέρω στα μέτρα σου, είναι σα να μου λες ότι μία καλή τιμή για το iphone 13 pro θα ήταν γύρω στα 700€ βάση κόστους (που και πάλι ούτε καν το πλησιάζει). Η Apple πάντα υπερκοστολογούσε τα προιόντα της, αυτή είναι μια μεγάλη ιστορία όσον αφορά τους λόγους για τους οποίους αρκετοί σπαταλάνε χρήματα για ένα iPhone, αλλά όπως και να 'χει, μιλάμε για ενα premium smartphone χάρη στο λογισμικό και τις εφαρμογές του. 1 ώρα πριν, M A T R I X είπε Με αυτό το σκεπτικό οι μισές εταιρίες αν όχι όλες, θα είχαν βάλει λουκέτο βάση ανάγκης. Μη μπερδεύεσαι, δεν ανέφερα ποτέ τιμή βάση κόστους. Αλλά μιας και το ανέφερες εσύ, σύμφωνα με αναλυτές η τιμή κόστους για ένα iPhone 13 Pro είναι περίπου 570$ ενώ για μια RTX 3070 περίπου 250$. Η τελική τιμή για τους καταναλωτές είναι η τριπλάσια. Δύσκολα να μπεί λουκέτο όταν υπάρχει 1/3 κέρδος. 1 ώρα πριν, M A T R I X είπε Τέλος, δεν θα επανέλθουν οι τιμές που βλέπεις πχ evga.com 3080 750€, οπότε ας μην το γράφουμε και το ξαναγράφουμε αυτό. Είπα ότι θα επανέλθει στα 900-950 ευρώ, όχι στα 750 ευρώ. Το ίδιο θα ισχύει και για τις 4080 όταν κυκλοφορήσουν με το καλό και εφόσον έχει τελειώσει η πανδημία. 11 ώρες πριν, Dantε είπε Πολυ σιγουρο σε βλεπω κιολας 😁 Εδω ειμαστε και θα δεις οτι δυστυχως δε θα συμβει.Η πανδημια ηταν η αφορμη.Εφοσον βλεπουν οτι ξεπουλανε ,εχουν 0 λογους να ριξουν τιμες.Ολοι.Και εταιρειες και παραγωγοι και προμηθευτες.ΑΝ τους μεινει τιποτα απουλητο ,τοτε ΙΣΩΣ κατι γινει.Μεγαλο αν και μεγαλο ισως.Και αρκετα μελλοντικο. Για τη τιμή των GPU είμαι σιγουρός, για τη τιμή στα σουβλάκια όμως δεν υπάρχει ελπίδα 2
yolo666 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 λοιπον εκανα την παραγγελια πριν ανεβει εδω! ημουν online στο SKROUTZ και εψαχνα!!!!! μου ηρθε live η ειδοποιήσει που κατεβηκε η τιμη και επειδη και εγω ψαχνομαι για καιρο, εκανα αμεσως την παραγγελια αλλα δυστυχως την επομενη μου την ακυρωσαν λογω μη διαθεσιμο απο προμηθευτη... ενω ειχα πληρωσει κανονικα....!!! οποτε δε ξερω ποιος ηταν πιο γρηγορος απο μενα kappa 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα