superpanos2 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Ακόμα διαθέσιμα... Συλλογή mail κάνουν;
andreas1gr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, Incepted είπε Παρτε μου κ εμενα ενα γιατι εγω τα βλεπω εξαντλημενα 🤣 Δώσε στοιχεία...
superpanos2 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Κάποιος να πάρει στα πάμπλικ να τους πει ότι έχουν λάθος τιμή, θα μπούνε μέσα και είναι κρίμα.
TheoAlex50 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Θα πατήσει το κουμπί ο Κιμ των public και εδώ θα είμαστε πάλι αγαπημένοι να συζητάμε τι θα μπορούσαμε να είχαμε. 🤣
Innersense Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Ρε παιδιά και απο Incognito που το δείχνει διαθέσιμο πάς να τα βάλεις στο καλάθι και λέει "μόλις εξαντλήθηκε" 😂 Πως στο καλό ολοκληρώσατε την παραγγελία;
nick_souvlaki Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Innersense είπε Ρε παιδιά και απο Incognito που το δείχνει διαθέσιμο πάς να τα βάλεις στο καλάθι και λέει "μόλις εξαντλήθηκε" 😂 Πως στο καλό ολοκληρώσατε την παραγγελία; Εγώ το έκανα έτσι και δούλεψε πριν 3 λεπτά ακριβώς. Μάλλον χτύπησε το όριο παραγγελιών μόλις. Τώρα περιμένουμε το άκυρο....χαχαχα 1
Innersense Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, nick_souvlaki είπε Εγώ το έκανα έτσι και δούλεψε πριν 3 λεπτά ακριβώς. Μάλλον χτύπησε το όριο παραγγελιών μόλις. Τώρα περιμένουμε το άκυρο....χαχαχα Άκυρο, ολοκλήρωσα κι εγώ! Χμ, ακούστηκε κάπως περίεργα αυτό... Anyway, παράδοση σπίτι και πληρωμή με Paypal...
miucce Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ας γινει απο τωρα το θεμα "τοσο τα πληρωσα τοσο θα τα παρω θα τους τρεξω στα δικαστήρια" να μην εχουν δουλειά οι mods μετα Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από miucce
li@m Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δεν τα θέλω αλλά τα παρήγγειλα. Εννοειται με αντικαταβολη!! Spoiler Πως γινεται και απο incognito τα δειχνει διαθεσιμα ενω αλλιως εξαντλημενα;
Decano Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, nick_souvlaki είπε Εγώ το έκανα έτσι και δούλεψε πριν 3 λεπτά ακριβώς. Μάλλον χτύπησε το όριο παραγγελιών μόλις. Τώρα περιμένουμε το άκυρο....χαχαχα γιατί άκυρο; εγώ έβαλα +3 για όποιον δεν πρόλαβε. Σίγουρα θα πουληθούν
_Biohazard_ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, li@m είπε Δεν τα θέλω αλλά τα παρήγγειλα. Εννοειται με αντικαταβολη!! Απόκρυψη περιεχομένων Πως γινεται και απο incognito τα δειχνει διαθεσιμα ενω αλλιως εξαντλημενα; αποτο εταιρικο μου λαπτοπ (που δουλευει με VPN Ευρωπαικων χωρων...ενιοτε ακομα και με Ισραηλ), μου τα δειχνει διαθεσιμα οχι μονο με incognito αλλα και κανονικα.
tsitsinis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 +1 και εγω μόλις τωρα με αντικαταβολη και βλεπουμε
panospeter Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Οποίος τα θέλει (ή θέλει να είναι στο ομαδικό άκυρο) ας μπει με VPN (π.χ. χρησιμοποιόντας Opera). Εϊναι ακόμα διαθέσιμα.
Innersense Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Απ' ότι διαβάζω review αφού έκανα την παραγγελία (μόνο στις προσφορές του Insomnia γίνονται αυτά), έχουν αξιοπρεπές Noise Cancelation, δοκιμασμένο στην πράξη. Μπράβο λοιπόν γιατί είναι το βασικό που λείπει από φτηνά ακουστικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις