Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κόλλησες εσύ νέο πυκνωτη ή εννοείς αλλαξες ασφάλεια(εκεί π λέει fuse )?

Παρολ αυτά θα έλεγα κάπου να μπαίνει ένα φρενο στα πειραματα(όταν ανοίγει η βαλβίδα) φώναξε καλυτερα θερμουδραυλικο ή όποιον ασχολήθηκε με την εγκατασταση ... 

Βάλε κ ένα πυροσβεστηρα οροφής 50€..γενικά όταν περνάνε 10 15 χρόνια καλό είναι να αντικαθιστας κάποια πράγματα(δοχείο,βαλβιδα ασφαλείας,αυτόματος πληρώσεως + εξαερισμού,αλλαγή σε ινβερτερ κυκλοφορητη ...) όταν μπορείς...

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

το ότι φαίνεται να λειτουργεί ο κυκλοφορητής δεν σημαίνει και ότι κυκλοφορεί το νερό, που μάλλον δεν κυκλοφορεί. O κυκλοφορητής μπορείς να δεις αν περιστρέφεται και την φορά του με μια πυξίδα ή εφαρμογή. Ο πυκνωτής τι σχέση έχει; Καλό είναι να μην προσπαθούμε να διορθώσουμε συστήματα που δεν γνωρίζουμε την λειτουργία τους και ένα λάθος μας μπορεί να μας σκοτώσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, motox είπε

Μετα απο 10 λεπτα που δουλευει ο καυστηρας  ανεβαινει η πίεση του αυτοματο σημπληρωσης στα 2,5 -3 bar και μετα απο λίγο ανοιγη η βαλβιδα ασφαλείας και βγάζει τον ατμο τα σωματα βεβαιως δεν ζεσταινουν,ο κυκλοφορητής φενεται να δουλεύει κανονικα

Ο κυκλοφορητής οταν λειτουργεί αν τον ακουμπησεΙς το καταλαβαινεις Μπορει να θελει και https://youtu.be/FnNkrOK55JE?t=14

Υπάρχει ηλεκτροβανα στο κυκλωμα ?

Επεξ/σία από hp8
Δημοσ.
3 ώρες πριν, motox είπε

Αύριο θα φωνάξω υδραυλικό τότε μην γίνει και κανα ατύχημα 

Πολλές φορές κολλάει ο αυτόματος πλήρωσης . Συνήθως απο άλατα . Πρέπει να δείς εάν έχει πίεση το κύκλωμα .

Εφόσον θα έρθει υδραυλικός , πές του να κάνει έλεγχο . Καλό είναι να μετρηθεί και το Δ.Διαστολής ειδικά εάν δεν έχεις ασχοληθεί και είναι και χρόνια η εγκατάσταση 

Αναμένουμε νεότερα.

Δημοσ.

Παιδιά το ότι βλέπετε τον χ,ψ μάστορα που τα κανει να φαινονται τοσο απλα ολα, δεν σας (μας) κάνει μάστορες. Προσοχή δεν παιχνίδια όλα!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάλεσε έναν καλό μάστορα σε αυτά να δει τι συμβαίνει, μην τα σκαλίζεις γιατί άκρη δεν θα βγάλεις. 

Σαφώς και ότι βλέπουμε εμείς απλό δεν σημαίνει πως είναι. Μερικές φορές έχω δει ηλεκτρολόγο να μαστορευει σε πρίζες και διακόπτες πχ αλλαγή ή επισκευή πρίζας και διακοπή και ούτε καν ζητάει από μένα η πάει μόνος του να κλείσει τον γενικό, έχει μάθει προφανώς καλά και ξέρει τι κάνει, αν απαιτηθεί τότε μου ζητάει να κλείσουμε την ασφάλεια. Εγώ όσες φορές έχω πάει να κάνω κάτι πάντα κλείνω τον γενικό. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Έχω έναν λέβητα kombi automatic πολύ παλιό. Πριν δούλευε κανονικά μόλις τελειώσε το πετρέλαιο και ξανά έβαλα δεν λειτουργεί. Σπαμαρο και το κόκκινο κουμπί περνει μπρος για 3 δευτερόλεπτα και μετά σταματάει 

Δημοσ.

Οταν βαζουμε πετραιλεο περιμενουμε 2-3 ωρες να "κατσει" γιατι ανακατευεται και σηκωνεται η μουργα .
Τον αναψες αμεσως ? Μαλλον βουλωσε κανα μπεκ ή αλλιως μαγνητικη βαλβιδα 

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Neofytou είπε

Έχω έναν λέβητα kombi automatic πολύ παλιό. Πριν δούλευε κανονικά μόλις τελειώσε το πετρέλαιο και ξανά έβαλα δεν λειτουργεί. Σπαμαρο και το κόκκινο κουμπί περνει μπρος για 3 δευτερόλεπτα και μετά σταματάει 

Ότι γράφτηκε και το φίλτρο πετρελαίου .

Εκτός εάν έπαθε άλλο θέμα . (Ακίδα σπινθιρισμου) 

Η συντήρηση πότε έγινε τελευταία ; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...