papoys1 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Εγώ θα έλεγα πως το θέμα είναι αν υπάρχει σήμερα βιολογικό αλεύρι ώστε να γίνει βιολογικό ψωμί;;; 3
magictoboggan Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Βιολογικό αλεύρι υπάρχει αλλά δεν ασχολούνται πολλοί φούρνοι. Εγώ φτιάχνω δικό μου ψωμί αλλά αν θες να φτιάξεις με προζύμι θέλει αρκετό χρόνο και τα έχω παρατηρήσει τελευταία.
Basilhs23___ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Μια είναι η βασική συνταγή ψωμιού, και εφαρμόζεται με τα ίδια υλικά η παραλλαγές από τα αρχαία χρόνια ως σήμερα. 1
magictoboggan Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δεν είπε κανείς το αντίθετο. Το θέμα είναι τι υλικά χρησιμοποιούνται στους φούρνους. Οι περισσότεροι βάζουν ζάχαρη, βελτιωτικά και άλλα που δεν γνωρίζει κανείς. Επίσης η ποιότητα των αλεύρων που χρησιμοποιούνται, ιδιαιτέρως σε αυτά που παράγονται μαζικά, συνήθως είναι κάκιστη.
Basilhs23___ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Οι φούρνοι προφανώς και κάνουν μεγάλες παραγγελίες από το χονδρεμποριο για τα υλικά τους. Τώρα από που προέρχονται αυτά, προφανώς από τις βιομηχανίες και τις μαρκες με προϊόντα που τα βρίσκουμε και στα μαγαζιά λιανικής. Αν δεν εμπιστεύεσαι τι βάζουν μέσα, φτιάξε δικό σου ψωμί στο σπίτι, με μάλλον υψηλότερο κόστος και υλικά που ξέρεις σχετικά.
sphinxgr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Εγω σε περιοχές πετυχαίνω τεράστιους φούρνους που έχουν όλους τους τύπους ψωμιών. Πολλοί απο τους τυπικους φουρνους της γειτονιας, πλεον δεν φτιάχνουν καν ψωμί. Το παίρνουν κάθε μέρα απο μεγάλους φούρνους. Το κόστος παραγωγής ειναι υψηλό και αν δεν έχεις πολλές πωλήσεις, δεν συμφέρει να παράγεις.
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 36 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Το παίρνουν κάθε μέρα απο μεγάλους φούρνους. Το κόστος παραγωγής ειναι υψηλό και αν δεν έχεις πολλές πωλήσεις, δεν συμφέρει να παράγεις. Δεν είναι φούρνοι αλλά πρατήρια άρτου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα