panatha1369 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Πριν μιση ωρα νεκρωσε το σταθερο ξαφνικα.περιοχη γκυζη.εχει γενικα θεμα η nova? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 επανεκκίνηση το ρούτερ. ο λογαριασμός είναι πληρωμένος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelis2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Εδώ έχει αέρα και κάνει αποσυνδέσεις κάργα πάντως.. Δεν είμαι φορθνετ όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panatha1369 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δεν εχω καθολου σημα στο τηλεφωνο..ουτε το μπιπ δεν κανει..pstn pots γραμμη..ναι κανονικα πληρωμενο ειναι.. 4 ώρες πριν, vagelis2019 είπε Εδώ έχει αέρα και κάνει αποσυνδέσεις κάργα πάντως.. Δεν είμαι φορθνετ όμως. Σε ποια περιοχη εισαι;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelis2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, panatha1369 είπε Δεν εχω καθολου σημα στο τηλεφωνο..ουτε το μπιπ δεν κανει..pstn pots γραμμη..ναι κανονικα πληρωμενο ειναι.. Σε ποια περιοχη εισαι;; Επαρχία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panatha1369 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Ουτε σταθερο ουτε ιντερνετ ολα νεκρα απο της 11 το πρωι..εσωτερικα εχω αλλαξει ολες της πριζες εδω και κανενα εξαμηνο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelis2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 13 ώρες πριν, panatha1369 είπε Ουτε σταθερο ουτε ιντερνετ ολα νεκρα απο της 11 το πρωι..εσωτερικα εχω αλλαξει ολες της πριζες εδω και κανενα εξαμηνο.. Αφού δεν είναι voip δες στο κατανεμητη αν έχει τηλεφωνικό σήμα με μια τηλεφωνική συσκευή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panatha1369 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Η forthnet που δηλωσα βλαβη μου ειπε οτι ειναι θεμα καλωδιου απο καφαο..προβλημα οτε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Γενικα ο πΟΤΕ ποσες μερες κανει να φτιαξει μια βλαβη? Στην περιοχη μας εχουμε μεινει ολα τα σπιτια με διαφορετικες εταιρειες, χωρις τηλεφωνο 6 μερες αλλα εχουμε ιντερνετ Πως γινεται αυτο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panatha1369 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εγω δεν εχω ουτε ιντερνετ..εμενα μου ειπαν 3 εργασιμες..σε ποια περιοχη εισαι;; 2 ώρες πριν, adi32 είπε Γενικα ο πΟΤΕ ποσες μερες κανει να φτιαξει μια βλαβη? Στην περιοχη μας εχουμε μεινει ολα τα σπιτια με διαφορετικες εταιρειες, χωρις τηλεφωνο 6 μερες αλλα εχουμε ιντερνετ Πως γινεται αυτο ? Το ιντερνετ ειναι σε κανονικα στατιστικα;; Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2021 από panatha1369 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, panatha1369 είπε Εγω δεν εχω ουτε ιντερνετ..εμενα μου ειπαν 3 εργασιμες..σε ποια περιοχη εισαι;; Το ιντερνετ ειναι σε κανονικα στατιστικα;; Ελληνικό. Το ίντερνετ μια χαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panatha1369 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 ολα κομπλε..ηρθε οτετζης το μεσημερι και εφτιαξε τη γραμμη..downtime 1.5 μερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Εμάς μας είπαν ότι θα φτιαχτεί στις 10/12 12 μέρες χωρίς τηλέφωνο. πΟΤΕ το μεγαλείο σου. Μόνο για να πουλάνε σουβλάκια είναι και να κάνουν ανόητες διαφημίσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELTASSOS1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, adi32 είπε Εμάς μας είπαν ότι θα φτιαχτεί στις 10/12 12 μέρες χωρίς τηλέφωνο. πΟΤΕ το μεγαλείο σου. Μόνο για να πουλάνε σουβλάκια είναι και να κάνουν ανόητες διαφημίσεις Αμα εισαι δικος τους συνδρομητης σκιζονται...την φορθνετ την σαμποταρουν γιατι τους χρωσταει ενα σκασμο λεφτα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panatha1369 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Εγω forthnet ειμαι..και μεσα σε 1.5 μερα ημουν ξανα με τηλεφωνο και νετ..και ο οτε θα ερχοταν αυριο το πρωι με μυνημα που μου ειχαν στειλει και ηρθε σημερα το μεσημερι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα