Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας. Έσπασα το χέρι μου πέρσι και μου το κόλλησαν εντελώς στραβά. Μετά έκανα χειρουργειο στο άλλο νοσοκομείο που μου το είχανε φτιαξη. Τώρα ψάχνω για το δικιγορο. Μήπως  ξέρει κάποιος ένα καλό;

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Ο Κούγιας γενικά θεωρείται από τους καλύτερους

Όπως το είπες, θεωρείται. Είναι όμως ποινικολόγος ενώ ο ts μάλλον πρέπει να ψάξει για Δικηγόρο Ιατρικού δικαίου

Δημοσ.

Έτσι. Τώρα αντί να ψάχνουμε τζάμπα νομικές συμβουλές ρωτάνε αν υπάρχει καλός δικηγόρος, βέβαια αν αυτός βρεθεί και ο δικηγόρος ζητήσει πολλά χρήματα τότε θα μπούμε πάλι insomnia να ρωτήσουμε αν υπάρχει φθηνός δικηγόρος. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Basilhs23___ είπε

Έτσι. Τώρα αντί να ψάχνουμε τζάμπα νομικές συμβουλές ρωτάνε αν υπάρχει καλός δικηγόρος, βέβαια αν αυτός βρεθεί και ο δικηγόρος ζητήσει πολλά χρήματα τότε θα μπούμε πάλι insomnia να ρωτήσουμε αν υπάρχει φθηνός δικηγόρος. 

Ντάξει μωρέ, κουβέντα να γίνεται... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ νομίζω ότι δεν θα καταφέρω να κάνω κάτι χωρίς δικηγορο, αλλά άμα ξέρετε που μπορώ να  βρω συμβουλές  τότε πείτε μου. (Όχι google.com παρακαλω. )

Επεξ/σία από LastExit
Δημοσ.

Μπορώ να κάνω μηνυση μόνος μου; Που να βρω γιατρούς που θα αποδείξουν ότι ήτανε λάθος του ορθοπεδικού? Υπάρχει κάποιος που βοηθάει; 

Δημοσ.

Καταρχήν βοήθα λίγο και εσύ, σε ποια περιοχή είσαι; Δηλαδή αν σου προτείνουμε ας πούμε δικηγόρο από Αλεξανδρούπολη, σε βολεύει; ή κάποιον από Κρήτη;

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτόν που σου είπε ότι ήτανε λάθος κάλεσε τον για μάρτυρα.

Και τι περιμένεις να πάρεις από την μήνυση ; 

Θα πάρεις όσο αποτιμάται η ζημιά που σου έκανε. Δηλαδή όσο χρειάστηκες για διόρθωση αν πήρες απόδειξη. 

Δεν δίνουνε αποζημίωση μεγαλύτερη από την ζημιά.

Επεξ/σία από Vasileios-gr
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vasileios-gr είπε

Τον ορθοπεδικό της ΕΦΚΑ η το ορθοπεδικό στο ΚΑΤ; Θα έρθουνε; Δεν νομίζω. Μου είπανε ότι είναι λάθος αλλά να πάνε ως μάρτυρες; Μπα. 

14 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Καταρχήν βοήθα λίγο και εσύ, σε ποια περιοχή είσαι; Δηλαδή αν σου προτείνουμε ας πούμε δικηγόρο από Αλεξανδρούπολη, σε βολεύει; ή κάποιον από Κρήτη;

Ναι. Έχετε δίκιο . Αθήνα είμαι . Και πήγα στο δικηγόρο χθες και μου ζήτησε 619 ευρώ - μόνο για να δούνε οι γιατροί του το πρόβλημα μου. 

10 λεπτά πριν, Vasileios-gr είπε

Και τι περιμένεις να πάρεις από την μήνυση ; 

Θα πάρεις όσο αποτιμάται η ζημιά που σου έκανε. Δηλαδή όσο χρειάστηκες για διόρθωση αν πήρες απόδειξη. 

Δεν δίνουνε αποζημίωση μεγαλύτερη από την ζημιά.

Δηλαδή αν δεν μπορούσα να δουλέψω 14 μήνες για αυτό το λόγο δεν δικαιούμαι να πάρω κάτι; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή αν δεν βεβαιώσει ο γιατρος που το είδε το πρόβλημα, ποιός θα το βεβαιώσει ; Αυτός που δεν το είδε; Το χέρι σου όπως είπες έχει αποκατασταθεί τώρα. Οπότε τι μπορεί να βεβαιώσει τώρα πια ένας γιατρός ; Να μυρίσει τα νύχια του ή να ψευδορκίσει ; 

Αν δεν μπορούσες να δουλε΄ψεις 14 μήνες , θα μπορούσες να ζητήσεις 14 μηνιάτικά αποζημίωση. 

Αλλά να πάρεις 14 μήνες αποζημίωση ενώ δουλεύεις δεν γίνεται. 

Όπως είπα πριν,  δεν πρόκειται να πάρεις περισσότερα χρηματα από όσα έχασες.

Και κάτι ακόμα. 

Αν δεν σου το φτιάξανε καλά , έπρεπε πρώτα να πας να το δεί ο γιατρός να διορθώσει το λάθος του. Αυτός θα ήταν ο καλύτερος τρόπος. 

Άλλος γιατρός , μπορεί πάντα να λέει ότι θέλει για να δείξει αυτός καλύτερος.

Επεξ/σία από Vasileios-gr
  • Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, LastExit είπε

Μπορώ να κάνω μηνυση μόνος μου; Που να βρω γιατρούς που θα αποδείξουν ότι ήτανε λάθος του ορθοπεδικού? Υπάρχει κάποιος που βοηθάει; 

Ρε φιλε ελεος τι κάθεσαι και ψάχνεις; Τρολλαρεις; 

Αν έχεις υποστεί ψυχική και οικονομική ζημιά εξαιτίας ιατρικού λάθους. 

Απευθύνεσαι σε εξειδικευμένο δικηγορικό γραφείο. 

Ο δικηγόρος σχεδόν σίγουρα θα σε παραπέμψει σε ιατροδκαστή, έναν ή και παραπάνω, για την εξέταση και την ιατρική τεκμηρίωση του προβλήματος που είχες, το λάθος που έγινε, και τις τωρινές συνέπειες. 

Θα απαιτηθεί αντίγραφο από όλο το ιατρικό ιστορικό και αποδεικτικά στοιχεία πως σε χειρουργισε όντως ο συγκεκριμένος γιατρός. 

Θα εξεταστούν τα κατάλληλα νομικά μέτρα που ενδείκνυνται για την περίπτωση σου, πιθανότατα αγωγή, για μήνυση δεν ξέρω. 

Οτιδήποτε απαιτήσεις οικονομικά εκτός τα περί ψυχικής βλάβης, οδυνης κτλ, θα πρέπει να τεκμηριωθουν με αποδείξεις. 

Θα δώσεις πολλά λεφτά για όλα αυτά, τα οποία θα τα απαιτήσεις από την άλλη πλευρα αν εσύ κερδίσεις. Τα δικαστήρια θα αργήσουν, η άλλη πλευρά θα ζητάει αναβολές για να σε κουράσει, μπορεί να σου κάνει μηνύσεις έτσι για να σε αναγκάσουν να κουραστείς και να υποκύψεις ειδικά αν εσύ δεν έχεις λεφτά και ο άλλος έχει δεν είναι τίποτα να σου κάνει μηνύσεις για ότι υποστηριξεις στο δικαστήριο, επίσης θα είναι ήδη έτοιμη διότι αρκετοί γιατροί έχουν ασφάλιση πλέον επαγγελματικής ευθύνης και νομικής προστασίας. 

Αν κερδίσεις μετά από Χ χρόνια, αν δεν κάνουν οι άλλοι εφεσεις στο εφετείο και δεν φτάσουν μέχρι Άρειο Πάγο, τότε θα πρέπει να σου πληρώσουν αποζημίωση, αν δεν το κάνουν, τότε θα τους κάνεις νέο δικαστήριο για να τους τα πάρεις η να κατασχεσουν περιουσιακά στοιχεία υπέρ σου. 

Ολα αυτά στα λέει κάποιος με στενό συγγενή που ετοιμάζεται για δικαστήριο σε Άρειο Πάγο μετά την νέα έφεση που έκανε η αντιδικη πλευρά, έχουν περάσει 3.5-4 χρόνια από τότε που ξεκίνησαν τα δικαστηρια.

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Vasileios-gr είπε

Δηλαδή αν δεν βεβαιώσει ο γιατρος που το είδε το πρόβλημα, ποιός θα το βεβαιώσει ; Αυτός που δεν το είδε; Το χέρι σου όπως είπες έχει αποκατασταθεί τώρα. Οπότε τι μπορεί να βεβαιώσει τώρα πια ένας γιατρός ; Να μυρίσει τα νύχια του ή να ψευδορκίσει ; 

Αν δεν μπορούσες να δουλε΄ψεις 14 μήνες , θα μπορούσες να ζητήσεις 14 μηνιάτικά αποζημίωση. 

Αλλά να πάρεις 14 μήνες αποζημίωση ενώ δουλεύεις δεν γίνεται. 

Όπως είπα πριν,  δεν πρόκειται να πάρεις περισσότερα χρηματα από όσα έχασες.

Και κάτι ακόμα. 

Αν δεν σου το φτιάξανε καλά , έπρεπε πρώτα να πας να το δεί ο γιατρός να διορθώσει το λάθος του. Αυτός θα ήταν ο καλύτερος τρόπος. 

Άλλος γιατρός , μπορεί πάντα να λέει ότι θέλει για να δείξει αυτός καλύτερος.

Το πρόβλημα μάλλον μπορούμε να δούνε όλη που έχουνε γνώσεις σε αυτά  ,με ακτινογραφίες και αξονικές. Ακριβώς για αυτό ρωτάω. Δεν είμαι ειδικός . Θέλω να μάθω αν αξίζει να κάνω κάτι και αν έχω δίκιο .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...