Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ομάδα! 

θα ήθελα κάποιος που ασχολείται να μου προτείνω μια καλή οθόνη που να υποστηρίζει apple CarPlay! 

το όχημα που προορίζεται είναι ένα Hyundai i20 του 2015! 

Το budget είναι περιορισμένο καθώς ήδη θα χρειαστώ πλαίσιο που να ταιριάζει στο αυτοκίνητο περίπου 100 ευρώ και kit για να δουλέψουν τα χειριστήρια με τη Καινουρια μόναδα περίπου 75 ευρώ! 

καθε πρόταση δεκτή ή εναλλακτική λύση! 
σας ευχαριστώ! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/11/2021 στις 5:23 ΜΜ, kokinosx είπε

εναλλακτική λύση

Δεν έχω πρόταση (είμαι σχετικά άσχετος και με το θέμα και με apple) αλλά στο δικό μου έβαλα ειδική για το όχημα*. Είναι μεν λίγο ανεβασμένη η τιμή** (δεν ξέρω αν σε παίρνει το μπάτζετ σου) αλλά συμπεριλαμβάνεται ότι χρειαστείς (πλαίσια και αντάπτορες) και γλυτώνεις ψάξιμο και πατέντες.

* Τον προτείνω και σαν εγκαταστάτη, αν είσαι στην Αττική. Μετά την εγκατάσταση πηγής - κάμερας οπισθοπορείας -  dashcam, είχα θέματα λόγω ελαττωματικού dashcam και το αντικατέστησε επιτόπου χωρίς 2η κουβέντα με ακριβότερο χωρίς χρέωση.

** Οι τιμές είναι ανεβασμένες, μάλλον στο πλαίσιο των ανατιμήσεων στα πάντα. Τη δική μου τώρα την βλέπω €40-50 πάνω από την τιμή που την πήρα προ 6μήνου (ή στην τιμή που βάζεις με 2 gb RAM εγώ έβαλα με 4).

Επεξ/σία από apostolispd

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...