therock Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Επειδη τα παιχνιδια εχουν γινει τεραστια πλεον και γεμιζει αμεσως ο δισκος, θελω να παρω εναν 2TB m2 NVME. Εχω ηδη απο το παρελθον τον 8200 Pro σε 1TB και τωρα θελω να παρω εναν 2TB τον οποιο θα τον εχω σε εξωτερικη θηκη usbc 10gbps (εχω κανει παλιοτερο τοπικ και εχω βρει μια καλη λυση για αυτο) και θα εχω σε αυτον περασμενη τη gaming library. Οποτε το ερωτημα ειναι αν καποιος απο τους δυο εχει αισθητα καλυτερες επιδοσεις, η αν παιζει καποιος καλυτερος, η τελικα να παω απλα με αυτο που βρω σε καλυτερη προσφορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros_s Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Για να σου πιάσει τις ταχύτητες που αναφέρεις μάλλον Type C adapter θα είναι. Αν όντως υποστηρίζει τέτοιες ταχύτητες πας με τα στοιχεία μέτρησης του κατασκευαστή. Κάνε μια έρευνα σε ότι αφορά την αντοχή στα READ/ WRITE και IOPS με βάση την τιμή. Νομίζω SAMUNG εχει 600000 έναντι 380000 του adata και η τιμή τους είναι σχετικά κοντά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Ναι εννοειται, το γραψα και πανω πως ειναι typec. Η θηκη θα δωσει οτι περισσοτερο μπορει. Το ερωτημα ειναι ποιος δισκος θα βγαλει τις καλυτερες ταχυτητες με σκοπο την γρηγοροτερη μεταφορα μεταφορα απο και προς των δισκο (εδω νομιζω χρειαζεται καλο 4k random read/write) Και τις καλυτερες ταχτητες αναγνωσης για ταχυτητερα Loading times Σημαντικο βεβαια και αυτο που εγραψες για το χρονο ζωης που πρεπει να το κοιταξω και το παρεβλεψα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malakudi Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 @therock ποια θήκη χρησιμοποιείς; Κάνε και μία παραπομπή στο νήμα που αναφέρεσαι, δε μπόρεσα να το βρω με αναζήτηση. Σε ότι αφορά την ερώτησή σου, νομίζω τα write IOPS λίγη σημασία θα έχουν, κυρίως ανάγνωση θα γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, malakudi είπε @therock ποια θήκη χρησιμοποιείς; Κάνε και μία παραπομπή στο νήμα που αναφέρεσαι, δε μπόρεσα να το βρω με αναζήτηση. Σε ότι αφορά την ερώτησή σου, νομίζω τα write IOPS λίγη σημασία θα έχουν, κυρίως ανάγνωση θα γίνεται. https://www.skroutz.gr/s/27793207/Orico-Θήκη-για-Σκληρό-Δίσκο-M-2-SATA-III-με-σύνδεση-USB-3-1-Type-C-σε-Διάφανο-χρώμα-TCM2-C3-BK-BP.html https://www.insomnia.gr/forums/topic/781230-αγορα-m2-ssd-external-enclosure/?tab=comments#comment-58925437 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Εν τελη ομως ακομα θα ηθελα μια γνωμη για τους δυο δισκους η καποιον τριτοτ ενδεχομενως καλυτερο? Παιρνω τον ποιο οικονομικο value for money η υπαρχει καποιος ξεκαθαρος νικητης σε αυτα τα χρηματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silenzio Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 συγγνώμη για την παρέμβαση, από τους γνώστες συγκριτικά με τον Sandisk Extreme PRO M.2 NVMe 3D SSD, ποιόν επιλέγουμε κυρίως για αντοχή στο χρόνο https://www.westerndigital.com/el-gr/products/internal-drives/sandisk-extreme-pro-m2-nvme-3d-ssd#SDSSDXPM2-500G-G25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Ενταξει ειναι τρομερος αλλα δε παιζουν τετοια λεφτα. Ειναι στα διπλασια χρηματα, 400 ευρω για 2TB. Εγω γυρω στα 2 υπολογιζω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silenzio Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 καλά μη κοιτάς τιμές απο το link που έβαλα, δες εδώ https://www.skroutz.gr/s/14752267/Sandisk-Extreme-Pro-SSD-1-0TB-M-2-NVMe-SDSSDXPM2-1T00-G25.html?from=sku_spec_variations εμένα με ενδιέφερε 1 tb, έχασα απο amazon τον samsung 970 evo plus 1 tb που ήθελα και παρήγγειλα bf τον sandisk 1 tb στα 100 ευρώ, απλά θέλω να ξέρω αν έκανα πατάτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα