Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο μέλλον θα χρειαστεί να κάνω αποστολές κεντρικών μονάδων. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω πως. Έχω ψάξει online για κουτές και διάφορα είδη πακεταρίσματος, αλλά δεν βρήκα κάτι για αποστολή κεντρικής μονάδας. Τουλάχιστον όσον αφορά της κούτες, δεν έχω βρει κάτι μεγάλο, να χωράει έναν υπολογιστή. 

Δημοσ.

Το καλύτερο είναι να στείλεις τα κομμάτια στα κουτιά τους.

Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτό, τυλίγεις το κουτί με χοντρό αεροπλάστ (bubble wrap), βάζεις το κουτί μέσα σε κούτα (ή φτιάχνεις μία υποτυπώδη τυλίγοντας το με χαρτόνι) και μετά τυλίγεις την χάρτινη κούτα με το αεροπλάστ. Αλλά και πάλι, τίποτα δεν σου διασφαλίζει ότι δεν θα κουνηθεί βίαια (με άγνωστο αποτέλεσμα) κάτι μέσα στο κουτί (κυρίως κάρτες γραφικών).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρειαζεσαι instapak για το εσωτερικο του case. Στην ουσια το τοποθετεις και φουσκωνει μονο του μεσα στο case. Βλεπε πως δουλευει εδω. Ιδανικα τα hdds τα αφηνεις στα κουτια τους, και αφαιρεις και την gpu. Αν δεν θες να αφαιρεσεις gpu, θα χρησιμοποιουσα 2 instapak, με το 1 να να μπαινει κατω απο την gpu και να την αγκαλιαζει λιγο, και το αλλο πανω απο την gpu (οκ αναλογως ποσο μεγαλο ειναι το case). Το κουτι με το οποιο ερχεται το case ειναι υπεραρκετο. Για αρκετα χρονια μετακινουσα το pc μου μεταξυ πατρικου - φοιτητικου σπιτιου, και επεζησε μετα απο 2 λεωφορεια και 1 πλοιο. Μεσα το case ηταν υπερβολικα γεματο, οποτε το χαρτινο κουτι και τα αφρολεξ του αντεξαν.

Αν θες εξτρα ασφαλεια, αγοραζεις ενα κουτι +4χ4 διαστασεων απο το κουτι του pc case και το τοποθετεις μεσα με bubble wrap για να απορροφησει κραδασμους. Αλλα αν οκ σκοπους ειναι να στηνεις και να πουλας, αυτο θα σημαινει εξτρα κοστος

Επεξ/σία από SabotazNic

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...