darky299 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα σας,έχω ένα θέμα και θα ήθελα να μοιραστώ μήπως κάποιος είχε ανάλογη εμπειρία για να με συμβουλέψει.. Οκτώβριο μπήκα σε ένα διαμέρισμα με συμβόλαιο κανονικά για 2 έτη.Το πρόβλημα είναι ότι από Σεπτέμβρη ο ιδιοκτήτης μου είχε υποσχεθεί ότι θα έφτιαχνε πολλά πράγματα στη τελική φτάσαμε Δεκέμβρη και ούτε θέρμανση έχω ακόμα συν έχω και μικρό παιδί στο σπίτι.. εδώ μέχρι τις προάλλες ένα απορροφητήρα έβαλα και αυτό με το ζόρι.Αλλιως μου τα κελαηδουσε 2 μήνες πριν τέλος πάντων τι μπορώ να κάνω? Σκέφτομαι κ το ενδεχόμενο να φύγω, έχω το δικαίωμα? ευχαριστώ 1 1
alx301 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Το τι εχεις και τι οχι δικαιώμα σε αυτές τις καταστάσεις ειναι δευτερεύον. Τι εννοώ; Απο την στιγμή που δεν έχεις θέρμανση ενω συμφωνήσατε οτι το ακίνητο θα ειχε, εχεις καθε λογο να σπάσεις το συμβόλαιο. Λογική απαίτηση δηλαδή. Να του πεις τους λόγους που θα φυγεις. Επίσης, φυσικα ζητα και την εγγύηση πίσω, καθως αυτος σε κρεμασε. (Με βαση οσα μας γραφεις). Τώρα απο εκει και περα φεύγεις και αν αποφασίσει να κινηθεί νομικά (δύσκολο) παλι θα δικαιωθείς αν ισχύουν αυτα που γραφεις. 1 1
darky299 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Μου είχε υποσχεθεί για κεντρική θέρμανση, μόνωση από πάνω γιατί έχω πρόβλημα με τις βροχές καινούργιες πόρτες και άλλα κ δεν έγινε τίποτα.εκανα υπομονή αρκετό καιρό και έδειξα κατανόηση μέχρι σήμερα που πήρα τηλέφωνο να πω πότε επιτέλους θα μπει η θέρμανση επειδή έχω και μικρό παιδί κ με ειρωνευόταν.. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.. οπότε η θα τα βρω μαζί τους ή αν βρεθεί κάτι καλύτερο αυτό το καιρό σηκώνομαι κ φεύγω
christakos07 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Σήκω και φύγε. Δεν θα βγάλεις ποτέ άκρη μαζί του.
SB_1957 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, darky299 είπε Καλησπέρα σας,έχω ένα θέμα και θα ήθελα να μοιραστώ μήπως κάποιος είχε ανάλογη εμπειρία για να με συμβουλέψει.. Οκτώβριο μπήκα σε ένα διαμέρισμα με συμβόλαιο κανονικά για 2 έτη.Το πρόβλημα είναι ότι από Σεπτέμβρη ο ιδιοκτήτης μου είχε υποσχεθεί ότι θα έφτιαχνε πολλά πράγματα στη τελική φτάσαμε Δεκέμβρη και ούτε θέρμανση έχω ακόμα συν έχω και μικρό παιδί στο σπίτι.. εδώ μέχρι τις προάλλες ένα απορροφητήρα έβαλα και αυτό με το ζόρι.Αλλιως μου τα κελαηδουσε 2 μήνες πριν τέλος πάντων τι μπορώ να κάνω? Σκέφτομαι κ το ενδεχόμενο να φύγω, έχω το δικαίωμα? ευχαριστώ Φύγε το συντομότερο γιατί χειμωνιάτικα χωρίς θέρμανση και με μικρό παιδί, είναι ό,τι χειρότερο. Φρόντισε όμως το επόμενο σπίτι που θα νοικιάσεις να έχει όλα όσα είναι απαραίτητα και μη βασιστείς σε υποσχέσεις για μελλοντικές επισκευές και βελτιώσεις, ακόμη και αν είναι γραμμένες σε συμβόλαιο! Γενικός κανόνας, δεν νοικιάζουμε, όπως και δεν αγοράζουμε κάτι που δεν μπορεί να καλύψει άμεσα τις ανάγκες μας! 1
darky299 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, SB_1957 είπε Φύγε το συντομότερο γιατί χειμωνιάτικα χωρίς θέρμανση και με μικρό παιδί, είναι ό,τι χειρότερο. Φρόντισε όμως το επόμενο σπίτι που θα νοικιάσεις να έχει όλα όσα είναι απαραίτητα και μη βασιστείς σε υποσχέσεις για μελλοντικές επισκευές και βελτιώσεις, ακόμη και αν είναι γραμμένες σε συμβόλαιο! Γενικός κανόνας, δεν νοικιάζουμε, όπως και δεν αγοράζουμε κάτι που δεν μπορεί να καλύψει άμεσα τις ανάγκες μας! Μεγάλο μου λάθος που πίστεψα τόσο εύκολα ξένο άνθρωπο και το χειρότερο ταλαιπωρησα το μωρό. Την επόμενη φορά θα ξέρω και θα προσπαθήσω να μην την ξανά πατήσω ετσι. 4 ώρες πριν, christakos07 είπε Σήκω και φύγε. Δεν θα βγάλεις ποτέ άκρη μαζί του. Έτσι φαίνεται φίλε.. αμέσως μετά το τηλέφωνο ξεκίνησα να ψάχνω για εναλλακτικές 1
StamTheMan Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, darky299 είπε ξεκίνησα να ψάχνω για εναλλακτικές Φυγε οσο προλαβαινεις,γιατι ερχεται κρυο και θα την ακουσετε ασχημα. 1
phanispal Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Επιτακτική η δημιουργία μητρώου ιδιοκτητών/ενοικιαστών, δε μπορεί να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, δεν πρέπει να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. 7 1
agnostos13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Σε κοντινό μου πρόσωπο που μπήκε δεκέμβρη του είπαν οτι το καλοκαίρι θα βαφτεί και πέρασαν 5 καλοκαίρια και 2 ανανεώσεις μέχρι να εμφανιστεί ο μπογιατζής. Φυσικά μιλάμε για κάτι πολύ δευτερεύον συγκριτικά με τη θέρμανση. Το κακό με την κεντρική είναι οτι σήμερα έχει θέρμανση, αύριο αποφασίζεται στη συνέλευση να κλείσει και δεν έχει πιά. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2021 από agnostos13 1
darky299 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Ειναι απαραδεκτο να γινονται τετοια πραγματα σημερα και δεν πληρωνω λιγα λεφτα,γνωριζεται καλα οτι εχουν ανεβει υπερβολικα οι τιμες των ενοικιων.
Joshua21 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 53 λεπτά πριν, darky299 είπε Ειναι απαραδεκτο να γινονται τετοια πραγματα σημερα και δεν πληρωνω λιγα λεφτα,γνωριζεται καλα οτι εχουν ανεβει υπερβολικα οι τιμες των ενοικιων. Αν εννοείς το ότι κάποιοι (μισθωτές και εκμισθωτές) δίνουν βάση σε προφορικές υποσχέσεις, τότε συμφωνώ πως είναι απαράδεκτο. 1
darky299 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Παραδεχομαι ηταν χαζομαρα μου μεγαλη που εμπιστεύτηκα..γενικα δεν πρεπει να εμπιστευεσαι κανεναν ουτε συγγενεις στις μερες μας,αλλα αυτο δεν τους δικαιολογεί να αθετούν τον λογο τους. 1
Joshua21 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 22 ώρες πριν, darky299 είπε Παραδεχομαι ηταν χαζομαρα μου μεγαλη που εμπιστεύτηκα..γενικα δεν πρεπει να εμπιστευεσαι κανεναν ουτε συγγενεις στις μερες μας,αλλα αυτο δεν τους δικαιολογεί να αθετούν τον λογο τους. Δεν υπάρχει "αλλά", ο λόγος δεν έχει καμία απολύτως αξία, αυτό είναι το μόνο που πρέπει να έχεις πάντα στο μυαλό σου ώστε να μην βρεθείς προ εκπλήξεως.
darky299 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Τωρα κοιταω για αλλα σπιτια,αν βρω κατι καλο αυτες τις μερες θα φυγω χωρις δευτερη σκεψη,απο εδω κ μπρος θα προσεχω
conqueror06 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Λυπάμαι πραγματικά που υπάρχουν τέτοιοι ασυνείδητοι και σε βάζουν σε όλη αυτή την ταλαιπωρία ενώ έχεις μικρό παιδί. Εννοείται ότι από τα δείγματα χαρακτήρα που σου έδειξε έως τώρα δεν υπάρχει περίπτωση να μιλήσεις ανθρώπινα, οπότε φύγε τρέχοντας... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα