Προς το περιεχόμενο

Απορια για Powerline

antonis_1995

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα σκεφτομαι να παρω powerline η απορια μου ειναι η εξης σε οποιον εχει ποση ταχυτητα χασαν απο το powerline , **οι καλωδιωσεις στο σπιτι ειναι καινουργιες και η ταχυτητα ειναι 100αρα,ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχει αρκετές απώλειες. Και σε εμένα η καλωδίωση στο σπίτι είναι καινούρια και είχα πάρει powerline 1200Mbps, δεν έπιανα ωστόσο πάνω από 40-50Mbps στις συσκευές που έπαιρναν δίκτυο από τα powerlines. Προτίμησε κάποια λύση Mesh Router, εγώ πήγα σε τέτοια λύση και έχω μηδενικές απώλειες. 

Από powerline κοίτα προς Devolo Magic 2. 

Από το υπόγειο έως τον 3ο, τερμάτιζα την 100άρα χωρίς διαφορά στο ping (4-5ms fastpath). Ταχύτητα επικοινωνίας μεταξύ των powerline είχα 300 έως 550Mbit/s

Θα βρεις Review για devolo και Fritz powerlines και γραφω ενδεικτικα ποσο επαιξαν σε διαφορετικα δωματια κτλ.

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=devolo+review+insomnia

• Thanks 1

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Θεωρητικά δεν έχεις απώλειες. Πρακτικά έχεις 😄

Εγώ με Powerlines AV1200 δεν έπιανα πάνω από 50-60 Mbps σε καινούρια εγκατάσταση/καλωδίωση και μονοφασικό ρεύμα.

21 ώρες πριν, vdanasto είπε

Θεωρητικά δεν έχεις απώλειες. Πρακτικά έχεις 😄

Εγώ με Powerlines AV1200 δεν έπιανα πάνω από 50-60 Mbps σε καινούρια εγκατάσταση/καλωδίωση και μονοφασικό ρεύμα.

Με AV600 ,σε τριφασικό έχω απώλειες  30-35%  σε 100αρα.

On 20/12/2021 at 09:33, jogatore said:

Θεωρητικά ποιες είναι οι απώλειες σε γραμμή 100αρα με τα tp-link PA4010 power lines τοποθετημένα  σε τριφασικό ρεύμα?

δεν υπαρχει θεωρητικο.δες και ολα τα review για fritz και devolo εδω insomnia και θα δεις οτι και σε μονοφασικο εχανα αρκετα σε μεγαλη αποσταση.οσο μεγαλη ειναι τα 75 τμ σπιτι. ολα ειναι αναλογως την καλωδιωση οπως και αν ειναι τριφασικο ή οχι,αναλογως την αποσταση αναμεσα στα powerlines και τι χρηση το θες.για απλο internet και 50 mbit να παρεις ειναι μια χαρα.αν ομως εσυ θες να μεταφερεις αρχεια πολλων giga τοτε ναι θα απογοητευτεις.εχω παει σε σπιτια που το Powerline επαιξε και σε αλλο διαμερισμα εχω παει και σε σπιτι με υποπινακες που δεν επαιξε καν.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...