NobodyRankXV Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, Είμαι στην δυσάρεστη θέση να γράφω για το θέμα αυτό. Το αμάξι του πατέρα μου ξαφνικά έβγαζε καπνούς από το μοτέρ και παρατήρησε πως έχει γίνει ένα μείγμα λαδιού με παραφλού. Αύριο το πάει μηχανικό αλλά του λένε πως πολύ πιθανό να έκαψε φλάντζα και πως δεν συμφέρει να την αλλάξει διότι μπορεί να έχει στραυώσει κάποιο καπάκι αλουμινίου και πως πολύ πιθανό να του ξανασυμβεί ; και προτείνουν να αλλάξει όλη την μηχανή. Το θέμα είναι πως μπορεί απλά να έσπασε το δοχείο λαδιού ; αλλά αν ήταν έτσι δεν θα έπεφταν και απο κάτω λάδια ; δεν θα πηγαίνανε απλα στο δοχείου νερό όπως τώρα κάνοντας ένα μείγμα σαν λάσπη. δεν έχω ιδέα απο τα μηχανικά αν γνωρίζετε κάποιον έμπιστο να προτείνετε θα βοηθούσε πολύ. Το αμάξι είναι Nissan Juke 2013 1.5 diesel 110000 χλμ του είχε ανεβάσει 2 φορές θερμοκρασία τέρμα άλλαξε βεντιλατερ που είχε θέμα και μετά απο καιρό έγινε αυτό. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από NobodyRankXV
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Να ρωτησει κοστος επισκευης και μεταχειρισμενης μηχανης .Αν ειναι κοντα καλυτερα να επικαευασει τη δικια του παρα να παρει μια με αγνωστο παρελθον και μελλον . 1
NobodyRankXV Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Να ρωτησει κοστος επισκευης και μεταχειρισμενης μηχανης .Αν ειναι κοντα καλυτερα να επικαευασει τη δικια του παρα να παρει μια με αγνωστο παρελθον και μελλον . κοντα στα 2κ αλλα να μου πεις ότι και αυτη που έχει τώρα ήξερε το παρελθον θα σε γελάσω διότι είναι δεύτερο χέρι. θα δούμε τι θα πει ο μηχανικος
NikosKallithea Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, NobodyRankXV είπε Το αμάξι είναι Nissan Juke 2013 1.5 diesel 110000 χλμ του είχε ανεβάσει 2 φορές θερμοκρασία τέρμα άλλαξε βεντιλατερ που είχε θέμα και μετά απο καιρό έγινε αυτό. Αυτο αρκεί. Αν ειναι φλάντζα αστους να λενε αλλαξε την, αν δεν ειναι, ειναι ρήγμα στο μπλοκ του κινητήρα ο οποιος παει για πέταμα. Ο μεταχειρισμένος κινητήρας τώρα που θα παρεις θελει μεγαλη προσοχη γιατι και αυτος μπορει να παει για πέταμα. Και αλλη φορα, ποτε δεν αφήνουμε το αυτοκίνητο να ανεβάσει θερμοκρασία 1
SPY_oo7 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στο τζουκε κορμός και μπλοκ ειναι αλουμινιο.Θέλουν και τα δυο πλάνισμα κανονικα και εφοσον εχουν τις ανοχές.Τωρα λαδια στο νερο Η νερο στα λαδια?Η καμενη φλατζα τρωει μονο νερο.Υπαρχει πιθανοτητα μικρη για τρύπιο ψυγειο λαδιου. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από SPY_oo7 1
JohnnypR Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Να ρωτησει κοστος επισκευης και μεταχειρισμενης μηχανης .Αν ειναι κοντα καλυτερα να επικαευασει τη δικια του παρα να παρει μια με αγνωστο παρελθον και μελλον . Σωστός 1
stefan123 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Το μυστικο ειναι να πας σε σωστο συνεργειο και καλους μαστορους...Το γενικο συνεργειο Θεοδωρίδης στην νεα ιωνια στην αλεκου παναγουλη ειναι εξαιρετικο..Μου το εχουν επιβεβαιώσει και αλλα ατομα... 1
NobodyRankXV Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Θα δούμε τι θα μας πει ο αυριανός και βλέπουμε
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, NobodyRankXV είπε Καλησπέρα σας, Είμαι στην δυσάρεστη θέση να γράφω για το θέμα αυτό. Το αμάξι του πατέρα μου ξαφνικά έβγαζε καπνούς από το μοτέρ και παρατήρησε πως έχει γίνει ένα μείγμα λαδιού με παραφλού. Αύριο το πάει μηχανικό αλλά του λένε πως πολύ πιθανό να έκαψε φλάντζα και πως δεν συμφέρει να την αλλάξει διότι μπορεί να έχει στραυώσει κάποιο καπάκι αλουμινίου και πως πολύ πιθανό να του ξανασυμβεί ; και προτείνουν να αλλάξει όλη την μηχανή. Το θέμα είναι πως μπορεί απλά να έσπασε το δοχείο λαδιού ; αλλά αν ήταν έτσι δεν θα έπεφταν και απο κάτω λάδια ; δεν θα πηγαίνανε απλα στο δοχείου νερό όπως τώρα κάνοντας ένα μείγμα σαν λάσπη. δεν έχω ιδέα απο τα μηχανικά αν γνωρίζετε κάποιον έμπιστο να προτείνετε θα βοηθούσε πολύ. Το αμάξι είναι Nissan Juke 2013 1.5 diesel 110000 χλμ του είχε ανεβάσει 2 φορές θερμοκρασία τέρμα άλλαξε βεντιλατερ που είχε θέμα και μετά απο καιρό έγινε αυτό. Δεν υπάρχει δοχείο λαδιού.Αν μπερδευει νερα με λάδια εχει κάψει φλάντζα.
stefan123 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, NobodyRankXV είπε δούμε Να πας και στους γνωστούς σου αλλα πάντα σε τέτοιες ζημιες να παίρνεις μια δεύτερη και τριτη γνωμη...Εχουν δει πολλά τα ματια μου...
Klausx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, NobodyRankXV είπε Καλησπέρα σας, Είμαι στην δυσάρεστη θέση να γράφω για το θέμα αυτό. Το αμάξι του πατέρα μου ξαφνικά έβγαζε καπνούς από το μοτέρ και παρατήρησε πως έχει γίνει ένα μείγμα λαδιού με παραφλού. Αύριο το πάει μηχανικό αλλά του λένε πως πολύ πιθανό να έκαψε φλάντζα και πως δεν συμφέρει να την αλλάξει διότι μπορεί να έχει στραυώσει κάποιο καπάκι αλουμινίου και πως πολύ πιθανό να του ξανασυμβεί ; και προτείνουν να αλλάξει όλη την μηχανή. Το θέμα είναι πως μπορεί απλά να έσπασε το δοχείο λαδιού ; αλλά αν ήταν έτσι δεν θα έπεφταν και απο κάτω λάδια ; δεν θα πηγαίνανε απλα στο δοχείου νερό όπως τώρα κάνοντας ένα μείγμα σαν λάσπη. δεν έχω ιδέα απο τα μηχανικά αν γνωρίζετε κάποιον έμπιστο να προτείνετε θα βοηθούσε πολύ. Το αμάξι είναι Nissan Juke 2013 1.5 diesel 110000 χλμ του είχε ανεβάσει 2 φορές θερμοκρασία τέρμα άλλαξε βεντιλατερ που είχε θέμα και μετά απο καιρό έγινε αυτό. Συνεργείο που προτείνει αλλαγή μηχανής χωρίς καν να έχει δει τι γίνεται εσωτερικά.....μην το ρισκάρεις κάνε έρευνα να βρεις σωστό συνεργείο αλλιώς θα αλλάζεις κινητήρες κάθε 2 χρόνια.
SPY_oo7 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 44 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν υπάρχει δοχείο λαδιού.Αν μπερδευει νερα με λάδια εχει κάψει φλάντζα. Eχει ψυγειο λαδιου που ψυχεται με νερο και αμα τρυπησει τα μπλεκει Η φλατζα τρωει νερα ΜΟΝΟ.Αμα μπλεκουν λαδια νερα και ειναι απο μηχανη ειναι ρηγμα
stefan123 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Επισης πολυ καλα λόγια εχω ακουσει για τον μανωλη τον τατουρη αλλα με 2 ενστάσεις...Δεν ξερω αν φτιαχνει ιαπωνικα----δεν τα γουστάρει λεει και δεύτερον μην ειναι τίποτα ξούρας μιας και η δουλεια του ειναι άριστη αφου δεν κανει εκπτωσεις σε τιποτα που χρήζει αλλαγής..κοινως τα αλλαζει ολα με την καλυτερη ποιότητα ανταλλακτικων.... Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από stefan123 1
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 39 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε Eχει ψυγειο λαδιου που ψυχεται με νερο και αμα τρυπησει τα μπλεκει Η φλατζα τρωει νερα ΜΟΝΟ.Αμα μπλεκουν λαδια νερα και ειναι απο μηχανη ειναι ρηγμα Αλλο το ψυγείο λαδιού και αλλο το "δοχείο" λαδιού. Αν εχει τρυπήσει αυτό μήπως δεν είναι τόσο σοβαρό το πρόβλημα;
SPY_oo7 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Μακαρι να ειναι αυτο.Με κανα 250 θα καθαρισει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα