apostolisk86 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, AtiX είπε Μου αρέσει που εξηγείς το αυτονόητο… 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EnergosPolitis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Πού πας γύρνα πίσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, AtiX είπε Κοίτα λίγο πότε έκανε το tweet… 😉 5-6 χρόνια πριν το "I hate white people" να γίνει αποδεκτό στους προοδευτικούς κύκλους... 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tetrabitos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, AtiX είπε Κοίτα λίγο πότε έκανε το tweet… 😉 Ναι αλλά από την άλλη, ο,τι πεις σου μένει. Τουλάχιστον έτσι λειτουργεί το σύστημα. Οπότε είναι σαν να το έγραψε σήμερα. Εκτός άμα βγεί και πει παιδιά δεν είχα το θάρρος της γνώμης μου και έγραφα αρλουμπες, είμαι αναξιόπιστος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, michael92 είπε 5-6 χρόνια πριν το "I hate white people" να γίνει αποδεκτό στους προοδευτικούς κύκλους... Δεν έγινε αποδεκτό, απλά συνειδητοποίησαν ότι ακόμα και το μίσος δεν είναι προνόμιο των λευκών… ότι σπέρνεις θα θερίσεις… 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tetrabitos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, michael92 είπε 5-6 χρόνια πριν το "I hate white people" να γίνει αποδεκτό στους προοδευτικούς κύκλους... Δεν κατάλαβα ποτέ πως και γιατί λειτουργεί το Twitter. Καλή τύχη τώρα στους sjw που θα μπερδευτουν παραπάνω καθώς το χρησιμοποιούν με τέτοια γραμμή από CEO. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marduk1 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 δεν θα την γλιτωσεις απο τον donald ..το 2024 ετομασου!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Tetrabitos είπε Ναι αλλά από την άλλη, ο,τι πεις σου μένει. Τουλάχιστον έτσι λειτουργεί το σύστημα. Οπότε είναι σαν να το έγραψε σήμερα. Εκτός άμα βγεί και πει παιδιά δεν είχα το θάρρος της γνώμης μου και έγραφα αρλουμπες, είμαι αναξιόπιστος. Ή το γεγονός ότι δεν το έσβησε μόλις έμαθε για την προαγωγή του, κρατώντας τουλάχιστον τα προσχήματα. 1 λεπτό πριν, AtiX είπε Δεν έγινε αποδεκτό, απλά συνειδητοποίησαν ότι ακόμα και το μίσος δεν είναι προνόμιο των λευκών… ότι σπέρνεις θα θερίσεις… Ναι, η Αμερική είναι τόσο ρατσιστική που μειονότητες γίνονται Fortune 500 CEOs. Επικοινωνείς καθόλου; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAs_81 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 28 λεπτά πριν, AtiX είπε Κοίτα λίγο πότε έκανε το tweet… 😉 Σσσσσσς!! ….μη σε ακούσει το cancel movement!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Και rape jokes ο CEO του twitter... 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristos97 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, stivaks72 είπε Τί παίζει τελικά μ'αυτούς τους Ινδούς; Google, Microsoft, τώρα Twitter. Ήξερα ότι είναι φοβεροί προγραμματιστές αλλά απ'ό,τι φαίνεται έχουν και ικανότητες στο management. Μπράβο! Φθηνο προσωπικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 50 λεπτά πριν, michael92 είπε Ότι ο νέος CEO του twitter μισεί τους λευκούς. Από την άλλη, βλέποντας τη φάτσα του, τον καταλαβαίνω... Λάθος κατάλαβες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, michael92 είπε Και rape jokes ο CEO του twitter... Γιατί έχει αδικο? να σε δω, θα έλεγες το ίδιο αν είδους Ινδή γυναίκα… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAs_81 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, michael92 είπε Και rape jokes ο CEO του twitter... Ήμουν σίγουρος οτι δε θα μου έλειπε ο Τζακ αν ποτε έφευγε απο το Τουιτερ….δεν ειμαι πια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tetrabitos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, mAs_81 είπε Ήμουν σίγουρος οτι δε θα μου έλειπε ο Τζακ αν ποτε έφευγε απο το Τουιτερ….δεν ειμαι πια Εχθρός του κακού είναι το κάκιστο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα