Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Redmi Buds 3 Pro - Glacier Gray - 20 EUR Public [ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΑ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, funkopop είπε

Μια ερώτηση από περιέργεια, είστε πελάτες του public, δηλαδή ψωνίζετε συχνά ή όχι;

Να δούμε με τι κριτήρια δόθηκε προτεραιότητα. Ήταν βάση της ώρα της παραγγελίας ή με κάποιο άλλο κριτήριο; 🤔

Εγώ όχι πάντως. Ευτυχώς.

• Like 1
  • Απαντ. 320
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

"

Γεια σας!

Ευχαριστούμε που μας επιλέγετε για τις αγορές σας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, λόγω τεχνικών δυσλειτουργιών, το προϊόν BLUETOOTH REDMI BUDS 3 PRO GRAY της παραγγελίας σας o467834650 εμφανίστηκε με λανθασμένη τιμή στο public.gr.

Η κατάσταση έχει πλέον αποκατασταθεί και έχουμε ήδη προβεί στις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις. Ως εκ τούτου έχουμε προχωρήσει σε ακύρωση της παραγγελίας σας.

Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση και ευχαριστούμε για την κατανόησή σας!

Με εκτίμηση,

Ομάδα Customer PassionΒρείτε μας: [email protected] • 210 8181333 • 57 καταστήματα Public σε Ελλάδα & Κύπρο "

Πριν μια ωρα

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Euromaster είπε

και εγω ακυρο, βαλτε με στην ομαδα για καταγγελια.

Μ αρεσει που εβαλα και αλλα πραγματα για να φτασει το ποσο των 35€ και να μην εχω μεταφορικα τρομαρα μου..

Χωρίς τίτλο.jpg

Πανάκριβη ξύστρα 🤣🤣🤣🤣

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, -XOF- είπε

Όχι, Αθήνα είμαι. Μου έλεγε θα έρθει σήμερα το αργότερο αύριο. Ήρθε απόδειξη στο μειλ, ενημέρωση οτι στάλθηκε στο μειλ, και SMS ότι θα ακολουθήσει ενημέρωση απο την συνεργαζόμενη εταιρία κούριερ. Καμία ενημέρωση ούτε tracking number. 🤔

Same shit. Μπορεί λόγω black friday να έχει αυξημένη κίνηση.

Διαφορετικά παίζει να ανακάλεσαν τα πακέτα. LOL

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, funkopop είπε

Μια ερώτηση από περιέργεια, είστε πελάτες του public, δηλαδή ψωνίζετε συχνά ή όχι;

Πολύ συχνά, κυρίως βιβλία, αλλά το άκυρο το έριξαν... 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

Same shit. Μπορεί λόγω black friday να έχει αυξημένη κίνηση.

Διαφορετικά παίζει να ανακάλεσαν τα πακέτα. LOL

Καλά αυτη θα είναι η απόλυτη ξεφτιλα, δε το νομίζω.. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, chrisgeorg είπε

Στο σάιτ τώρα λέει άμεσα διαθέσιμο στα 80 ευρώ, ας κάνει κάποιος archive

https://archive.ph/7AZaE

https://web.archive.org/web/20211130130655/https://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/bluetooth/akoystika-bluetooth-xiaomi-redmi-buds-3-pro-glacier-gray/prod14170784pp/

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανησυχητικό το γεγονός ότι κάποιοι ξεκίνησαν με το "μακάρι να παραλάβουμε όλοι" και τώρα κάνουν βαθιά έρευνα για την Max ώρα παραγγελίας μεταξύ αυτών που παρέλαβαν. 
Δυνητικά το επιχείρημα θα περιοριστεί σε "τουλάχιστον να παραλάβουμε οι πρώτοι 20, που παραγγείλαμε κάτω απο 2 τεμάχια, με μισθό λιγότερο απο ΧΧΧ ευρώ, και τέλος συντελεστή δόμισης  0,6"

Επεξ/σία από OctoberXIV
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Πανάκριβη ξύστρα 🤣🤣🤣🤣

χαχα ρε συ εβγαινε χωρις την ξυστρα 34,89€ και λεω ας παρω κατι γρηγορα πριν πεσει ακυρωση και χασω και τα ασκουστικα. Και τελικα θα α ερθει μονο η ξυστρα.. :P καλα εστειλα email για ακυρωση ολης της παραγγελιας και θα πεσει κραξιμο, αλλα και που θα τα πουμε ποιος θα τα ακουσει? η κλασικη κοπελιτσα που κανει την δουλεια της για 600€..

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ParafronGR είπε

Μπράβο στα public, ούτε μήνυμα, ούτε email, τίποτα, απλά την ακύρωσαν κάποια στιγμή 

Και σε εμένα το ίδιο, μην αισθάνεσαι ξεχωριστός! 😂😂😂

Δημοσ.

Εγώ έφαγα δύο ακυρα, γιατί δεν μου έφθανε η πρώτη παραγγελία (για προσωπική χρήση) έβαλα και δεύτερη ονειρευόμενος "χλιδάτα" χριστουγεννιάτικα δώρα με 19 ευρώ...
Αν ερχόντουσαν θα έκοβα το bangood και θα γινόμουν πιστός public.... 

Δημοσ.

καλημερα παιδια θα σας πω τι νομιζω οτι εγινε καποιος μπερδεψε τα απλα ear buds με τα  buds 3 pro παραλαβε ο ενας που πα πηρε απο καταστημα πριν το παρουν χαμπαρι και οι υπολιποι πουλ#% δυστιχος μην εχετε πολλες ελπιδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εμενα μου ακυρωσαν απο το Amazon το elden ring collector για PS5 χωρις καμια εξηγηση λογο αποθεματος.Τι καταγγελιες λετε,αδικος κοπος.

Επεξ/σία από Aias
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...