Fiber Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 καλησπερα εχω το παρακατω keyboard της microsoft ( συννημενο)και θελω να το συνδεσω στον υπολογιστη της δουλειας . αν και με το που το κουμπωσα ναι μεν αναβοσβησαν τα λαμπακια του πληκτρολογιου οτι το αναγνωριζει αλλα δεν κανει τιποτα. το δοκιμασα σε ολες τις θυρες. γνωμες ? το pc ειναι lenovo thinkcentre M900 WINDOWS 10
JDROGAS Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Eχω την εντυπωση οτι χρειαζεται drivers. 1 1
Nabuko Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Fiber είπε και θελω να το συνδεσω στον υπολογιστη της δουλειας Είναι συνδεδεμένος στο ίντερνετ ώστε να κατέβουν αυτόματα οι drivers μόλις συνδέσεις το πληκτρολόγιο?
jim_p Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Ερωτηση παγιδα. Πως συνδεεις το πληκτρολογιο, που ειναι ps2, σε μητρικη που δεν εχει υποδοχη ps2? Επισης, αν θελετε drivers για ενα ps2 πληκτρολογιο, μαλλον ηρθε η ωρα να αναβαθμησετε το λειτουργικο σας γιατι τα w3.1 εινια πλεον 25+ χρονων παλια 1
hp8 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 14 ώρες πριν, Fiber είπε εχω το παρακατω keyboard της microsoft ( συννημενο)και θελω να το συνδεσω στον υπολογιστη της δουλειας . αν και με το που το κουμπωσα ναι μεν αναβοσβησαν τα λαμπακια του πληκτρολογιου οτι το αναγνωριζει αλλα δεν κανει τιποτα. το δοκιμασα σε ολες τις θυρες. γνωμες δοκιμασες με ανταπτορα PS2 - USB η USB - PS2 ? 12 ώρες πριν, JDROGAS είπε Eχω την εντυπωση οτι χρειαζεται drivers. δεν θέλει τίποτα μια χαρά το βλέπουν Πληκτρολογιο RT9480 Spoiler 1
Fiber Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, jim_p είπε Ερωτηση παγιδα. Πως συνδεεις το πληκτρολογιο, που ειναι ps2, σε μητρικη που δεν εχει υποδοχη ps2? Επισης, αν θελετε drivers για ενα ps2 πληκτρολογιο, μαλλον ηρθε η ωρα να αναβαθμησετε το λειτουργικο σας γιατι τα w3.1 εινια πλεον 25+ χρονων παλια έχω βαλει ανταπτορακι !!! 14 ώρες πριν, Nabuko είπε Είναι συνδεδεμένος στο ίντερνετ ώστε να κατέβουν αυτόματα οι drivers μόλις συνδέσεις το πληκτρολόγιο? οχι! 2 ώρες πριν, hp8 είπε δοκιμασες με ανταπτορα PS2 - USB η USB - PS2 ? δεν θέλει τίποτα μια χαρά το βλέπουν Πληκτρολογιο RT9480 Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου αυτο το ανταπτορα εβαλα
hp8 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 29 λεπτά πριν, Fiber είπε έχω βαλει ανταπτορακι !!! οχι! δεν παιζουν όλα Έχω 3 και λειτουργεί μόνο με το ένα
Fiber Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, hp8 είπε δεν παιζουν όλα Έχω 3 και λειτουργεί μόνο με το ένα α τελεια! θα δοκιμασω και δευτερο μηπως ....
jim_p Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Μηπως αυτο το ανταπτορακι που εβαλες ειναι μονο για ποντικια? Γιατι βλεπω ειναι πρασινο. Δοκιμασε το με ενα ps2 ποντικι αν εχεις. Το αναποδο, απο usb σε ps2, εχει και αυτο διαφορετικες "εκδοσεις" για πληκτρολογιο και ποντικι. 1
Τέρης Α. Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 1/12/2021 στις 9:43 ΠΜ, Fiber είπε έχω βαλει ανταπτορακι !!! Είχα πάρει παλιότερα τρία και δεν δούλεψε κανένα. Ένα γκρι και 2 μωβ. Ούτε σε ποντίκια δούλευαν. Άλλα που είχα αγοράσει για ποντίκια όμως δούλευαν (στα ποντίκια, όχι στα πληκτρολόγια). Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2021 από Τέρης Α.
Fiber Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Στις 1/12/2021 στις 10:13 ΠΜ, hp8 είπε δεν παιζουν όλα Έχω 3 και λειτουργεί μόνο με το ένα εχεις να μου προτεινεις καποιο?
hp8 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Fiber είπε εχεις να μου προτεινεις καποιο? σαν το δικο σου ειναι Απλα ενα από αυτα ετυχε να παιζει Δες και αυτα https://www.youtube.com/watch?v=JyMogAluoSk https://www.youtube.com/results?search_query=ps2+to+usb+keyboard+not+working Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2021 από hp8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα