Vortalhe Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα μου ήρθε ένα μήνυμα στο discord ότι κέρδισα 8 etherium σε ένα market bitlir λέγεται μπήκα έκανα λογαριασμό χωρίς καμία ταυτοποίηση . Μου είχε ένα προμο code τον έβαλα και πραγματικά μπήκαν στο wallet αλλά άμα πάω να βγάλω σε άλλο wallet μου λέει ότι πρέπει να έχω κάνει ένα deposit για verify γύρω στα 270 σε κάποιο κρυπτο btc eth ltc σε ένα από αυτά . Παίζει να ξέρει κανείς τίποτε για το μάρκετ; 1
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, Vortalhe είπε Καλησπέρα μου ήρθε ένα μήνυμα στο discord ότι κέρδισα 8 etherium σε ένα market bitlir λέγεται μπήκα έκανα λογαριασμό χωρίς καμία ταυτοποίηση . Μου είχε ένα προμο code τον έβαλα και πραγματικά μπήκαν στο wallet αλλά άμα πάω να βγάλω σε άλλο wallet μου λέει ότι πρέπει να έχω κάνει ένα deposit για verify γύρω στα 270 σε κάποιο κρυπτο btc eth ltc σε ένα από αυτά . Παίζει να ξέρει κανείς τίποτε για το μάρκετ; Το ότι πάνε να σε φάνε το έχεις καταλάβει;Ή ακόμα νομίζεις ότι χαρίζουν κάτι; 2
Vortalhe Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Το έχω καταλάβει αλλιώς θα είχα βάλει και θα τα τραβούσα ...
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, Vortalhe είπε Το έχω καταλάβει αλλιώς θα είχα βάλει και θα τα τραβούσα ... Μαλλον δεν κατάλαβες ότι άλλος θα τα τραβούσε. 1
SabotazNic Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Αγορες απο e-shops μονο με καταθεσεις, τζιβγουει κριπτο, και ιατρικα λαθη. Καλα παει το ινσομνια τελευταια 3
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Αγορες απο e-shops μονο με καταθεσεις, τζιβγουει κριπτο, και ιατρικα λαθη. Καλα παει το ινσομνια τελευταια Φίλε πρέπει να ανοίξει παράρτημα ο Saul Goodman , δεν θα βρούμε άκρη αλλιώς.
BlueBlade Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Εδώ ο φίλος πιστεύει ότι κάποιος, κάπου στο κόσμο αποφάσισε από το πουθενά να του χαρίσει 32.000€ (τωρινή αξία) έτσι, no reason... Και κάθομαι εγώ ο βλάκας και σπάω το κεφάλι μου πως γίνεται να υπάρχουν ακόμα τόσο ξεκάθαρες ιντερνετικές απάτες και ποιος μπορεί να τις πιστεύει και να πέφτει στην παγίδα... 1
G.TH. Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Μάντης δεν είμαι, αλλά αν βάλεις λεφτά, με κάποια γελοία δικαιολογία θα σου ζητήσουν και δεύτερη κατάθεση. Όλο και κάποιος θα τσιμπήσει.
Basilhs23___ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Μάλλον ο φίλος νομίζει ότι 1 ethereum = 1 euro. Αλλιώς δεν εξηγείται. Ας ψάξει πόσο κοστίζει το ethereum στο χρηματιστήριο των crypto currencies να σκεφτει αν θα του τα χαρίσει κάποιος. 1
StamTheMan Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Vortalhe είπε Παίζει να ξέρει κανείς τίποτε για το μάρκετ; Αντε και αφου δεν θες να καταλαβεις ποσο ψευτικο ειναι,και αφου δε θες να γραψεις στο google 2 λεξεις και προτιμας να σε κοροιδευουν εδω,παρε το πρωτο result με keywords " bitlir scam " https://www.scam-detector.com/validator/bitlir-com-review/ Μου θυμιζεις κατι τυπαδες εδω μεσα,που ειχαν βρει κατι ssd δισκους με 5 ευρω στο ebay,ολοι φωναζαν οτι ειναι scam και αυτοι ψωνιζαν. Οσο υπαρχουν προβατα θα υπαρχουνε και λυκοι. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Αντε και αφου δεν θες να καταλαβεις ποσο ψευτικο ειναι,και αφου δε θες να γραψεις στο google 2 λεξεις και προτιμας να σε κοροιδευουν εδω,παρε το πρωτο result με keywords " bitlir scam " https://www.scam-detector.com/validator/bitlir-com-review/ Μου θυμιζεις κατι τυπαδες εδω μεσα,που ειχαν βρει κατι ssd δισκους με 5 ευρω στο ebay,ολοι φωναζαν οτι ειναι scam και αυτοι ψωνιζαν. Οσο υπαρχουν προβατα θα υπαρχουνε και λυκοι. Οσο υπάρχουν κορόιδα θα υπάρχουν και απατεώνες.Και αν παρεξηγηθεί κάποιος ας κοιταχτεί στον καθρεπτη πρώτα. 1
StamTheMan Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Οσο υπάρχουν κορόιδα θα υπάρχουν και απατεώνες.Και αν παρεξηγηθεί κάποιος ας κοιταχτεί στον καθρεπτη πρώτα. Οταν ειδα τον τιτλο υπεθεσα οτι μας προειδοποιει,αλλα για να ρωταει αν ξερουμε τιποτα για το μαρκετ,ο φιλος ακομα ελπιζει. Κανονας πρωτος του ιντερνετ: Οταν κατι δειχνει πολυ καλο για να ειναι αληθινο,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ! 1
csontheline Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, StamTheMan είπε Αντε και αφου δεν θες να καταλαβεις ποσο ψευτικο ειναι,και αφου δε θες να γραψεις στο google 2 λεξεις και προτιμας να σε κοροιδευουν εδω,παρε το πρωτο result με keywords " bitlir scam " https://www.scam-detector.com/validator/bitlir-com-review/ Μου θυμιζεις κατι τυπαδες εδω μεσα,που ειχαν βρει κατι ssd δισκους με 5 ευρω στο ebay,ολοι φωναζαν οτι ειναι scam και αυτοι ψωνιζαν. Οσο υπαρχουν προβατα θα υπαρχουνε και λυκοι. Υπονοείς ότι πρέπει να ανοίξω case στο ebay? Μίλα ξεκάθαρα διάολε!
Bspus Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Τετοια giveaways μονο ανταλλακτηρια απο τη Νιγηρια κανουν σωστα. Ολα τα αλλα ειναι φθηνες απομιμησεις μην τα εμπιστευεστε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα