Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βιολογικό αλεύρι υπάρχει αλλά δεν ασχολούνται πολλοί φούρνοι. Εγώ φτιάχνω δικό μου ψωμί αλλά αν θες να φτιάξεις με προζύμι θέλει αρκετό χρόνο και τα έχω παρατηρήσει τελευταία.

Δημοσ.

Δεν είπε κανείς το αντίθετο. Το θέμα είναι τι υλικά χρησιμοποιούνται στους φούρνους. Οι περισσότεροι βάζουν ζάχαρη, βελτιωτικά και άλλα που δεν γνωρίζει κανείς. Επίσης η ποιότητα των αλεύρων που χρησιμοποιούνται, ιδιαιτέρως σε αυτά που παράγονται μαζικά, συνήθως είναι κάκιστη.

Δημοσ.

Οι φούρνοι προφανώς και κάνουν μεγάλες παραγγελίες από το χονδρεμποριο για τα υλικά τους. Τώρα από που προέρχονται αυτά, προφανώς από τις βιομηχανίες και τις μαρκες με προϊόντα που τα βρίσκουμε και στα μαγαζιά λιανικής. 

Αν δεν εμπιστεύεσαι τι βάζουν μέσα, φτιάξε δικό σου ψωμί στο σπίτι, με μάλλον υψηλότερο κόστος και υλικά που ξέρεις σχετικά. 

Δημοσ.

Εγω σε περιοχές πετυχαίνω τεράστιους φούρνους που έχουν όλους τους τύπους ψωμιών. Πολλοί απο τους τυπικους φουρνους της γειτονιας, πλεον δεν φτιάχνουν καν ψωμί. Το παίρνουν κάθε μέρα απο μεγάλους φούρνους. Το κόστος παραγωγής ειναι υψηλό και αν δεν έχεις πολλές πωλήσεις, δεν συμφέρει να παράγεις. 

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Το παίρνουν κάθε μέρα απο μεγάλους φούρνους. Το κόστος παραγωγής ειναι υψηλό και αν δεν έχεις πολλές πωλήσεις, δεν συμφέρει να παράγεις. 

Δεν είναι φούρνοι αλλά πρατήρια άρτου.

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...