Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα μου ήρθε ένα μήνυμα στο discord ότι κέρδισα 8 etherium σε ένα market bitlir λέγεται μπήκα έκανα λογαριασμό χωρίς καμία ταυτοποίηση . Μου είχε ένα προμο code τον έβαλα και πραγματικά μπήκαν στο wallet αλλά άμα πάω να βγάλω σε άλλο wallet μου λέει ότι πρέπει να έχω κάνει ένα deposit για verify γύρω στα 270 σε κάποιο κρυπτο btc eth ltc  σε ένα από αυτά . Παίζει να ξέρει κανείς τίποτε  για το μάρκετ;

• Sad 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Vortalhe είπε

Καλησπέρα μου ήρθε ένα μήνυμα στο discord ότι κέρδισα 8 etherium σε ένα market bitlir λέγεται μπήκα έκανα λογαριασμό χωρίς καμία ταυτοποίηση . Μου είχε ένα προμο code τον έβαλα και πραγματικά μπήκαν στο wallet αλλά άμα πάω να βγάλω σε άλλο wallet μου λέει ότι πρέπει να έχω κάνει ένα deposit για verify γύρω στα 270 σε κάποιο κρυπτο btc eth ltc  σε ένα από αυτά . Παίζει να ξέρει κανείς τίποτε  για το μάρκετ;

Το ότι πάνε να σε φάνε το έχεις καταλάβει;Ή ακόμα νομίζεις ότι χαρίζουν κάτι;

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Αγορες απο e-shops μονο με καταθεσεις, τζιβγουει κριπτο, και ιατρικα λαθη. Καλα παει το ινσομνια τελευταια

Φίλε πρέπει να ανοίξει παράρτημα ο Saul Goodman , δεν θα βρούμε άκρη αλλιώς.

Δημοσ.

Εδώ ο φίλος πιστεύει ότι κάποιος, κάπου στο κόσμο αποφάσισε από το πουθενά να του χαρίσει 32.000€ (τωρινή αξία) έτσι, no reason...

Και κάθομαι εγώ ο βλάκας και σπάω το κεφάλι μου πως γίνεται να υπάρχουν ακόμα τόσο ξεκάθαρες ιντερνετικές απάτες και ποιος μπορεί να τις πιστεύει και να πέφτει στην παγίδα...

• Like 1
Δημοσ.

Μάντης δεν είμαι, αλλά αν βάλεις λεφτά, με κάποια γελοία δικαιολογία θα σου ζητήσουν και δεύτερη κατάθεση. Όλο και κάποιος θα τσιμπήσει.

Δημοσ.

Μάλλον ο φίλος νομίζει ότι 1 ethereum = 1 euro. Αλλιώς δεν εξηγείται. Ας ψάξει πόσο κοστίζει το ethereum στο χρηματιστήριο των crypto currencies να σκεφτει αν θα του τα χαρίσει κάποιος. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Vortalhe είπε

Παίζει να ξέρει κανείς τίποτε  για το μάρκετ;

Αντε και αφου δεν θες να καταλαβεις ποσο ψευτικο ειναι,και αφου δε θες να γραψεις στο google 2 λεξεις και προτιμας να σε κοροιδευουν εδω,παρε το πρωτο result με keywords  " bitlir scam "

https://www.scam-detector.com/validator/bitlir-com-review/

Μου θυμιζεις κατι τυπαδες εδω μεσα,που ειχαν βρει κατι ssd δισκους με 5 ευρω στο ebay,ολοι φωναζαν οτι ειναι scam και αυτοι ψωνιζαν.

Οσο υπαρχουν προβατα θα υπαρχουνε και λυκοι.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Αντε και αφου δεν θες να καταλαβεις ποσο ψευτικο ειναι,και αφου δε θες να γραψεις στο google 2 λεξεις και προτιμας να σε κοροιδευουν εδω,παρε το πρωτο result με keywords  " bitlir scam "

Μου θυμιζεις κατι τυπαδες εδω μεσα,που ειχαν βρει κατι ssd δισκους με 5 ευρω στο ebay,ολοι φωναζαν οτι ειναι scam και αυτοι ψωνιζαν.

Οσο υπάρχουν κορόιδα θα υπάρχουν και απατεώνες.Και αν παρεξηγηθεί κάποιος ας κοιταχτεί στον καθρεπτη πρώτα.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Οσο υπάρχουν κορόιδα θα υπάρχουν και απατεώνες.Και αν παρεξηγηθεί κάποιος ας κοιταχτεί στον καθρεπτη πρώτα.

Οταν ειδα τον τιτλο υπεθεσα οτι μας προειδοποιει,αλλα για να ρωταει αν ξερουμε τιποτα για το μαρκετ,ο φιλος ακομα ελπιζει.

Κανονας πρωτος του ιντερνετ:
Οταν κατι δειχνει πολυ καλο για να ειναι αληθινο,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ!

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Υπονοείς ότι πρέπει να ανοίξω case στο ebay? Μίλα ξεκάθαρα διάολε!

ssd wd.jpg

Δημοσ.

Τετοια giveaways μονο ανταλλακτηρια απο τη Νιγηρια κανουν σωστα. Ολα τα αλλα ειναι φθηνες απομιμησεις μην τα εμπιστευεστε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...