Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Redmi Buds 3 Pro - Glacier Gray - 20 EUR Public [ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΑ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια μη κανετε ετσι. Αν τα θελετε μπορειτε πλεον να τα παρετε στην προνομιακή τιμη των 79,91 εουρος 😄

• Απαντ. 320
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα τηλέφωνο, ευγενέστατος ο τύπος μου είπε οτι όντως εγινε λάθος στην τιμή, του ανέφερα οτι ήταν και σε κατάσταση Συλλογής.

Του είπα οτι γνωρίζω οτι ορισμενοι εχουν παραλάβει, απ την στιμγή που δεν προκειται για λάθος διαθεσιμότητα πως ειναι δυνατόν να μην παραλάβω. 

Μου είπε οτι το μόνο που μπορεί να σκεφτεί είναι οτι ο προμηθευτής δεν ήθελε να τα δώσει στην ιδια τιμή.

Θα προωθηθεί και πιο πάνω, υπολογίζω στην καλύτερη κουπονάκι για μελλοντική αγορά...

Επεξ/σία από johnnycer
  • Like 1
Δημοσ.

Τι κουπονακι.

Ειναι δυνατον να κανουν την ιδια ωρα παραγγελια και να τα παιρνει μονο ο ενας;

Αν ηταν λαθος δεν επρεπε να το παρει κανεις.

Αν δω αποδειξη θα στειλω mail εδω το δωσατε σε αυτην την τιμη.

Λαθος ξελαθος κοφτε το λαιμο σας.

Αλλα πρεπει να εχει γινει εστω και μια αγορα σε αυτην την τιμη

• Like 5
Δημοσ.

Και δω άκυρο έστειλα mail ότι κάποιοι έχουν παραλάβει αλλά δεν το κόβω να γίνεται κάτι..

Δημοσ.

Έχει ξαναγίνει το ίδιο (μάλιστα σε πολλά καταστήματα-αλυσιδες) και στην καλύτερη δώσαν κουπόνι 10-20€ για παραγγελίες άνω των Χ ευρώ 

Προσωπικά παλιότερα είπανε θα δώσουν έκπτωση 15% σε επόμενη παραγγελία, έπειτα από καταγγελία. 

Όσο είδατε εσείς το κουπόνι άλλο τόσο το είδα και γω. 

Μάλιστα απάντηση από συνήγορο του καταναλωτή ήταν ότι δεν είναι ηθικό να παραλάβω σε χαμηλή τιμή. Και καλά συνήγορος. 

για αυτό επιμένω και το αναφέρω ως μαγαζάκι.......

Πρέπει να έχω τα emails ακόμη. Αν δε πιστεύει κάποιος(γιατί πολλοί τα ξέρουν όλα, insomnia είσαι......) θα ανεβάσω screenshots. 

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο, ευγενέστατη η κοπέλα, δεν μου είπε λάθος τιμή, μου είπε εξαντλήθηκε. Της λέω το βλέπω διαθέσιμο πάλι, και μου λέει εγώ στο δικό μου σύστημα δε το βλέπω. Της ξαναλέω πως γίνεται να εξαντληθεί για τη δική μου παραγγελία στη 13.00 και να παραλάβει φίλος στη 13.11 και λέει δε το γνωρίζω, θα προωθήσω, θα προσπαθήσω να βοηθήσω κλπ.. Ότι τους λένε τέλος πάντων.. Εγώ είπα τηλεφωνικά και ότι θα κινηθούμε με ομαδική καταγγελία, τουλάχιστον όσοι έχουμε παραγγείλει πριν από επιβεβαιωμενη παράδοση( πχ αν έχουμε κάποια παραγγελία παραδομενη 13.30, όσοι είμαστε πριν από αυτή). Μου είπε να στείλω και mail παραπόνων, ξέρουμε όλοι που πάνε αυτά.. 

Επεξ/σία από Jake07
  • Sad 1
Δημοσ.

και εγω ακυρο, βαλτε με στην ομαδα για καταγγελια.

Μ αρεσει που εβαλα και αλλα πραγματα για να φτασει το ποσο των 35€ και να μην εχω μεταφορικα τρομαρα μου..

Χωρίς τίτλο.jpg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xaralas είπε

Σημερα μου το ενημερωσαν στο site τους και ερχεται με acs τελικα.

Έλαβες tracking number;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραία πράγματα.

Τα μέλη που παρέλαβαν δεν ανεβάζουν την απόδειξη αγοράς λες και θα τους πάρει τα ακουστικά το public πίσω.

Το public ενημερώνει ότι "η κατάσταση έχει πλέον αποκατασταθεί και έχουμε ήδη προβεί στις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις" λες και είχαμε διακοπή ρεύματος και με χαρά μας λένε ότι επανήλθε.

Το 3πτυχο επιτυχίας του mediamarkt και το public:

1. Ευχαριστούμε που μας επιλέξατε

2. Λυπόμαστε που σας μπιπ

3. Ελπίζουμε  (στον Θεό ?) να σας εξυπηρετήσουμε στο μέλλον

Επεξ/σία από panospeter
  • Like 3
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για καλύτερη παρακολούθηση της όλης κατάστασης, υπενθυμίζω αυτό εδώ:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Y8T8Brf4awBr6gHlQ3I6-1Sok2R4ukRSV7YRkKN1rTo

Πλέον χρήσιμη η ενημέρωση από τους λιγοστούς (?) που παρέλαβαν ή τους έχει αποσταλεί δέμα.

Μέχρι στιγμής είναι 2, με ώρες παραγγελίας 12:50 και 13:11.

Επεξ/σία από dim_plo
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Euromaster είπε

και εγω ακυρο, βαλτε με στην ομαδα για καταγγελια.

Μ αρεσει που εβαλα και αλλα πραγματα για να φτασει το ποσο των 35€ και να μην εχω μεταφορικα τρομαρα μου..

Φίλε μ' αρέσεις γιατί το έζησες, ένοιωσες ότι θα παραλάμβανες σαν να άκουγες μουσική ήδη στ' αυτιά σου 🍻

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Jake07 είπε

Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο, ευγενέστατη η κοπέλα, δεν μου είπε λάθος τιμή, μου είπε εξαντλήθηκε. Της λέω το βλέπω διαθέσιμο πάλι, και μου λέει εγώ στο δικό μου σύστημα δε το βλέπω. Της ξαναλέω πως γίνεται να εξαντληθεί για τη δική μου παραγγελία στη 13.00 και να παραλάβει φίλος στη 13.11 και λέει δε το γνωρίζω, θα προωθήσω, θα προσπαθήσω να βοηθήσω κλπ.. Ότι τους λένε τέλος πάντων.. Εγώ είπα τηλεφωνικά και ότι θα κινηθούμε με ομαδική καταγγελία, τουλάχιστον όσοι έχουμε παραγγείλει πριν από επιβεβαιωμενη παράδοση( πχ αν έχουμε κάποια παραγγελία παραδομενη 13.30, όσοι είμαστε πριν από αυτή). Μου είπε να στείλω και mail παραπόνων, ξέρουμε όλοι που πάνε αυτά.. 

Και πάλι όμως. Η δικαιολογία είναι η λανθασμένη τιμή, όχι οτι δεν έχουν απόθεμα. Σε εμένα π.χ. δεν έστειλαν τίποτα σε μέιλ. Ότι γράφει στο σαϊτ.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, -XOF- είπε

Θα ποστάρω και το δικό μου που περιμένω να έρθει σήμερα - αύριο.

Είσαι μήπως επαρχία; Έχεις λάβει tracking number;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

Είσαι μήπως επαρχία; Έχεις λάβει tracking number;

Όχι, Αθήνα είμαι. Μου έλεγε θα έρθει σήμερα το αργότερο αύριο. Ήρθε απόδειξη στο μειλ, ενημέρωση οτι στάλθηκε στο μειλ, και SMS ότι θα ακολουθήσει ενημέρωση απο την συνεργαζόμενη εταιρία κούριερ. Καμία ενημέρωση ούτε tracking number. 🤔

Επεξ/σία από -XOF-
Δημοσ.

Μια ερώτηση από περιέργεια, είστε πελάτες του public, δηλαδή ψωνίζετε συχνά ή όχι;

Να δούμε με τι κριτήρια δόθηκε προτεραιότητα. Ήταν βάση της ώρα της παραγγελίας ή με κάποιο άλλο κριτήριο; 🤔

5 λεπτά πριν, -XOF- είπε

Όχι, Αθήνα είμαι. Μου έλεγε θα έρθει σήμερα το αργότερο αύριο. Ήρθε απόδειξη στο μειλ, ενημέρωση οτι στάλθηκε στο μειλ, και SMS ότι θα με ενημερώσουν "σύντομα" απο την συνεργαζόμενη εταιρία κούριερ. Καμία ενημέρωση ούτε tracking number. 🤔

Λογικά θα παραλάβεις, μου έχει τύχει αρκετές φορές να μην έρθει tracking & την επόμενη μέρα να το φέρει ο κούριερ

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...