Dimitris156 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Έχω το εξής θέμα. Ενώ παλιότερα μπορούσα, προσπαθώ να μπω τον τελευταίο καιρό μέσω vpn στο pc της δουλειάς, αλλά με πετάει κατευθείαν. Έκανα επανεγκατάσταση πριν κανά 2 βδομάδες το remote desktop αλλά τίποτα. Τώρα που το ξαναπροσπάθησα, γίνεται το ίδιο και με το microsoft stores, δηλαδή με πετάει κατευθείαν. Σίγουρα φταίει το λάπτοπ, γιατί μπαίνω κανονικά με το σταθερό. Το θέμα είναι ότι δε θυμάμαι και να έχω αλλάξει κάτι ενδιάμεσα. Έχω δοκιμάσει διάφορες λύσεις που προτείνονται στο ίντερνετ αλλά τίποτα. Θα του έκανα ένα φορμάτ να τελειώνω, αλλά πριν λίγο καιρό αγόρασα ένα κλειδί από το ίντερνετ και δε θέλω να ξαναπληρώνω τόσο σύντομα για αυτόν τον λόγο. Έχει τύχει σε κάποιον?
micos000 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Αν αγόρασες κλειδί για τα windows δεν έχεις πρόβλημα. Θα κάνεις κανονικά φορμάτ και όταν συνδεθεί στο ίντενρετ θα ενεργοποιηθούν αυτόματα.
Dimitris156 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, micos000 είπε Αν αγόρασες κλειδί για τα windows δεν έχεις πρόβλημα. Θα κάνεις κανονικά φορμάτ και όταν συνδεθεί στο ίντενρετ θα ενεργοποιηθούν αυτόματα. Νομίζω δεν ισχύει αυτό, τα φθηνά κλειδιά από τα γνωστά κλειδάδικα πρέπει να ισχύουν μόνο για μία ενεργοποίηση, έστειλα και email εκεί που το αγόρασα να το εξακριβώσω The code can be activated only once on one pc, once be activated on your pc, you can use it permanently on this pc. But if you change/format the motherboard or change/re-install/format the computer, it can not be used. Please kind noted. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από Dimitris156
Τέρης Α. Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, Dimitris156 είπε But if you change/format the motherboard Αυτό σίγουρα ισχύει και σε αυθεντικά κλειδιά. 4 ώρες πριν, Dimitris156 είπε change/re-install/format the computer Αυτό το έχουν αναφέρει μέλη, αλλά κανονικά δεν θα έπρεπε να ισχύει.
micos000 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, Dimitris156 είπε Νομίζω δεν ισχύει αυτό, τα φθηνά κλειδιά από τα γνωστά κλειδάδικα πρέπει να ισχύουν μόνο για μία ενεργοποίηση, έστειλα και email εκεί που το αγόρασα να το εξακριβώσω The code can be activated only once on one pc, once be activated on your pc, you can use it permanently on this pc. But if you change/format the motherboard or change/re-install/format the computer, it can not be used. Please kind noted. Δεν το νομίζω. Αν αλλάξεις μητρική, ναι, δεν θα ξαναενεργοποιηθεί αν είναι ΟΕΜ το κλειδί. Τα κλειδιά αυτά "παντρεύονται" με το hardware στο οποίο ενεργοποιούνται την πρώτη φορά και σε περίπτωση επανεγκατάστασης, όταν συνδεθεί το σύστημα στο ίντερνετ θα συνδεθούν τα windows με τον kms server της ms και αν το hardware είναι το ίδιο τότε θα ενεργοποιηθούν κανονικά. Έτσι δουλεύει το σύστημα. Τώρα, γιατί ο τύπος σου γράφει ότι σε reinstall δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις ξανά το κλειδί, δεν ξέρω. Τι τύπου είναι το κλειδί; OEM ή RETAIL;
Dimitris156 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 23 ώρες πριν, micos000 είπε Δεν το νομίζω. Αν αλλάξεις μητρική, ναι, δεν θα ξαναενεργοποιηθεί αν είναι ΟΕΜ το κλειδί. Τα κλειδιά αυτά "παντρεύονται" με το hardware στο οποίο ενεργοποιούνται την πρώτη φορά και σε περίπτωση επανεγκατάστασης, όταν συνδεθεί το σύστημα στο ίντερνετ θα συνδεθούν τα windows με τον kms server της ms και αν το hardware είναι το ίδιο τότε θα ενεργοποιηθούν κανονικά. Έτσι δουλεύει το σύστημα. Τώρα, γιατί ο τύπος σου γράφει ότι σε reinstall δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις ξανά το κλειδί, δεν ξέρω. Τι τύπου είναι το κλειδί; OEM ή RETAIL;
ice25 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Εγώ πήρα win pro κλειδί και οχι απλά έκανα φορματ αλλά τώρα που άλλαξα λαπτοπ το μετέφερα κιόλας στο νεο και παίζει κανονικά.. το παλαιό λαπτοπ αφαιρέθηκε απο το microsoft acount και δεν θα δουλέψει ξανά 1
micos000 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Dimitris156 είπε Retail φαίνεται να είναι, οπότε (λογικά) μπορεί να ενεργοποιηθεί ακόμα και σε νέο hardware. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2021 από micos000
Dimitris156 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Τελικά έκανα το φορμάτ και όντως ενεργοποιήθηκε αυτόματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα