Tasos_Kaim Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 DELL Monitor ALIENWARE AW2521HFLA 24.5'' FHD 240Hz Fast IPS, HDMI, DP, Height Adjustable, 3YearsW, AMD FreeSync & NVIDIA G-Sync Compatible, Lunar Light 299 -> 249€ Χαμηλότερη τιμή της αγοράς. + Δωρεάν μεταφορικά. 1
james01gr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 την οθόνη την είχε βγάλει το πλαίσιο στην ίδια τιμή 3 ημέρες πριν για την οποία την είχε ''κατόπιν παραγγελίας'' στην ίδια τιμή. και την 27' την είχε στα 279 την οποία και παρήγγειλα και περιμένω... την 27άρα την έχει το dell στα 249 αλλά όμως είναι εκθεσιακό... η διαφορά στην 24άρα είναι πως είναι άμεσα διαθέσιμη, σε αντίθεση με το πλαίσιο...
PaNtErAz Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 FHD 27" για δουλειές γραφείου πως θα είναι;
Tasos_Kaim Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, PaNtErAz είπε FHD 27" για δουλειές γραφείου πως θα είναι; αρκετή. Αν και οι συγκεκριμένες δεν ενδείκνυνται για τέτοια χρήση.
M A T R I X Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Σε κάποια reviews είδα ότι η 27αρα έχει πολύ χάλια ανάλυση. Την είχα δει και εγώ την προσφορά, αλλά δίστασα. Δώστε feedback όσοι γνωρίζετε 😀
x_revenge Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, PaNtErAz είπε FHD 27" για δουλειές γραφείου πως θα είναι; Προσωπικα επειδη θελω να μπορω να γυρναω το μονιτορ σε portrait mode δε θα επερνα 27αρα για τετοια χρηση, εδω οι 24αρες σε portrait μου φαινονται υπερβολικες καμια φορα αν θελω να κανω κατι στο πανω μερος της οθονης. Αν δε σε νοιαζει αυτο τοτε απλα σκεψου οτι τα παντα θα ειναι λιγο πιο μεγαλα απο οτι εχεις συνηθισει, ιδια αναλυση απλα σε περισσοτερο χωρο. Αν καθεσαι κοντα στην οθονη τοτε μπορει να μη σου αρεσει πολυ, αν καποιες φορες εχεις δυσκολια να διαβαζεις μικρα γραμματα η UI elements η κατι αλλο τοτε ειναι πιο ευαναγνωστα σε μεγαλυτερη οθονη.
Velerophon Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 13 ώρες πριν, M A T R I X είπε Σε κάποια reviews είδα ότι η 27αρα έχει πολύ χάλια ανάλυση. Την είχα δει και εγώ την προσφορά, αλλά δίστασα. Δώστε feedback όσοι γνωρίζετε 😀 Φίλε μου εγώ την έχω. Την τσίμπησα πέρυσι στην BF. Η οθόνη είναι όλα τα λεφτά! Η ανάλυση είναι πάρα πολύ καλή, η απόκριση άψογη. Για Gaming που την χρησιμοποιώ εγώ είναι υπέροχη. Επίσης η οθόνη είναι κυριολεκτικά στολίδι. Παρά πολύ όμορφη 😊 1
Tasos_Kaim Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Συνεχίζει ακόμα η προσφορά για όποιον την έχασε.
elpenor Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 30/11/2021 στις 6:18 ΜΜ, PaNtErAz είπε FHD 27" για δουλειές γραφείου πως θα είναι; Spoiler Εγώ δεν θα μπορούσα να δουλέψω σε 1080p οθόνη, τουλάχιστον 1440p. Τώρα αν στην δουλειά σου δεν χρειάζεσαι να έχεις ανοιχτά ταυτόχρονα δύο παράθυρα ούτε έχεις μεγάλα excel που το ύψος της οθόνης σε περιορίζει τότε μια χαρά θα είναι και η FHD. Δεν έχω δει την συγκεκριμένη οθόνη αλλά έχω φανταστικές εντυπώσεις από Alienware, ανύπαρκτο ghosting. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2021 από elpenor
argimeg Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δεν έχουν zero pixel στα καμμένα.....για κάποιους είναι σημαντικό https://www.dell.com/learn/us/en/04/campaigns/dell-premium-panel-guarantee
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα