MariaV98 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Έχω τελειώσει βιολόγος και στην πρακτική μου σε μικροβιολογικό εργαστήριο δεν μου έμαθαν αιμοληψία. Γνωρίζετε που μπορεί κανείς να μάθει, καθώς στην εύρεση δουλειάς σε τέτοια εργαστήρια, είναι πρόβλημα να μην ξέρει κανείς αιμοληψίες.
pi314 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν είμαι ειδικός, αλλά με την κοινή λογική όπου πιάσεις δουλειά, σαν βοηθός φαντάζομαι στην αρχή, δεν θα σου μάθουν/δείξουν σιγά-σιγά κάποιοι πιο έμπειροι/ες βιολόγοι? Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από pi314
MariaV98 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ναι και εγω αυτήν την εντύπωση είχα ότι θα μάθει ο κάθε εργοδότης στον υπάλληλο. Αλλά οι περισσότερoi ζητάνε μεγάλη εμπειρία στις αιμοληψίες πριν την πρόσληψη Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από MariaV98
_Biohazard_ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, MariaV98 είπε Καλησπέρα, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Έχω τελειώσει βιολόγος και στην πρακτική μου σε μικροβιολογικό εργαστήριο δεν μου έμαθαν αιμοληψία. Γνωρίζετε που μπορεί κανείς να μάθει, καθώς στην εύρεση δουλειάς σε τέτοια εργαστήρια, είναι πρόβλημα να μην ξέρει κανείς αιμοληψίες. να ξερεις παντως πως ως βιολογος δεν εχεις δικαιωμα να διαπερασεις δερμα με βελονα, δηλαδη να κανεις αιμοληψια. δεν ξερω αν ισχυει ακομα αυτο, λογικα ναι. εγω επανω σε αυτο ειχα πατησει οταν πριν πολλα χρονια δουλευα σε εργαστηριο και ειχαν παει να μου πασαρουν και αιμοληψιες, για να γλιτωσουν την αιμοληπτρια (νοσοκομα) και τους ειχα ριξει ακυρο. ασχετα που στο στρατο ειχα μαθει να κανω αιμοληψιες στα αντιστοιχα εργαστηρια που ημουν στα στρατιωτικα νοσοκομεια.
Basilhs23___ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, _Biohazard_ είπε να ξερεις παντως πως ως βιολογος δεν εχεις δικαιωμα να διαπερασεις δερμα με βελονα, δηλαδη να κανεις αιμοληψια. δεν ξερω αν ισχυει ακομα αυτο, λογικα ναι. εγω επανω σε αυτο ειχα πατησει οταν πριν πολλα χρονια δουλευα σε εργαστηριο και ειχαν παει να μου πασαρουν και αιμοληψιες, για να γλιτωσουν την αιμοληπτρια (νοσοκομα) και τους ειχα ριξει ακυρο. ασχετα που στο στρατο ειχα μαθει να κανω αιμοληψιες στα αντιστοιχα εργαστηρια που ημουν στα στρατιωτικα νοσοκομεια. Αυτό θα έλεγα και εγώ. Τι δουλειά έχει ρε παιδιά ο μη γιατρός και μη νοσηλευτης να παίρνει αίμα; Δεν είναι δουλειά του και καλύτερα να μην εμπλακεί σε αυτό. Τώρα αν αυτό απαιτούν οι εργοδότες από έναν βιολογο, δηλαδή να ξέρει να παίρνει αίμα, τι να πω.... Ίσως καθόμουν να ασχοληθώ σε άλλον επαγγελματικό τομέα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Επειδή έχω δουλέψει σε διαγνωστικό, αιμοληψίες κάνουν μόνο γιατροί, νοσηλευτές και παραϊατρικοί. Βιολόγοι δεν έχουν δικαίωμα αιμοληψίας και όπου γίνεται είναι παράνομο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα