superpanos2 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, -XOF- είπε Βασικά ναι είναι όντως τόσο καλά, αν τουλάχιστον ταιριάζουν για τη χρήση που τα θέλεις. Ακουστικά TWS με ANC, wireless charging, water resistant, και αρκετά καλό ήχο απότι λένε, για 60 ευρώ είναι ήδη πάρα πολύ καλό deal - για 20 ευρώ;;;; δεν υπάρχει συζήτηση. Να και ένα review με αρκετά καλά λόγια. 1
dim_plo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Όποιος θέλει, για να έχουμε μία καλύτερη εικόνα με το τι συμβαίνει με την εξυπηρέτηση των παραγγελιών, το εμπλουτίζει: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Y8T8Brf4awBr6gHlQ3I6-1Sok2R4ukRSV7YRkKN1rTo 3 1
_Biohazard_ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 24 λεπτά πριν, panomelene είπε Τι ωρα εκανες την 2η; 13:01 η πρώτη, 13:11 η δεύτερη
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Jake07 είπε Το δικό μου mail επιβεβαίωσης ήταν στη 13.00 ακριβώς και ακόμα λέει προς διεκπεραίωση. Όταν παραλάβεις, αν με γράφουν ακόμα θα σου ήταν εύκολο να στείλεις ένα screen έστω σε dm την παραγγελία σου ώστε να πέσει γλέντι σε κατάστημα? Πιστεύω ότι αν εξυπηρετούν παραγγελία μετά από εμένα, είμαι καλλυμενος να απαιτήσω να με εξυπηρετήσουν. Θα σου στείλω. Υπ΄όψιν ότι το είχα στο καλάθη όση ώρα πάλευα με ανάκτηση κωδικού. Μπορεί το e-commerce σύστημά τους να δεσμευει την ποσότητα από την αποθήκη μόλις προστεθεί στο καλάθι και όχι μόλις ολοκληρωθεί η παραγγελία. Συμβαίνει αρκετά συχνά να 'κλειδώνεις' έτσι κομμάτια.
Jake07 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, natural_sgf είπε Θα σου στείλω. Υπ΄όψιν ότι το είχα στο καλάθη όση ώρα πάλευα με ανάκτηση κωδικού. Μπορεί το e-commerce σύστημά τους να δεσμευει την ποσότητα από την αποθήκη μόλις προστεθεί στο καλάθι και όχι μόλις ολοκληρωθεί η παραγγελία. Συμβαίνει αρκετά συχνά να 'κλειδώνεις' έτσι κομμάτια. Φίλε μου νομίζω ήμουν ο πρώτος που είδα το thread. Έκανα παραγγελία και έκανα το πρώτο σχόλιο. Θεωρώ ότι πρόλαβα. Αν δε μου στείλουν, στείλε εσύ ένα screenshot και άσε το πανηγύρι πάνω μου.. 😂😂
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, Jake07 είπε Φίλε μου νομίζω ήμουν ο πρώτος που είδα το thread. Έκανα παραγγελία και έκανα το πρώτο σχόλιο. Θεωρώ ότι πρόλαβα. Αν δε μου στείλουν, στείλε εσύ ένα screenshot και άσε το πανηγύρι πάνω μου.. 😂😂 Όπως σου έγραψα και πριν, θα σου στείλω. No worries. Απλά σου εξήγησα τι μπορεί να συμβαίνει... Όμως, επειδή έκανες αμέσως την παραγγελία (άρα σίγουρα το έβαλες στο καλάθι πριν από μένα, καθώς εγώ το είδα στο δευτερο σχόλιο - το δικό σου δηλαδή) τότε θα παραλάβεις.
Jake07 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μόλις με πήραν από public, επί 5-6 δευτερόλεπτα έλεγα "ναι, παρακαλώ," κλπ, και το κλείσανε όπως κάνουν κάτι ενοχλητικές διαφημιστικες... Τι φαση? 😂😂 Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από Jake07
taftaf Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Μου ήρθε μήνυμα ότι η παραγγελία μου έχει αποσταλεί μερικώς ( πήρα και κάτι ακόμα) και στο mail φαίνεται ότι εκκρεμούν τα ακουστικά
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Jake07 είπε Μόλις με πήραν από public, επί 5-6 δευτερόλεπτα έλεγα "ναι, παρακαλώ," κλπ, και το κλείσανε όπως κάνουν κάτι ενοχλητικές διαφημιστικες... Τι φαση? 😂😂 Σημαίνει ότι μάλλον πας για άκυρο φίλε... Πάρε τηλέφωνο εσύ στο τηλεφωνικό κέντρο τους (λογικά θα έχει τεράστια αναμονή όμως).
Jake07 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, natural_sgf είπε Σημαίνει ότι μάλλον πας για άκυρο φίλε... Πάρε τηλέφωνο εσύ στο τηλεφωνικό κέντρο τους (λογικά θα έχει τεράστια αναμονή όμως). Ετοίμασε τα screenshot, θα έχει ψωμί η υπόθεση.. Πάλι καλά έχουν βάλει ωραία μουσικουλα πλέον στην αναμονή. 8 λεπτά πριν, natural_sgf είπε Σημαίνει ότι μάλλον πας για άκυρο φίλε... Πάρε τηλέφωνο εσύ στο τηλεφωνικό κέντρο τους (λογικά θα έχει τεράστια αναμονή όμως). Αυτόματη κλήση μου είπαν ότι είναι για αξιολόγηση. Τους είχα ξαναπάρει εγώ σήμερα για άλλο λόγο.. Καμία σχέση μου είπε με την παραγγελία σας, και λογικά τώρα που μιλήσαμε θα ξαναδεχτειτε. Μερικές φορές λέει πέφτει η γραμμή πριν κάνετε την αξιολόγηση..
xaralas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Moλις μου εστειλαν email οτι παραδωθηκε σε courier καθως και αποδειξη! 1
panomelene Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, xaralas είπε Moλις μου εστειλαν email οτι παραδωθηκε σε courier καθως και αποδειξη! Τι ώρα παραγγελιά ;
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, xaralas είπε Moλις μου εστειλαν email οτι παραδωθηκε σε courier καθως και αποδειξη! Ξέρουμε με τι courier στέλνουν; Μη μου πεις καμία speedex.
xaralas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, natural_sgf είπε Ξέρουμε με τι courier στέλνουν; Μη μου πεις καμία speedex. Γραφει απλα οτι παραδοθηκε σε εταιρια courier! 2 λεπτά πριν, panomelene είπε Τι ώρα παραγγελιά ; 13:19
Danterious Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, natural_sgf είπε Ξέρουμε με τι courier στέλνουν; Μη μου πεις καμία speedex. Πρόσφατη παραγγελία ήρθε με easy mail.
Προτεινόμενες αναρτήσεις