SabotazNic Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 29 λεπτά πριν, farcry33 είπε Ναι συγνώμη εννοούσα ποσο θα βγει με τιμολόγιο γιατί δεν το αναφέρει κάπου το ποσό δεν ξέρω καθόλου τι παίζει με Σκρουτζ επίσης η τιμή αλλάζει κάθε 10 λεπτά τι φάση πολύ μούφα κατάσταση Καραγκιοζιλίκια πριν προλάβεις να κανείς ολοκλήρωση ανεβαίνει η τιμή άντε καλά Από όσο ξέρω δεν γίνεται αποφορολογηση σε parts. Οπότε θα πληρώσεις τώρα όλο το ποσό όπως και να έχει και θα αφαιρεθεί ο ΦΠΑ στο 3μηνο 1
bourojean Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Απ τις λιγες φορς που ημουν ονλαιν και προλαβα και παρηγγειλα στην αρχικη τιμη. Πανω που απογοητευτηκα απ τη BF, ευκαιρια για αναβαθμιση απ την 970- αρκει να υλοποιησουν την παραγγελια....
ChrisN.S. Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 43 λεπτά πριν, beamex είπε 988.88€ τώρα.. 💹 Χρηματιστήριο
d4mage Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, MrRush είπε Έχω πάρει άπειρα πράγματα από εκεί γιατί είναι στην γειτονιά που έμενα. Απλά είναι μια αποθήκη ημιυπόγειο που έχει ελάχιστα έξοδα και κυριολεκτικά ένα δύο άτομα προσωπικό. Αγαπάμε multicopter Κι εσύ μάλλον είσαι το ένα από τα δύο άτομα του προσωπικού που αγαπάς το ημιυπόγειο που δουλεύεις; 1 ώρα πριν, farcry33 είπε Μπορώ να την κόψω τιμολόγιο ; Και πως λειτουργεί πληρώνω κατευθείαν το μειωμένο ποσό ; Ποτέ δεν το έχω δοκιμάσει σε σκρουτζομαγαζα είναι οκ σαν διαδικασία αν ξέρει κανείς ; Ακόμα να καταλάβετε πως στο άρθρο 39 μπαίνουν μέσα λάπτοπ, τάμπλετ, κινητά, κονσόλες ΚΑΙ ΜΟΝΟ; Δεν έχει να κάνει με τα σκρουτζομάγαζα, σε ποια αλυσίδα έχεις αγοράσει κάτι άλλο από τα παραπάνω και δεν πλήρωσες το ΦΠΑ στον πωλητή; Σε ότι αφορά τη διαδικασία απλά στα καταστήματα δυσκολεύουν την εντελώς απλή διαδικασία με διάφορους τρόπους για να κάνουν το παιχνίδι τους με το ΦΠΑ. Έχουν γίνει πολλά ακραία με την πολιτική των καταστημάτων μέσω skroutz... 1
starmanwarz Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 57 λεπτά πριν, marklar είπε Το pc που εχω το εστησα απο το συγκεκριμενο καταστημα και πηγαν ολα ρολοι. Εχω κανει και παλιοτερα αγορα απο το συγκεκριμενο καταστημα και ολα πηγαν καλα. Επισης, εχει σχεδον αριστες κριτικες στο σκρουτζ!
beamex Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 26 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε 💹 Χρηματιστήριο Το χρηματιστήριο τουλάχιστον πέφτει που και που.. Οι gpu εδω και ένα χρόνο τίποτα..!
x8diesel Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Ξεπέρασε το χιλιάρικο βλέπω, τα έπιασαν τα λεφτά τους
LaMereda Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, farcry33 είπε Ναι συγνώμη εννοούσα ποσο θα βγει με τιμολόγιο γιατί δεν το αναφέρει κάπου το ποσό δεν ξέρω καθόλου τι παίζει με Σκρουτζ επίσης η τιμή αλλάζει κάθε 10 λεπτά τι φάση πολύ μούφα κατάσταση Καραγκιοζιλίκια πριν προλάβεις να κανείς ολοκλήρωση ανεβαίνει η τιμή άντε καλά Η τιμή αλλάζει αυτόματα, είναι γνωστό πως πολλά skroutzoμάγαζα χρησιμοποιούν bots τα οποία χτυπάνε την φθηνότερη τιμή συνήθως από 1-10 cents ώστε να εμφανίζονται πρώτα στο skroutz (το multicopter είναι ένα από αυτά). Δεν είναι δύσκολο να το καταλάβεις αν παρατηρήσεις κάποια listings τους. Για αυτό το λόγο βλέπεις κάποιες φορές να ακυρώνονται παραγγελίες "λόγω διαθεσιμότητας", γίνονται λάθη από τα bots και δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τις παραγγελίες σε αυτές τις τιμές. Το πιο πιθανό είναι ότι θα ακυρώσουν τις παραγγελίες στα ~885 αλλά αυτό μένει να το δούμε Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2021 από LaMereda 1
bourojean Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Eνω ημουν απ τους λιγους ποθ προλαβα να "το δω" στα 885 και παρηγγειλα, πηρα το ακυρο μου μολις.... "δεν επαρκει το αποθεμα στους προμηθευτες, και ακυρωθηκε" Δεν ξερω αν εχει νοημα να το κυνηγησω, αλλα περιμενα να το υλοποιησουν. Δεν ειναι καποιο εξοφθαλμο λαθος, 100ε κατω την εβαλαν και παλι κερδος ειχαν. Το να ριξουν τη φημη τους για μερικα κλικ, ηταν απογοητευτικο. Μετα σου λεει προτιμα το μαγαζακι της γειτονιας αντι της αλυσιδας....ΔΕΝ! 2 1
marios02 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, bourojean είπε Eνω ημουν απ τους λιγους ποθ προλαβα να "το δω" στα 885 και παρηγγειλα, πηρα το ακυρο μου μολις.... "δεν επαρκει το αποθεμα στους προμηθευτες, και ακυρωθηκε" Δεν ξερω αν εχει νοημα να το κυνηγησω, αλλα περιμενα να το υλοποιησουν. Δεν ειναι καποιο εξοφθαλμο λαθος, 100ε κατω την εβαλαν και παλι κερδος ειχαν. Το να ριξουν τη φημη τους για μερικα κλικ, ηταν απογοητευτικο. Μετα σου λεει προτιμα το μαγαζακι της γειτονιας αντι της αλυσιδας....ΔΕΝ! ειχες πληρώσει κιολας;
bourojean Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 ναι με πιστωτικη ειχα διαλεξει. ειχαν τραβηξαν και τα χρηματα κτλ. Ειπαν για επιστροφη, αλλα δεν ξερω αν εχω δικαιωμα να ζητησω εκπληρωση η παρομοιο προιον (3070) κτλ 1
demian83 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 20 ώρες πριν, starmanwarz είπε Εχω κανει και παλιοτερα αγορα απο το συγκεκριμενο καταστημα και ολα πηγαν καλα. Επισης, εχει σχεδον αριστες κριτικες στο σκρουτζ! και εγω μια χαρα ειχα παρει την 5700ΧΤ οταν ειχε πρωτοερθει ελλαδα.
nikos032 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 22 ώρες πριν, M A T R I X είπε +50% δεν είναι ποτέ 😀 καλή τιμή πάντως για ελληνικά δεδομένα Εμείς που προλάβαμε την 3080 στα 750 ευρώ αλλά την παραλάβαμε 1 χρόνο μετά απο την αγορά της... πραγματικά δε ξέρω αν πρέπει να γελάμε ή να κλαίμε διαβάζοντας αυτό το σχόλιο.. τι πάει να πεί "καλή τιμή για ελληνικά δεδομένα" ? με κατώτατο μισθό κάπου στα 750 ευρώ (αν δε κάνω λάθος) δε γίνεται να διαβάζουμε ότι τα 900 ευρώ για μια 3070 είναι "καλή τιμή". 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα