jay_D Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Έκανα και εγώ μια παραγγελία πριν περίπου 2 ώρες. Πως μπορέσατε και βάλατε παραλαβή από κατάστημα; Μόνο αποστολή είχε σε εμένα. Έχω την απλή σειρά της xiaomi και είμαι πολύ ευχαριστημένος για τα λεφτά που είχα δώσει πριν 2μιση χρόνια. Ελπίζω να παραλάβουμε όλοι 2
_Biohazard_ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, jay_D είπε Έκανα και εγώ μια παραγγελία πριν περίπου 2 ώρες. Πως μπορέσατε και βάλατε παραλαβή από κατάστημα; Μόνο αποστολή είχε σε εμένα. Έχω την απλή σειρά της xiaomi και είμαι πολύ ευχαριστημένος για τα λεφτά που είχα δώσει πριν 2μιση χρόνια. Ελπίζω να παραλάβουμε όλοι Οταν εκανα εγω εβγαζε για παραλαβη σε δυο καταστηματα, περα απο αποστολη. 1
demian83 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 με incognito και εμενα μου τα εδειχνε 1 στις 5 προσπαθειες διαθεσιμα αλλα δεν τα εβαζε στο καλαθι πριν 1 ωρα ουτε απο το κινητο τα βαζει τωρα
-XOF- Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, jay_D είπε Έκανα και εγώ μια παραγγελία πριν περίπου 2 ώρες. Πως μπορέσατε και βάλατε παραλαβή από κατάστημα; Μόνο αποστολή είχε σε εμένα. Έχω την απλή σειρά της xiaomi και είμαι πολύ ευχαριστημένος για τα λεφτά που είχα δώσει πριν 2μιση χρόνια. Ελπίζω να παραλάβουμε όλοι Στην αρχή υπήρχε η επιλογή, μετά από λίγη ώρα εξαφανίστηκε, ήταν σε μόνο 2 καταστήματα απο κοντά. 1
Πετρος1990a Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, jay_D είπε Έκανα και εγώ μια παραγγελία πριν περίπου 2 ώρες. Πως μπορέσατε και βάλατε παραλαβή από κατάστημα; Μόνο αποστολή είχε σε εμένα. Έχω την απλή σειρά της xiaomi και είμαι πολύ ευχαριστημένος για τα λεφτά που είχα δώσει πριν 2μιση χρόνια. Ελπίζω να παραλάβουμε όλοι Ακριβώς το ίδιο και εγώ. Να το εξηγήσω λοιπόν. Δεν βγάζει διαθέσιμα για παραλαβή γιατί δεν είναι διαθέσιμα σε κανένα κατάστημα. Αυτούσια παράθεση από τηλεφώνημα μαζί τους: "μηδέν απόθεμα σε όλα τα καταστήματα". Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από Πετρος1990a 1
jay_D Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Θα περιμένουμε να δούμε τώρα τι θα γίνει σε εμάς που πήραμε προς το τέλος. Εντάξει για την τιμή που τα πήραμε τα μεταφορικά είναι μικρό κακό.
OctoberXIV Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 4 minutes ago, jay_D said: Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Θα περιμένουμε να δούμε τώρα τι θα γίνει σε εμάς που πήραμε προς το τέλος. Εντάξει για την τιμή που τα πήραμε τα μεταφορικά είναι μικρό κακό. Στα δύο τεμάχια τα μεταφορικά ηταν δωρεάν 1 1
jay_D Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, OctoberXIV είπε Στα δύο τεμάχια τα μεταφορικά ηταν δωρεάν Ισχύει....με το ζόρι κρατήθηκα και δεν έβαλα 2ο 1
xenos3 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Τώρα το σαιτ λέει προσωρινά εξαντλημένο. Επίσης στην παραγγελία μου (13.57) λέει: Προς διεκπεραίωση Οπότε κάποιοι θα φάμε άκυρο λογικά.
prokomeni Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 εστω και ενας να το παρει αλλαζει το θεμα. Θα πουνε καναμε λαθος αλλα δεν πειραζει θα το στειλουμε στους μισους; Αλλο να πεσει γενικη ακυρωση
funkopop Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Τι σας λέει στο site; Εμένα λέει σε διαδικασία συλλογής, τα έχω βάλει για παράδοση με αντικαταβολή
superpanos2 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Από πάνω: κατάσταση: Προς διεκπεραίωση Από κάτω: κατάσταση: Σε διαδικασία συλλογής Και τα δύο μου βγάζει, πλήρωσα με paypal 1
-XOF- Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, xenos3 είπε Τώρα το σαιτ λέει προσωρινά εξαντλημένο. Επίσης στην παραγγελία μου (13.57) λέει: Προς διεκπεραίωση Οπότε κάποιοι θα φάμε άκυρο λογικά. Και εμένα το έλεγε αυτό για αρκετή ώρα και μετά το έστειλαν. Υπάρχει ελπίδα! 2
_Biohazard_ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Μόλις έσκασε sms ότι η δεύτερη παραγγελία θα παρουσιάσει μικρή καθυστέρηση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις