Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Redmi Buds 3 Pro - Glacier Gray - 20 EUR Public [ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΑ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 320
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης έσκασε το email.
Δεν καταλαβαίνω όμως πως επικαλούνται "λανθασμένη τιμή" όταν υπάρχουν παιδιά που λένε ότι τα παρέλαβαν σε αυτή την τιμή.
Περίμενα ότι θα έλεγαν ότι τους τελείωσε το στοκ...

Επεξ/σία από Innersense
  • Like 5
Δημοσ.

Το ωραίο είναι ότι κάνουν και τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις από μόνοι τους, γελάει ο κόσμος. Το ακόμα καλύτερο είναι ότι δεν λένε ότι δεν υπάρχει απόθεμα, ενώ έδωσαν τεμάχια σε αυτή τη τιμή, αλλά ότι η τιμή είναι λάθος...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Innersense είπε

Επίσης έσκασε το email.
Δεν καταλαβαίνω όμως πως επικαλούνται "λανθασμένη τιμή" όταν υπάρχουν παιδιά που λένε ότι τα παρέλαβαν.
Περίμενα ότι θα έλεγαν ότι τους τελείωσε το στοκ...

Πόσοι παρέλαβαν; Εγώ μέχρι τώρα έχω δει μόνο εμένα, παραλαβή από κατάστημα.

Η άλλη μου παραγγελία μόλις ακυρώθηκε, τσεκαρα στο site, email δεν έχω λάβει ακόμα. Πώς θα μου στείλουν άραγε email για λάθος τιμή, όταν την άλλη παραγγελία την παρέλαβα κανονικά;

Δημοσ.

Και μένα ακυρώθηκε. Ρε παιδιά πως γίνεται όμως για μερικούς να πέρασε κανονικά και μας να μας λένε άκυρο λόγω λανθασμένης τιμής;

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήρθε και το άκυρο.. Παραγγείλτε τώρα ο καθένας από μια τηλεόραση αντικαταβολή και μη παραλάβετε ποτέ, να τους κάνουμε μάγκες.. Το έκανα στον κωτσοβολο, όχι μία παραγγελία αλλά παραπάνω, σειρά παίρνει το public..  

Επεξ/σία από Jake07
  • Like 4
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Ας ποσταρει κάποιο παιδί την παράδοση τότε και μια ομαδική καταγγελία έτσι για να μην τους έχουμε χαλαρούς εκεί στα Public. 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Rattlehead είπε

Ας ποσταρει κάποιο παιδί την παράδοση τότε και μια ομαδική καταγγελία έτσι για να μην τους έχουμε χαλαρούς εκεί στα Public. 

Περιμένω να δω αν και τι email θα μου στείλουν για την ακύρωση.

Πάντως ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση, θεωρητικά μπορούν να ισχυριστούν πως...όντως έγινε λάθος στην τιμή και δώσαμε 1-2-3 τεμάχια σε αυτήν την τιμή, τιμώντας το λάθος, εξαντλήθηκαν τα τεμάχια και τέλος.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...