Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το εξής θέμα. Ενώ παλιότερα μπορούσα, προσπαθώ να μπω τον τελευταίο καιρό μέσω vpn στο pc της δουλειάς, αλλά με πετάει κατευθείαν. Έκανα επανεγκατάσταση πριν κανά 2 βδομάδες το remote desktop αλλά τίποτα. Τώρα που το ξαναπροσπάθησα, γίνεται το ίδιο και με το microsoft stores, δηλαδή με πετάει κατευθείαν. Σίγουρα φταίει το λάπτοπ, γιατί μπαίνω κανονικά με το σταθερό. Το θέμα είναι ότι δε θυμάμαι και να έχω αλλάξει κάτι ενδιάμεσα. Έχω δοκιμάσει διάφορες λύσεις που προτείνονται στο ίντερνετ αλλά τίποτα. Θα του έκανα ένα φορμάτ να τελειώνω, αλλά πριν λίγο καιρό αγόρασα ένα κλειδί από το ίντερνετ και δε θέλω να ξαναπληρώνω τόσο σύντομα για αυτόν τον λόγο. Έχει τύχει σε κάποιον?

Δημοσ.

Αν αγόρασες κλειδί για τα windows δεν έχεις πρόβλημα. Θα κάνεις κανονικά φορμάτ και όταν συνδεθεί στο ίντενρετ θα ενεργοποιηθούν αυτόματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, micos000 είπε

Αν αγόρασες κλειδί για τα windows δεν έχεις πρόβλημα. Θα κάνεις κανονικά φορμάτ και όταν συνδεθεί στο ίντενρετ θα ενεργοποιηθούν αυτόματα.

Νομίζω δεν ισχύει αυτό, τα φθηνά κλειδιά από τα γνωστά κλειδάδικα πρέπει να ισχύουν μόνο για μία ενεργοποίηση, έστειλα και email εκεί που το αγόρασα να το εξακριβώσω

The code can be activated only once on one pc, once be activated on your pc, you can use it permanently on this pc.
But if you change/format the motherboard or change/re-install/format the computer, it can not be used.
Please kind noted.

Επεξ/σία από Dimitris156
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Dimitris156 είπε

But if you change/format the motherboard

Αυτό σίγουρα ισχύει και σε αυθεντικά κλειδιά. 

4 ώρες πριν, Dimitris156 είπε

change/re-install/format the computer

Αυτό το έχουν αναφέρει μέλη, αλλά κανονικά δεν θα έπρεπε να ισχύει.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Dimitris156 είπε

Νομίζω δεν ισχύει αυτό, τα φθηνά κλειδιά από τα γνωστά κλειδάδικα πρέπει να ισχύουν μόνο για μία ενεργοποίηση, έστειλα και email εκεί που το αγόρασα να το εξακριβώσω

The code can be activated only once on one pc, once be activated on your pc, you can use it permanently on this pc.
But if you change/format the motherboard or change/re-install/format the computer, it can not be used.
Please kind noted.

Δεν το νομίζω. Αν αλλάξεις μητρική, ναι, δεν θα ξαναενεργοποιηθεί αν είναι ΟΕΜ το κλειδί. Τα κλειδιά αυτά "παντρεύονται" με το hardware στο οποίο ενεργοποιούνται την πρώτη φορά και σε περίπτωση επανεγκατάστασης, όταν συνδεθεί το σύστημα στο ίντερνετ θα συνδεθούν τα windows με τον kms server της ms και αν το hardware είναι το ίδιο τότε θα ενεργοποιηθούν κανονικά. Έτσι δουλεύει το σύστημα.

Τώρα, γιατί ο τύπος σου γράφει ότι σε reinstall δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις ξανά το κλειδί, δεν ξέρω. Τι τύπου είναι το κλειδί; OEM ή RETAIL;

Δημοσ.
23 ώρες πριν, micos000 είπε

Δεν το νομίζω. Αν αλλάξεις μητρική, ναι, δεν θα ξαναενεργοποιηθεί αν είναι ΟΕΜ το κλειδί. Τα κλειδιά αυτά "παντρεύονται" με το hardware στο οποίο ενεργοποιούνται την πρώτη φορά και σε περίπτωση επανεγκατάστασης, όταν συνδεθεί το σύστημα στο ίντερνετ θα συνδεθούν τα windows με τον kms server της ms και αν το hardware είναι το ίδιο τότε θα ενεργοποιηθούν κανονικά. Έτσι δουλεύει το σύστημα.

Τώρα, γιατί ο τύπος σου γράφει ότι σε reinstall δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις ξανά το κλειδί, δεν ξέρω. Τι τύπου είναι το κλειδί; OEM ή RETAIL;

Screenshot_1.png

Δημοσ.

Εγώ πήρα win pro κλειδί και οχι απλά έκανα φορματ αλλά τώρα που άλλαξα λαπτοπ το μετέφερα κιόλας στο νεο  και παίζει κανονικά.. το παλαιό λαπτοπ αφαιρέθηκε απο το microsoft acount  και δεν θα δουλέψει ξανά 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Dimitris156 είπε

Screenshot_1.png

Retail φαίνεται να είναι, οπότε (λογικά) μπορεί να ενεργοποιηθεί ακόμα και σε νέο hardware.

Επεξ/σία από micos000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...