Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα MacBook Pro 2014 15 ιντσών

Το πληκτρολόγιο είναι με αγγλικούς χαρακτηρες αλλά τα σύμβολα είναι νομίζω γερμανικής διάταξης και πολλές φορές μερικά πράγματα που χρειάζομαι δεν τα βρίσκω 

Κάπου είχα ακούσει ότι υπάρχουν sticker που μπαινουν πανω στο πληκτρολογιο και γινονται με διαταξη που χρησιμοποιούμε εδώ στην Ελλάδα 

Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω τέτοια αυτοκόλλητα?

Δημοσ.

Υπάρχουν κάτι πλαστικά απο σιλικόνη που τα βάζεις επάνω απο το πληκτρολογιο για προστασία απο την σκόνη, εγω χρησιμοποιώ ένα τέτοιο προστατευτικό σε συνδυασμό με πλαστική θήκη εξωτερικά στο σασί. Κάθε φορά που κλείνεις το λαπ τοπ πρέπει να το αφαιρείς γιατι το εξτρα πάχος στο πληκτρολογιο ισως να προκαλέσει ζημία στην οθόνη.

To κόστος που θα το βρείς απο εξωτερικό ειναι το πολυ 5Ε (πιστευώ απο κάτω απο 3Ε θα βρεις), βεβαια έχει τους αγγλικούς χαρακτήρες και όχι ελληνικούς, θα το αναζητήσεις σαν: macbook silicon keyboard case cover.

Σου προτείνω την σιλικόνη και όχι αυτοκόλητα γιατί με τα αυτοκόλλητα θα αυξηθει το πάχος των κουμπιών, άρα και η πίεση στην οθόνη μόνιμα ενώ την σιλικόνη την αφαιρείς καθε φορά. Επιπλέον το αυτοκόλητο όταν αρχίσει να φθιρεται ίσως να αφήσει σημάδια στην οθόνη

Δημοσ.

Μη πετάξεις λεφτά τσάμπα για keyboard silicon case. Παθών εδώ. Και είναι και ακριβά αν τα αγοράσεις από κανένα επίσημο μεταπωλητή apple. Καλύτερα τα stickers.

Δημοσ.

Όχι παιδιά μάλλον δεν καταλάβατε τι χρειάζομαι 

Τα πλήκτρα μου επάνω έχουν κάποια σύμβολα που δεν είναι όπως στα μηχανήματα που έρχονται επίσημα Ελλάδα 

Αυτο με μπερδεύει γιατί το πλήκτρο αυτό γράφει επάνω άλλο σύμβολο αλλά όταν το πατάς δίνει σαν αποτέλεσμα άλλο σύμβολο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...