Radiatedsoul Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 46 λεπτά πριν, xris.nik είπε ποσα hashrate βγαζει ξερουμε?? ληγει 2/2022 μαλλον "μαλλον" γιατι απο αναβολη σε αναβολη το πανε εδω και δυο χρονια
MDefender Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Ειλικρινά όταν είδα τον τίτλο σκέφτηκα ότι ήταν τυπογραφικό λάθος! Συνεχίζονται οι γελοιότητες από όλες τις εταιρίες.Βλέπω την RX580 για πολυυυυυυυύ καιρό ακόμα να τα δίνει όλα.Αγαλμα θα την κάνω μία μέρα. Η λογική λέει ότι η επόμενη κάρτα γραφικών που θα αγοράσω θα είναι δώρο γενεθλίων...στο παιδί μου...που δεν έχω.
jimmyrock Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, MDefender είπε Ειλικρινά όταν είδα τον τίτλο σκέφτηκα ότι ήταν τυπογραφικό λάθος! Συνεχίζονται οι γελοιότητες από όλες τις εταιρίες.Βλέπω την RX580 για πολυυυυυυυύ καιρό ακόμα να τα δίνει όλα.Αγαλμα θα την κάνω μία μέρα. Η λογική λέει ότι η επόμενη κάρτα γραφικών που θα αγοράσω θα είναι δώρο γενεθλίων...στο παιδί μου...που δεν έχω. Γελοιες καταστάσεις φιλε..καρτες των 400€ τις πουλάνε 1000€...Μάλιστα το θεωρούνε φυσιολογικό. Ευκαιρία να τρέξουμε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα