Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Danterious είπε Πρόσφατη παραγγελία ήρθε με easy mail. Άρα Speedex για επαρχία. τζίζους
xenos3 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Πάμε για μεγάλο άκυρο οι μετά τη 13.30 βλέπω! 😆
dj_neo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 5 minutes ago, natural_sgf said: Άρα Speedex για επαρχία. τζίζους Σε εμένα (Κρήτη) έρχονται με ACS
taslikos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εμένα λέει σε διαδικασία συλλογής. Την έκανα στις 15:00. Καλό αυτό τώρα η πάει για ακύρωση; Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από taslikos
beamex Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Το περίεργο είναι πως ενώ όλες οι παραγγελίες περνάνε από το ίδιο σύστημα, πως είναι σε διαφορετική "κατάσταση"
superpanos2 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, beamex είπε Το περίεργο είναι πως ενώ όλες οι παραγγελίες περνάνε από το ίδιο σύστημα, πως είναι σε διαφορετική "κατάσταση" Στην ίδια είναι. Από πάνω λέει "Προς διεκπεραίωση" και από κάτω λέει "Σε διαδικασία συλλογής" 1
dj_neo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Just now, beamex said: Το περίεργο είναι πως ενώ όλες οι παραγγελίες περνάνε από το ίδιο σύστημα, πως είναι σε διαφορετική "κατάσταση" ιδια μαλλον ειναι η κατασταση
agnostos99 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Όλοι στην ίδια κατασταση ειμαστε. Ψυχραιμια παιδια μην αρχισουμε ολοι να γραφουμε ανα λεπτό που ειμαστε. Λογικά καποιοι με βαση τη δικη τους σειρα πρωτεραιοποιησης προχωρησαν και θα τους αποσταλουν για τους αλλους αναλογα τι θα αποφασισουν ή τι αποθεμα θα εχει ο εισαγωγέας. Αν ειμαστε στην ίδια κατασταση μην το γραφουμε όλοι παρα μονο αν παει κατι παρακατω πχ ή καποια νεα κατασταση. Για να μπορουμε να παρακολουθησουμε το θεμα λεω... 1
beamex Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Παρασύρθηκα από το excelάκι! ωραία, τώρα έχει λογική...
XghosT7 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, XghosT7 είπε Πίστευετε η πληρωμή με κάρτα "δεσμέυει" περισσότερο το κατάστημα από αντικαταβολή και μπορείς να το παίξεις νευριασμένος πελάτης πιο εύκολα σε περίπτωση ακύρωσεις ώστε να βγεις κερδισμένος με κάποιο κουπόνι κτλπ? Βλέπω ότι αρκετή είστε σε στάδιο παραλαβής από Courrier και μάλιστα 1 άτομο έχει ήδη παραλάβη. Παραθέτω αυτό που έγραψα και μάλλον τελικά, τουλάχιστων στην Public δίνουν προτεραιότητα σε παραγγελείες πληρωμένες με κάρτα / PayPal, το λέω αυτό επειδή εγώ έκανα παραγγελεία στης 13:20 και ακόμα είμαι σε στάδιο "Σε διαδικασία συλλογής". Την παραγγελεία την έκανα για πλάκα για να φάω και εγώ άκυρο (φενόταν υπερβολικά Unreal) αλλά εφόσων υπάρχουν άτομα που έχουν παραλάβη εγώ προσωπικά αν δεν παραλάβω θα ρίξω μια αρνητική αξιολόγηση και θα τους κανονίσω τηλεφωνικός και σας προτείνω να κάνετε το ίδιο, δεν υπάρχει γιατί, ας προσέχουν τέτοια μεγάλα καταστήματα να έχουν καλή πλατφόρμα και σωστές τιμές! δεν αλλάζουν μόνες τους η τιμές, ειδικά με τέτοια πτώση! Υπάρχει άτομο που έχει προχωρήσει στα επόμενα στάδια με αντικαταβολή?
-XOF- Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, XghosT7 είπε Βλέπω ότι αρκετή είστε σε στάδιο παραλαβής από Courrier και μάλιστα 1 άτομο έχει ήδη παραλάβη. Παραθέτω αυτό που έγραψα και μάλλον τελικά, τουλάχιστων στην Public δίνουν προτεραιότητα σε παραγγελείες πληρωμένες με κάρτα / PayPal, το λέω αυτό επειδή εγώ έκανα παραγγελεία στης 13:20 και ακόμα είμαι σε στάδιο "Σε διαδικασία συλλογής". Την παραγγελεία την έκανα για πλάκα για να φάω και εγώ άκυρο (φενόταν υπερβολικά Unreal) αλλά εφόσων υπάρχουν άτομα που έχουν παραλάβη εγώ προσωπικά αν δεν παραλάβω θα ρίξω μια αρνητική αξιολόγηση και θα τους κανονίσω τηλεφωνικός και σας προτείνω να κάνετε το ίδιο, δεν υπάρχει γιατί, ας προσέχουν τέτοια μεγάλα καταστήματα να έχουν καλή πλατφόρμα και σωστές τιμές! δεν αλλάζουν μόνες τους η τιμές, ειδικά με τέτοια πτώση! Υπάρχει άτομο που έχει προχωρήσει στα επόμενα στάδια με αντικαταβολή? Εμένα που μου το έστειλαν έχω πάρει με αντικαταβολή - αλλά ήμουν και ο πρώτος που παρήγγειλε οπότε δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λες τελικά. (btw το thread το άνοιξα αμέσως με το που έκανα την παραγγελία) Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από -XOF- 1
funkopop Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Εμένα άλλαξε σε «εκτεταμένη αναζήτηση» …. πάω για άκυρο λέτε;
XghosT7 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, funkopop είπε Εμένα άλλαξε σε «εκτεταμένη αναζήτηση» …. πάω για άκυρο λέτε; Μαλλόν ναι. Ώρα παραγγελείας και τρόπος πληρωμής?
x0ntr0s Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 αλλαγή κατάστασης παίδες "σε εκτεταμένη αναζήτηση"... ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ !!!!! έρχεται το άκυρο μάλλον... 😟😟
funkopop Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, XghosT7 είπε Μαλλόν ναι. Ώρα παραγγελείας και τρόπος πληρωμής? 15:00 , αντικαταβολή
Προτεινόμενες αναρτήσεις