Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δες το "the wheel of time", μοιαζει σε αρκετα σημεια, σαφως δεν το φτανει ομως με τιποτα...

Δημοσ.
Στις 29/11/2021 στις 11:51 ΜΜ, MarlonBr είπε

Καλησπέρες σε όλους, παίζει καμιά σειρά συγκεκριμένα που να υπάρχει η αίσθηση των ταινιών του άρχοντα? 

Όχι και ούτε πρόκειται να υπάρξει δυστυχώς. Η σειρά θέλει δε θέλει θα αναγκαστεί να συμμορφωθεί με τους σύγχρονους κινηματογραφικούς κανόνες και δε θα αποτυπώσει σωστά το σύμπαν της Μέσης Γης. Το Lotr εκτός από το ότι έμεινε πολύ πιστό στα βιβλία, είχε εξαιρετικό cast, ασύλληπτο soundtrack και έναν σκηνοθέτη που τόλμησε να μην αλλάξει σχεδόν τίποτα

• Like 6
Δημοσ.
Στις 1/12/2021 στις 2:41 ΜΜ, ELMastas είπε

Του Χρόνου αρχές Σεπτέμβρη έρχεται στο Amazon Prime 😺

Το έχω στο νου μου απλά είπα μήπως και βρω τίποτα μέχρι τότε

Στις 30/11/2021 στις 9:25 ΠΜ, ariel555 είπε

δες το "the wheel of time", μοιαζει σε αρκετα σημεια, σαφως δεν το φτανει ομως με τιποτα...

Το βλέπω ήδη, καλό φαίνεται απλά δε με κρατάει τόσο πολύ το μυστήριο και η αγωνία όπως στις ταινίες του LOTR, δε ξέρω ίσως ζητάω πολλά 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, MarlonBr είπε

Το έχω στο νου μου απλά είπα μήπως και βρω τίποτα μέχρι τότε

Το βλέπω ήδη, καλό φαίνεται απλά δε με κρατάει τόσο πολύ το μυστήριο και η αγωνία όπως στις ταινίες του LOTR, δε ξέρω ίσως ζητάω πολλά 

high budget fantasy σειρες ως τωρα ειναι Wheel of Time, The Witcher και Game of Thrones. δεν νομιζω να υπαρχει κατι αλλο σε fantasy με τοσο καλη ποιότητα παραγωγής αλλα δοκιμασε αυτα αν θες.

Δημοσ.

θα ελεγα να ριξεις μια ματια στα His Dark Materials, περισσοτερο harry potter παρα lotr, αλλα η παραγωγη ειναι καλη.

στο The Dark Crystal: Age of Resistance αν δε σε χαλαει το οτι ειναι με κουκλες.

αν θες να δεις κατι καινουριο απο αυτα που εχω δει μεχρι τωρα, προτιμω το Shadow and Bone απο  το wheel of time. Μου αρεσαν περισσοτερο οι χαρακτηρες τους και αυτο ειναι βασικο σε φαντασι σειρα...Βεβαια απο οτι εχω καταλαβει οι χαρακτηρες εξελισσονται στο wheel of time οποτε στην πορεια μπορει να αλλαξω γνωμη.

το got προφανως ειναι οτι καλυτερο εχει βγει σε φαντασι στην τηλεοραση.

• Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
19 hours ago, chriskourou said:

Το Lotr εκτός από το ότι έμεινε πολύ πιστό στα βιβλία, είχε εξαιρετικό cast, ασύλληπτο soundtrack και έναν σκηνοθέτη που τόλμησε να μην αλλάξει σχεδόν τίποτα

Αυτά υποθέτω συγκριτικά με άλλες μεταφορές, γιατί αλλιώς ουκ ολίγος κόσμος διαφωνεί, συμπεριλαμβανομένου του μακαρίτη Christopher. 

Αν πιάσουμε και το Hobbit, άστα...pitchforks. 😛

• Like 1
Δημοσ.

το got και το lotr ειχαν το καλυτερο source material για να ειμαστε δικαιοι με ολες τις υπολοιπες φαντασι σειρες που κυκλοφορουν.

ευτυχως και στις 2 περιπτωσεις οι παραγωγοι τους το σεβαστηκαν. Απλα το ασχημο στην περιπτωση του got ειναι οτι δεν εκτιμηθηκε σωστα το ποσο χρονος θα του επαιρνε στο μαρτιν(να μην) τελειωσει τη σειρα . Δεν μπορεις να περιμενεις απο κανεναν σεναριογραφο του χολιγουντ να σταθει στο επιπεδο των συγγραφεων που τα οραματιστηκαν και εγραψαν τα καλυτερα φαντασι βιβλια ολων των εποχων...

νομιζω οτι το dream of spring δεν προκειται να κυκλοφορησει ποτε απο το μαρτιν, ελπιζω να εχει αφησει πολλες σημειωσεις και αυτος που θα το αναλαβει να κανει καλη δουλεια, ωστε να μην μεινει μετεωρη...

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Thresh είπε

Αυτά υποθέτω συγκριτικά με άλλες μεταφορές, γιατί αλλιώς ουκ ολίγος κόσμος διαφωνεί, συμπεριλαμβανομένου του μακαρίτη Christopher. 

Αν πιάσουμε και το Hobbit, άστα...pitchforks. 😛

Πάντα συγκριτικά με άλλες μεταφορές ναι. Όμως, ακόμα και αλλαγές που έγιναν, έγιναν με τρόπο που δεν έδειχναν ασέβεια στο έργο του Τόλκιν. Το Χόμπιτ είναι μια πονεμένη ιστορία, αλλά ίσως επειδή ακριβώς υπάρχει το Χόμπιτ, έχω κάποιες ελπίδες για τη σειρά. 

• Super Moderators
Δημοσ.
40 minutes ago, chriskourou said:

Όμως, ακόμα και αλλαγές που έγιναν, έγιναν με τρόπο που δεν έδειχναν ασέβεια στο έργο του Τόλκιν.

Ο γιος του διαφωνούσε, γνώμες θα μου πεις...

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε λιγο θα υπάρχει σειρά lord of the rings που δεν θα πλησιάζει σε vibes το lord of the rings.

Επεξ/σία από Helionar
  • Sad 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...