solton57010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, gkasta είπε 4/10 και δεν έχει γίνει ακόμα η επιστροφή χρημάτων! Εντωμεταξυ κατέβασαν τελείως τα παιχνίδια από το site τους Προσωπικά θα κάνων υπομονή μέχρι και την Πέμπτη που μας έρχεται μετά θα φάνε αμφισβητηση συναλλαγής.
Panos1987 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, geornirv είπε Και εγώ τα ίδια....με νευρίασαν τόσο πολύ γιατί έχασα και άλλες προσφορές που τρέχανε παράλληλα από αλλά καταστήματα. Απαράδεκτοι. Άστα και εγώ αυτό τους είπα καθότι έτρεχε στον μουστάκια το δεύτερο προϊόν με 50% έκπτωση... Αν δεν είναι αυτό αθέμιτος ανταγωνισμός τότε τι;; Σκέφτομαι και mail στον ΣτΚ... 1
Panos1987 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Ξανά διαθέσιμη η προσφορά μόνο για φυσικά καταστήματα. Ε ρε λαμογια.... Βρήκατε παιχνίδια τελικά... 1
ison Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Panos1987 είπε Ξανά διαθέσιμη η προσφορά μόνο για φυσικά καταστήματα. Ε ρε λαμογια.... Βρήκατε παιχνίδια τελικά... Εχεις εικονα καπιο καταστημα που να ειναι σχετικα μεγαλο (μπας και εχει ποικιλια)
taftaf Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Αν μένεις Θεσσαλονίκη, σίγουρα στο cosmos... Τώρα στην επαρχία έχει τα καταστήματα Mr Grand που παίζει να έχουν και περισσότερα παιχνίδια από κάποια παιχνιδάδικα.. 1
George! Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Aurumnus είπε Αθήνα κάποιος μεγάλος Μασούτης; Κανένας με ποικιλία παιχνιδιών, ρώτησα εγώ στα κεντρικά τους. 1
taftaf Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Στο κατάστημα Κομοτηνής νομιζω έχει περισσότερα playmobil από τα jumbo... Από καταστήματα με παιχνίδια σίγουρα
Boubis1411 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, taftaf είπε Αν μένεις Θεσσαλονίκη, σίγουρα στο cosmos... Τώρα στην επαρχία έχει τα καταστήματα Mr Grand που παίζει να έχουν και περισσότερα παιχνίδια από κάποια παιχνιδάδικα.. Καλήμερα φίλε,Θεσσαλονίκη είμαι. Θυμάσαι μήπως τι είδους παιχνίδια έχει; Παράδειγμα έχει πεπα και τέτοια;
diablo1981 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Στο Grand στην Λαγκαδά εκτός από τους συνηθισμένους 2 διαδρόμους με παιχνίδια, είχε στο πάτωμα παλέτες και μέχρι τις 9.30 που ήμουν εκεί ανανεώνανε. Ο κύριος όγκος ήταν Playmobil, Lego, Barbie και Fischer Price. Επιτραπέζια κυρίως παιδικά στον υπάρχοντα διάδρομο όμως (ό,τι υπάρχει συνήθως δλδ), ελάχιστα παζλ. Φυσικά υπάρχουν nerf, hot wheels, Pepa κλπ. 1
Choutas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Εγώ όταν παρήγγειλα περίμενα 10 μέρες και το ένα παιχνίδι από τα τρία δεν το έβαλαν. Αυτό με τον Μασούτη και My Market που κρατούν προσφορές για διήμερο ή τριήμερο είναι κοροϊδία. Μπορεί κάποιος να μπορεί να πάει μια συγκεκριμένη μέρα και να μην ξέρει πως να παραγγείλει ηλεκτρονικά.
d_gkal Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 19 hours ago, d_gkal said: Έχει lego duplo ή playmobil 1-2-3; Πήγα σε 3 καταστήματα. Duplo είναι μια πυροσβεστική και μια πιτσαρία. 1-2-3 κανένα.
taftaf Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 15 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Καλήμερα φίλε,Θεσσαλονίκη είμαι. Θυμάσαι μήπως τι είδους παιχνίδια έχει; Παράδειγμα έχει πεπα και τέτοια; Εχειετην Πέπα ελικόπτερο/αεροπλάνο (δε θυμάμαι ακριβώς), σχολικό λεωφορείο και παιδική χαρά με αρχική τιμή το καθένα 17,99€ νομίζω ότι πήρε το μάτι μου και μεμονωμένες φιγούρες... Αυτά στο κατάστημα της Κομοτηνής, υποθέτω ότι θ μα φέρνουν τα ίδια σε όλα τα μεγάλα καταστήματα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα