a_f_a Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Στις 1/12/2021 στις 2:16 ΜΜ, darky299 είπε Παραδεχομαι ηταν χαζομαρα μου μεγαλη που εμπιστεύτηκα..γενικα δεν πρεπει να εμπιστευεσαι κανεναν ουτε συγγενεις στις μερες μας,αλλα αυτο δεν τους δικαιολογεί να αθετούν τον λογο τους. Χαζομάρα δεν είναι. Εσύ μια χαρά έκανες. Ο άλλος είναι απόβρασμα. Ελπίζω τα καλύτερα. Επειδή νοίκιαζα παλιά, νομίζω οτι έχει δικαίωμα να σου ζητήσει τα νοικια όσο θα μενει ξενοικιαστο. Αλλά και δικαστικά να παει, νομιζω λόγω παιδιού δεν θα έχεις πρόβλημα. Καλό ειναι να έχεις και γραπτα κάπως το αίτημά σου. Πχ με σμσ/εμαιλ, όχι μόνο από τηλέφωνο για κάθε ενδεχόμενο. 1
darky299 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Στις 4/12/2021 στις 3:43 ΜΜ, a_f_a είπε Χαζομάρα δεν είναι. Εσύ μια χαρά έκανες. Ο άλλος είναι απόβρασμα. Ελπίζω τα καλύτερα. Επειδή νοίκιαζα παλιά, νομίζω οτι έχει δικαίωμα να σου ζητήσει τα νοικια όσο θα μενει ξενοικιαστο. Αλλά και δικαστικά να παει, νομιζω λόγω παιδιού δεν θα έχεις πρόβλημα. Καλό ειναι να έχεις και γραπτα κάπως το αίτημά σου. Πχ με σμσ/εμαιλ, όχι μόνο από τηλέφωνο για κάθε ενδεχόμενο. Είχα πόλεμο μαζί της.. άρχισε να με απειλεί ότι θα πάει σε δικηγόρο, μόλις της είπα ότι θα κάνω καταγγελία ότι δεν έχω ακόμα θέρμανση που έπρεπε να βάλει κ το ταβάνι γέμισε ήδη μούχλα από βροχές από τώρα κ ότι στο συμβόλαιο δήλωσε 140 ενώ παίρνει 250 μετά άρχισε να κλαίει .άσε φίλε έμπλεξα με αποβρασμα που προσπαθεί να σε πατήσει 1
jimmy1966 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, darky299 είπε Είχα πόλεμο μαζί της.. άρχισε να με απειλεί ότι θα πάει σε δικηγόρο, μόλις της είπα ότι θα κάνω καταγγελία ότι δεν έχω ακόμα θέρμανση που έπρεπε να βάλει κ το ταβάνι γέμισε ήδη μούχλα από βροχές από τώρα κ ότι στο συμβόλαιο δήλωσε 140 ενώ παίρνει 250 μετά άρχισε να κλαίει .άσε φίλε έμπλεξα με αποβρασμα που προσπαθεί να σε πατήσει Αν δηλώνει στο συμβόλαιο 140 ενώ στην πραγματικότητα της καταβάλεις 250 ,κα ιεχεις αποδείξεις για αυτό(π.χ κατάθεση των 250 μεσω τραπεζης κ.λ.π)τοτε να ξέρεις οτι εσυ έχεις το πάνω χέρι και με τίποτα δεν μπορεί να σε πατήσει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα