Innersense Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Επίσης έσκασε το email. Δεν καταλαβαίνω όμως πως επικαλούνται "λανθασμένη τιμή" όταν υπάρχουν παιδιά που λένε ότι τα παρέλαβαν σε αυτή την τιμή. Περίμενα ότι θα έλεγαν ότι τους τελείωσε το στοκ... Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2021 από Innersense 5
jay_D Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Όσο και να μην το πιστεύετε.....και εδώ άκυρο.
volleyball Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Το ωραίο είναι ότι κάνουν και τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις από μόνοι τους, γελάει ο κόσμος. Το ακόμα καλύτερο είναι ότι δεν λένε ότι δεν υπάρχει απόθεμα, ενώ έδωσαν τεμάχια σε αυτή τη τιμή, αλλά ότι η τιμή είναι λάθος...
_Biohazard_ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Innersense είπε Επίσης έσκασε το email. Δεν καταλαβαίνω όμως πως επικαλούνται "λανθασμένη τιμή" όταν υπάρχουν παιδιά που λένε ότι τα παρέλαβαν. Περίμενα ότι θα έλεγαν ότι τους τελείωσε το στοκ... Πόσοι παρέλαβαν; Εγώ μέχρι τώρα έχω δει μόνο εμένα, παραλαβή από κατάστημα. Η άλλη μου παραγγελία μόλις ακυρώθηκε, τσεκαρα στο site, email δεν έχω λάβει ακόμα. Πώς θα μου στείλουν άραγε email για λάθος τιμή, όταν την άλλη παραγγελία την παρέλαβα κανονικά;
chrisgeorg Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Και μένα ακυρώθηκε. Ρε παιδιά πως γίνεται όμως για μερικούς να πέρασε κανονικά και μας να μας λένε άκυρο λόγω λανθασμένης τιμής; 1
thanasis00 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δεν το ξέρουν ότι το σχολιάζουμε εδώ, έριξαν άδεια για να πιάσουν γεμάτα αλλά τη πάτησαν! 2
Jake07 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ήρθε και το άκυρο.. Παραγγείλτε τώρα ο καθένας από μια τηλεόραση αντικαταβολή και μη παραλάβετε ποτέ, να τους κάνουμε μάγκες.. Το έκανα στον κωτσοβολο, όχι μία παραγγελία αλλά παραπάνω, σειρά παίρνει το public.. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2021 από Jake07 4 1 1
Rattlehead Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Ας ποσταρει κάποιο παιδί την παράδοση τότε και μια ομαδική καταγγελία έτσι για να μην τους έχουμε χαλαρούς εκεί στα Public. 3 1
_Biohazard_ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Rattlehead είπε Ας ποσταρει κάποιο παιδί την παράδοση τότε και μια ομαδική καταγγελία έτσι για να μην τους έχουμε χαλαρούς εκεί στα Public. Περιμένω να δω αν και τι email θα μου στείλουν για την ακύρωση. Πάντως ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση, θεωρητικά μπορούν να ισχυριστούν πως...όντως έγινε λάθος στην τιμή και δώσαμε 1-2-3 τεμάχια σε αυτήν την τιμή, τιμώντας το λάθος, εξαντλήθηκαν τα τεμάχια και τέλος. 2
-XOF- Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Θα ποστάρω και το δικό μου που περιμένω να έρθει σήμερα - αύριο.
starmanwarz Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Ως εκ θαυματος ειναι και παλι διαθεσιμα τα ακουστικα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις