Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στο φόρουμ! Πρόκειται να μετακομίσω στην Αλεξανδρούπολη για την δουλειά μου, θα δουλεύω στο νοσοκομειο και θα μείνω εκεί τουλάχιστον μια 5ετια. Δεν εχω ιδέα για την ζωή στην Αλεξανδρούπολη, πως ειναι τα ενοίκια,  ποια περιοχή είναι καλύτερη. Θα το εκτιμούσα πολύ αν με κατατοπιζε κάποιος.  Να τονίσω ότι ενδιαφέρομαι να μείνω σε ήσυχη γειτονιά με μικρές πολυκατοικίες και ότι είμαστε ζευγάρι. 

Δημοσ.

Δε θα σε βοηθησω πολυ καθως μια μερα εμεινα,οταν ανεβαινα για να παρουσιαστω πριν κατι χρονια.

Προσωπικα μου ειχε φανει ωραια πολη,ειχε ζωη παροτι Μαρτιο μηνα (προφανως προ κορονοιου).

Το κρυο του θα το εχει παντως,το μονο σιγουρο.

• Like 1
Δημοσ.

το καλοκαιρι και τους μισους μηνες του χρονου ειναι οτι καλυτερο!!!! Ειναι μια συγχρονη παραλιακη πολη της Ελλαδας με τεραστια Αναπτυξη!

κοιταξε να μεινεις προς την περιοχη της Δυτικης Αλεξπολης να εισαι κοντα στην δουλεια σου προς το Camping και απεναντι εχει πολλες αξιολογες περιπτωσεις διαμονης !!!! αντε καλη διαμονη!

• Like 1
Δημοσ.

Νέα χιλή θα είσαι μεταξύ κέντρου και νοσοκομείου οπότε φαντάζομαι είναι καλή επιλογή. Πλην του κέντρου δε νομίζω να υπάρχουν φασαρίες έτσι και αλλιώς. Αν κρίνω από το σπίτη της πρώην (εξού και η εμπειρία μου με αλεξανδρούπολη) οι τιμές στα ενοίκια είναι κομπλέ. Κατά τ' άλλα, υγρασία και κρύο τον χειμώνα, ζωάρα άνοιξη-φθινόπωρο (αν τη παλεύεις σε μικρή πόλη βέβαια). 

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας!! Καθε θετική απάντηση με ενθαρρύνει ακόμα περισσότερο. Οι αποστάσεις αν καταλαβαίνω σωστά ειναι πολυ μικρές και εύκολες. Νεα χιλη φαίνεται πολύ ωραία περιοχή αλλά στο ίντερνετ δεν εχει πολλές αγγελίες, υπάρχει περίπτωση να βρω περισσότερα από κοντά, για την συγκεκριμένη περιοχη; μηπως ειναι πιο ακριβά τα ενοικια εκει επειδη ειναι κοντα σε παραλια; επισης βρήκα αγγελιες για γειτονιές όπως αγιος Βασίλειος και μεταμόρφωση Σωτηρος, φαίνονται αρκετά καλές γειτονιές, έχετε κάποια αποψη; Κάτι τελευταίο, όταν λέμε κανει κρυο, για ποσο κρυο μιλαμε;; 😅 βορειοελλαδιτισσα ειμαι οπότε έχω μια "μικρή"εξοικείωση.

Δημοσ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα έχεις φασαρίες. Μην νοικιάσεις σπίτι δίπλα από κανένα σχολείο. Αρκετό κρύο τον Χειμωνα, να κοιτάξεις τι θέρμανση θα έχει το σπίτι και πόσα θα πληρώνετε σε κάθε σεζόν. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σπούδασα εκεί κ πέρασα υπέροχα. Φανταστικοί άνθρωποι, όμορφη πόλη για περπάτημα ,ωραίες ταβέρνες, καλές παραλιες.

αν θες μένεις κοντά κέντρο κ πας με αμάξι ή λεωφορείο (.  δεν είναι μακριά το νοσοκομειο). Οποτε η οικογένεια μένει κέντρο. Λογικά πιο ήσυχα θα είναι αν μείνεις νέα Χιλή δίπλα από νοσοκομειο 

Ότι θέλεις. Όλη η βόρεια Ελλάδα καταπληκτική. Θα την γυρίσεις στα πέντε χρόνια που θα είσαι. Ότι θες ρωτά.

Επεξ/σία από cmad

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...